Arama sonuçlarınız

1. yuzen_adam

Satilik 99model Suzuki Grand Vitara 2,5 V6

Aracim artik bana kucuk geldigi icin satiliktir... 4,7 Grand Cherokee WJ ile takas olabilir. Motoru 7000km once Suzuki Grand Oto tarafindan bastan asagi yenilenmistir. Su an 334bin km civarinda kilometresi vardir Aracin sifir faturasi dahil bu gune kadar yapilan butun servis islemleri dosyali...

2. yuzen_adam

Correl Plastik Dodik...

Ürünlerimiz esnek kırılmaz plastik malzemeden imal edilmektedir. Şu an stoklarımızda olan ürünler: Suzuki Vitara 2-4kapı Suzuki Grand vitara 2-4 kapı Suzuki Samurai Jeep Grand Cherokee zj Jeep Cherokee Mitsubishi L200 Yakın zaman içerisinde Toyota Hilux, Amarok, Grand Cherokee wj ürünlerimiz...
  3. yuzen_adam

1998 Suzuki Vitara 3kapı

Aracım özenle kullanılmıştır. 150.000km'de motoru sıfır yapılmıştır. Otomatik şanzuman, arazi şanzumanı ve diferansiyellerin yağları değişti A'dan Z'ye bütün bakımları yapılı. Günlük olarak kullanmaktayım. 1.6 16 valve full enjeksiyonlu motor ve Otomatik şanzuman 173.300km 3'' süspansiyon...

4. yuzen_adam

Peugeot 205 gti ön koltuk aranıyor...

Arkadaşlar aracım için Peugeot 205 gti ön koltuklarını arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim... Şimdiden teşekkürler...
  5. yuzen_adam

Acil Kan İhtiyacı!!!

Arkadaşlar kanser hastası olan dedem için 24 saat içerisinde A Rh + kan grubundan trombosit ihtiyacımız vardır. Aranan kriterler son 10 gün içerisinde alkol almamış, kan sulandırıcı kullanmayan, önemli bir rahatsızlığı olmayan, gripal enfeksiyon şu anda geçirmeyen ve düzenli ilaç kullanmayan 18...

6. yuzen_adam

Satılık Suzuki Vitara 92 Model 3 Kapı

Motor şanzuman diferansiyeller tamamen sorunsuz. Lpg ruhsata işli. Bütün aksamları çalışır durumdadır. 7 cm süspansiyon yükseltme, 3,5 cm kupa yükseltme, özel yapım offset jantlar. Temiz ve günlük olarak kullanılan bir araçtır. Fiyat: 14.750tl İrtibat: Koray Yamacı 0532 790 57 24

7. yuzen_adam

Jeep Wrangler YJ Makas aranıyor...

Arkadaşlar Jeep Wrangler YJ standart makas takımı arıyorum.. Elinde olanlar haber verirse sevinirim..
  8. yuzen_adam

Suzuki Vitara 3 Kapı Dodik

Suzuki vittara 3 kapı araçlara uygun özel yapım dodikler. Fitilleri paslanmaz vidaları ile birlikte mat siyah boyalı olarak teslim edilir... Fiyat 500tl... İrtibat: Koray Yamacı 0532 790 57 24
  9. yuzen_adam

31 10,5 15 Yokohama Geolandar M/T

Arkadaşlar lastiklerim çok temizdir, üzerinde çok az yürünmüştür, çizgileri sakalları hala üzerindedir, aracımın üzrine takılıdır günlük olarak kullanmaktayım, yaması dahi yoktur... Ebat küçültmek için satıyorum.. Fiyat olarak 4 adedi 700tl dir... Koray Yamacı 0532 790 57 24

10. yuzen_adam

Yarışa Hazır Araç Aranıyor!!!

Arkadaşlar yarışmaya hazır Suzuki Jimny veya Vitara araç aranıyor... Tarcihen Jimny... İrtibat; Koray Yamacı 0532 790 57 24ı

11. yuzen_adam

Alinik Suzuki Sj410 Arazi Sanzumani

Arkadaslar suzuki samurai sj 410 1.000cc. araclardan cikan arazi sanzumanina ihtiyacim vardir. Yardimci olursaniz sevinirim...
  12. yuzen_adam

Farklı ve Güzel 98 Model Samurai

Merhaba arkadaşlar. Araç helezonlu, tek nokta enjeksiyonlu, hardtoplu, 8000lbs vinç, ekstraları olan temiz, sorunsuz, günlük kullanılan bir araçtır... Fiyat 16.000tl İrtibat: Koray Yamacı 0532 790 57 24

13. yuzen_adam

Araniyor 31/10,5/15 Maxxis Mudzilla...

Merhaba arkadaslar 31/10,5/15 Maxxis Mudzilla 5 adet lastik ariyorum elinde olanlar benimle irtibata gecerlerse sevinirim...
  14. yuzen_adam

205/70/15 Nexen yol lastiği...

Arkadaşlar Samuraimin üstünden çıkan orjinal ölçü asfalt lastiklerini elimden çıkarıyorum. 2008 yılı üretim. Yarı ömürdeler, yamuğu, yırtığı, balonu yoktur. Sadece lastiğin bir tanesine ince bir sac vidası girmiş öylece duruyor. fiyat 175tl. Koray Yamacı: 0532 790 57 24
  15. yuzen_adam

Suzuki Samurai Hardtop

Suzuki Samurai Hardtop. Tamamen kendi üretimim... Camlar 4mm kalınlığında pleksiglas. İç kısım kaliteli vinlex döşemedir.. Ön ve arka kısım olmak üzere 2 parçadır... Arka bagaj kapağı amortisörlü yukarı açılır şekildedir... Yüksek hızda rüzgar sesi tamamen kesilir... Su sızıntıları...

16. yuzen_adam

Kırık makas tamiri...

Arkadaşlar bu akşam Samuraimin arka makası kırıldı. araç yürüyor ancak tehlikeli olduğunu biliyorum. Bu makası hesaplı şekilde nasıl tamir ettirebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim...
  17. yuzen_adam

1992 Model Suzuki Samurai Çok Temiz ve Orjinal...

Aracımın bütün bakımları kendi tarafımdan yapılmış olup günlük olarak kullanılmaktadır. Hiçbir çalışmayan aksamı yoktur. Araç 7cm yükseltilip 31 inch Falken mt lastikler takılmıştır. Ayrıca lastikler flansh ile 4 cm dışarı alınarak aracın yere basması 8 cm genişletilmiştir. Alt takım tamamen...
  18. yuzen_adam

Suzuki Samurai Direksiyon Amortisörü Aranıyor...

Arkadaşlar 92 model Suzuki Samurai için direksiyon amortisörü arıyorum yardımcı olursanız sevinirim...

19. yuzen_adam

Telefon Dolandırıcılığı!!!!

Arkadaşlar, birkaç dakika önce telefonuma 0531 782 19 84 numaralı hattan '' değerli abonemiz seda sayanın pepsi yaşatır seni yıl başına özel kampanyasından 100bin ve 10 bin tl ödül ikramiyesinde hattınız 1 500 hat arasında hattınız 9. çıktı 20bin tl ödül ikramiyesi kazanmıştır pepsi bilgi ve...
  20. yuzen_adam

Ptt Kargo Rezilliği...

Ptt kargo çalışanlarının hiçbirinin ne kendilerinden nede çalıştıkları kurumun kurallarından haberi yok... Dün sabah (14 Nisan Çarşamba) Driver67 nickli arkadaşımızın benden satın aldığı cj5 hardtopu göndermek için ptt kargoyu aradım (169). Telefondaki bayana göndereceğim kargonun boyutlarını...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,996
Kayıtlı Üye Sayımız
166,745
Kaydolan Son Üyemiz
kreasus

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri