Arama sonuçlarınız

1. D

Gps Sorunu

Garmin eTrex 30x kullanıyorum, hareket etmediğim halde yol bilgisayarı değerleri sanki hareket etmişim gibi gösteriyor, nedeni ne olabilir?

2. D

Garmin Ile Iz Kaydı Nasıl Yapılır?

Arkadaşlar Garmin etrex 30x aldım. Sorum şu: Diyelim doğaçlama bir yer gördüm ve hoşuma gitti elimde hiç iz yok ve sıfırdan başlayarak A noktasından yürüyüşe başlayıp B noktasında bitireceğim, dönüşte de yine bu rotayı takip ederek A noktasına dönmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
  3. D

Köpeklerle Karşılaşmalar...

Arkadaşlar tek başıma doğa yürüyüşü ve kamp yapmaya başladım, ikinci etkinliğimde 2 farklı yerde 3-4 çoban köpeği kangal köpeği olmak üzere karşılaşmalar yaşadım ve köpekler ciddi ciddi taciz etti beni, soğukkanlı tavırlarım sayesinde birşey olmadı ama bundan sonraki yürüyüşlerimde endişe...

4. D

Baytekin Türkiye Haritası

Arkadaşlar Baytekin Türkiye Haritası elinde olan varsa payulaşabilirmi acaba deneme amaçlı bakıp sileceğim ...
  5. D

Mevcut Hamağa Cibinlik (sineklik) Ilavesi Ve Tarp Önerisi Gerekli

Selamlar, Hamak için cibinlik (sivrisinek vs için tül perde ) ve uygun fiyatlı tarp önerisi olan varmı acaba?

6. D

Hamak Ile Ormanda Kamp Yapmak?

Hamak ile ormanda kamp yapan varmı aramızda? Hafta sonu etkinliğim için Değirmendere / İzmir civarı yürüyüş ve kamp yapmak istiyorum ama 18 km lik mesafe 15 KG - 17 KG lik çanta beni düşündürüyor. Çadır almasam 2.5 -3.0 kg civarı tasarruf sağlayacağım. Hamak (cibinliksiz yani üst örtüsü...

7. D

Ne Sıklıkla Doğaya Çıkıyoruz ? (anket)

Detay belirtebilirsiniz ? Örnek: Kamp alanlarına giderim ya da Issız yerleri tercih ederim v.s gibi.
  8. D

Google Earth Ile 1:25000 Harita Nasıl Yapılır?

Selam arkadaşlar Google Earth ile 1:25000 harita yakınlaştırması nasıl yapılır bilen varmı?
  9. D

İzmir - Artvin Arası Gezi Programımız Hakkında Bilgi!

Arkadaşlar, eşim ve ben İzmir'den yola çıkıp Artvin'e kadar binek aracımız ile gitmeyi düşünüyoruz. 9 günlük bayram tatilini bu şekilde değerlendirmek istiyoruz. Rotamız sırasıyla İzmir den çıkacağız, Eskişehir Bolu Trabzon Rize Artvin olacak şekilde düşündüm. Özelikle Trabzon, Bolu, Rize...

10. D

Tek Başına Doğa Yürüyüşü Ve Kamp Güvenliği..

Merhaba arkadaşlar, Biz geçen sene kampçılığa merak sardık hanımla birlikte, çevremizde maalesef kafa dengi çift bulmakta zorlanıyoruz. Hanımla kampa gittiğimizde daha çok kamp alanlarında konaklıyoruz. Fakat ben tek başına kimsenin olmadığı ıssız orman içlerine girmek ve 1-2 gece kamp yapmak...

11. D

İzmir'de Ciddi/köklü Trekking Kulübü Tavsiyesi Gerekli.

Merhabalar, İzmir'de ciddi ve köklü, trekking faaliyeti gerçekleştiren bir kulip varmı? eşim ile birlikte etkinliklere katılmayı düşünüyoruz.
  12. D

Quangsheng Tg-uv2 Röle Frekansı Nasıl Girilir?

Quansheng TG-UV2 röle frekansı nasıl girilir?

13. D

Garmin Etrex 30x Harita Uyarısı (can't Authorize Map)

Arkadaşlar bende yeni etrex 30x aldım europe 2018.20 haritası buldum ve hafıza kartına kopyaladım, cihaz açılışta, Can't authorize map beneri bir uyarı veriyor ve haritayı kullanamıyorum, bu haritayı nasıl kullanabilirim??
  14. D

Harita Ve Pusula Mı Yoksa Gps Cihazı Mı

Harita ve Pusula mı yoksa GPS Cihazı mı? ve neden? Kamp, Gezi, Trekking için siz hangisini tercih edersiniz, 1/25.000 ölçekli pusula ile kullanmak için gideceğimiz yerin bölge haritasının temini nasıl yapılır
  15. D

Q Kodları, Mors Kodları, Ülke Çağrı Kodları Sınav Çalışma Linkleri

Arkadaşlar sınavlara hazırlık için hazırladığım Q Kodları, Mors Alfabesi, Ülke çağrı kodlarından oluşan sadece bahsettiğim konulara odaklanabileceğiniz çalışabileceğiniz linkleri paylaşıyorum. Q Kodları: Q KODLARI Mors Alfabesi Soruları Mors Alfabesi Sorular Ülke Çağrı Kodları ÜLKE ÇAĞRI KODLARI

16. D

2017/2 Dönemi Sınav Yerleri Belli Oldu.

Sınava girecek tüm arkadaşlara başta şahsım adına :tonguewink: başarılar dilerim. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü
  17. D

Baofeng Uv-9r

Merhaba arkadaşlar, Baofeng UV-9R kullanan var mı aramızda, 2017/2 Telsiz sınavına gireceğim kısmet olursa, bu Baofeng UV-9R telsizden almak istiyorum sizce alayım mı?
  18. D

Dikili / İzmir'deki Aşıklar (nebiler) Şelalesi Kamp ...

Selamlar, bu hafta ya da önümüzdeki hafta eşim ile birlikte Dikili / İzmir'deki Aşıklar (Nebiler) Şelalesinde Kamp yapmak istiyoruz. Ulaşım nasıl, nerede çadır atmamızı tavsiye edersiniz? Kamp ateşine izin var mı? İçecek su olayı nasıl çözülür?

19. D

Yurtdışından Aldığım 2 Adet Baofeng Uv-5r Gümrüğe Takılır Mı?

Arkadaşlar selam, az önce çinden 2 adet Baofeng uv-5r siparişi verdim 49.80 USD tuttu. Gümrükten sorunsuz alabilirsem kullanmayı düşünmüyorum önce lisans alıp sonra kullanmak istiyorum. Herhangi bir amatör telsiz lisansım mevcut değil. Gümrüğe takılma ihtimali nedir acaba? Bu 2 ürün için...
  20. D

İlk Kampımızı Yaptık..

Nihayet ilk kampımızı eşim ile birlikte sorunsuzca yaptık. İzmir'den Nevşehir'e yola çıktık, Uşak Ulubey kanyonunun yanndaki piknik alanında bir gece konakladık ilk çadırımızı burada kurduk. Benim istediğim Ulubey kanyonuna inip orada kamp yapmaktı fakat ilk kampımız olduğundan dolayı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

SON KONULAR

Geri