Arama sonuçlarınız

1. liveistodie

Batı Karadeniz Turu

arkadaşlar çıkış yerim bolu kıbrıscık olmak üzere haritada numaralandırdığım yerleri sırası ile arabamla gidip çadır-bungalow ne bulursam konaklamak istiyorum.rota üzerinde belirttiklerim hariç bildiğiniz şurayada ugramadan gitme dediğiniz yerler var mı? ve şelaleler ağustosta halen akıyormudur...

2. liveistodie

TAVUK VE BESLEME SORUNU

5 çilli 8 normal tavugum ve 4 köy horozumu 6 aylıklarken aldım. şuan 1 yaşını geçtiler.14 aylık felan olmaları lazım. yumurta veren sadece 2 çilli tavuk var. arkadaşım besi yemi vermiş şu 45günde yenen beypiliç bakpiliç tarzı kesim tavuklarına verilen. yumurtadan kesildiler. arpa denedim bugday...
  3. liveistodie

KIBRISCIK

Bugün içimden kıbrıscıkı tanıtmak geldi, uzun uzun yazayım istedim.en baştan başlıyorum. bolu merkeze atanan gezgin bir polis memurunun kıbrıscıkta yoluna devam etmesiyle başlar ve şöyle devam eder. beypazarına 54 boluya 65km sebene 40 km uzaklıkta 2600! nufusu varsayılan ilçelikten düşmek üzere...

4. liveistodie

eskişehir -frig yol arkadaşı

merhaba arkadaşlar ekim ayına kadar herhangi bir süre içerisinde frig vadisine gitmek istiyorum. bu gezide mıhalıççık sivrihisar da olabilir. farklı günleri de kapsayabilir. kendime yolu bilmesi önemli değil yol arkAdaşı arıyorum. detaylı plan yapalım
  5. liveistodie

eskişehire gelecekler için

merhaba arkadaşlarım. eskişehire gelmek isteyenler ya da eskişehirde olup birlikjte gezmek isteyenler haberleşelim. polis okulundayım her hafta standart gezilerimde : odunpazarı- şelale- türbe- sazova park- kentpark- espark- porsuk bot gezisi ve adalar- cam, karikatür, lüle taşı müzeleri...

6. liveistodie

Kızılcahamam - taşlıca köyü

merhaba arkadaşlar kendimce yine bir harita hazırladım ve çıkdım yola.umarım bu sefer foto işini dogru yapar anlatırım. ayrıntılı anlatımım facebook sayfamda isterseniz bakabilirsiniz. http://www.facebook.com/#!/pages/GeziNotlari/140739819272173?ref=sgm ankamall yanında 6 tl verip khamam...

7. liveistodie

Bolu Kamp Alanı Bilen?

arkadaşlar temmuz 21-22 Snde (5gün sonra) ankaradan evden çıkıp bolu da herhangi bir yerde kamp yapmak istiyorum.tavsiye edebileceğiniz herhangi bir yer varsa ulaşabilirseniz çok sevinirim. katılmak isteyenler de olursa rotasını bilen eşlik edebilir. ayrıca facebook grubuma da yazıyı...
  8. liveistodie

Tüm Ayrıntısı ile Beypazarı

bir hafta sonu kenddim düzenledğim beypazarı yürüyüşünü sizlere anlatmak istedim. kapsamlı bir harita hazırladım hatda bu yere gidenler fotografları görünce sen hangi ildeki beypazarına gitdin dediler. başlıyorum anlatmaya : ankamall önünde 6tl ye beytaş otobüslereine binerek 1.15 dk da...
  9. liveistodie

psp - gps

gps olmadan da gps gps cihazı elbette psp için satılmakda fiyatı 99 ytl. psp me gps i almadan önce bir map viewer programı kullanıyordum. yani gps gibi ancak harita. kullanıma değer.başka sitelerde de paylaşıyorum burda da yazmakda sakınca görmedim. En az 3.03 OE-X firmware sahibi olmalısınız...

10. liveistodie

Gökkuşağı

ne kadar kirlenirse kirlensin yeryüzü hayat renkli kalmaya devam eder... bakalm kaç tane gökkuşağı sayacaksınız.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR