Arama sonuçlarınız

1. yugun

Vradio...

Bugün size sürekli kampta radyo dinlediğim programdan bahsetmek istiyorum. Bu uygulama sayesinde binlerce radyoyu fazla bir rahatsız edici reklam çıkmadan ve ücret ödemeden sadece datanızdan harcayarak dinleyebiliyorsunuz. Programın adı Vradio uygulama markette aratabilirsiniz. Program ne kadar...

2. yugun

Hür Doğdum, Hür Yaşarım Kime Ne Gardaşım?

Arkadaşlar, İstediğim gibi oldum yaşadım hayatımı. Kötüler varolsalar da türlü türlü fenalıklar, işler çevirseler de sonuçta benim hakkım olan hür yaşamıma kimse de karışamadı. Farklı cinsel kimliğim nedeniyle hiçbir zaman kendimi ikinci sınıf bir insan olarak görmedim. Ben de herkes gibi...
  3. yugun

Arkamdan Şuymuşum Buymuşum Diye Yalan Konuşan Haysiyetsiz Oçocukları Ile De Bana Ne Yapabildiler?

Hiç. Hayatımı özgürce yaşamaya devam ediyorum. İstediğim gibi olmak, dilediğim gibi yaşamak zaten en doğal hakkım. Bana bununla kimse bir şey yapamaz. İnsani haklarınıza saldırılarak ötekileştirilmeye çalışıldığınızı hissediyorsanız bana ulaşın.

4. yugun

Uzun Süreli Anlaşmalarla Kamp Yeri Kiralamak...

Arkadaşlar, Ben kamp yerimi uzun süreli anlaşma yaparak kiralıyorum. Böylesi daha uyguna geliyor. Tabii ki bir yerde uzun süre kalmayı düşünebilmeniz gerekli. Benim kamp yerlerim bana lazım olan yerlerde yani İç Anadolu'da denizden uzak. Ama bu kamp keyfine varmak için bir engel teşkil etmiyor...
  5. yugun

İnsana Dair Hiçbir Şey Benim Yabancım Değildir!!!

Homo sum; humani nihil a me alienum puto! “İnsanım, insanca olan hiçbir şey bana yabancı değildir!” Eskilerde yaşamış ünlü bir şaire aitmiş bu söz. Bana ne kadar da uygun geliyor. Ne kadar da beni anlatıyor. İnsana dair hiçbir duruma yabancı değilim. Vayy be… Karavancılık da insana dair bir...

6. yugun

Babalar Günü Kutlu Olsun!

Babalar Günü Kutlu Olsun! Bugün evladı için fedakarlık yapıp onun sıcaklığını hisseden tüm babaların kutlu bir günü olsun! Babalar günü kutlu olsun!

7. yugun

Karavanını Kendi Emeğinle Kendin Üretip Kullanmaya Dair Çeşitli Dinamikler...

Arkadaşlar, Genç yaşımda girdiğim bir forum sitesinde aşağılandım ve oradaki insanlar yüz liralık çadırcıyla, yüz bin liralık karavancının birarada olamayacağını söyleyenler oldu. Bu küstahlık üzerine kendime çok ucuz maliyetle hiçkimsenin kolay kolay kendi başına üretemeyeceği bir karavan...
  8. yugun

Bir Kampçıdostun Sayfası (pi̇ri̇kamp)

Kitapları ve Karavanları seviyorsanız bu kişisel blogda kendinizden birşeyler bulacaksınızdır. Karavan, Kitaplar, Karavan Yemekleri ve Fazlası... Mutlaka ziyaret ediniz. www.pirikamp.com
  9. yugun

Hayallerimdeki Motokaravanım (letafet)

Hayallerimde bir motokaravan var dostlar. Benim de gönlümde yatan aslan bu. Ama bunun daha emekliliğe kadar süresi var. Bu arada finansal altyapısını hazırlayacağız bu karavanın. Bu karavanı çeşitli üreticilere yaptırabilirim ama benim şu an gönlümde olan firma SALY firması. Onun yaptıklarını...

10. yugun

Her Yıl Bir Kampta Kalınarak Ülkeyi Gezme Düşüncesi...

Arkadaşlar, Şu an için daha önce gittiğim yerlere tatile gider oldum. Ama her sene kamp yaptığınız bir tek yeri değiştirerek ülkeyi gezmeniz mümkün. Doğu ve Güneydoğudaki Kamplar da hepberaber yaşadığımız bu gelişimden paylarını alacaklardır. Deli danalar gibi oradan oraya binlerce km yapmadan...

11. yugun

Belediye Zabıtası Bir Motokaravana Nasıl Oluyorda Ceza Yazabiliyor?

Video: https://youtube.com/shorts/fDjX030Nt2k?si=pNe-bIW7565MsYPD
  12. yugun

Kamyonet Olan Aracı Polisin Karavan Diye Bağlaması Mümkün Mü?

Arkadaşlar. Minik bir kampervan kullanıyorum. Benim Güçlü'm bir Ford Connect. Bunun dışına tente yaptırmak istedim. Arkadaşlarımda bağlarlar diye uyaranlar oldu. Aracımın dışına tente yaparsam karavan olduğu belli oldu diye beni yolda bağlarlar mı? Sizlerin bu konudaki fikirlerinizi merak...

13. yugun

Farklı Cinsel Tercih, Kampçılık Hayatında Bir Suç Mu?

Bazı insanlar tarafından akılalmaz şeylerle suçlandım. Oysa ne bir şey olduğum var, Ne de ortada bir durum olduğu var. Kendi halinde yaşayan herkes gibi bir insanım ben de... Ama velev ki eşcinsel olayım, Bu kampçılık hayatında bir suç mu arkadaşlar? Bu benim insanlarla birarada olurken ve...
  14. yugun

Alınık Kitap...(edebiyatın İzinde Bir Dünya Seyahatnamesi)

Arkadaşlar adını paylaştığım kitabı iyi durumda olmak kaydıyla ikinci el olarak satın almak istiyorum. İyi durumdaysa 350 TL verebilirim. Kitabı kendiniz okuduktan sonra bana kargolamanız yeterli... Düşünenler lütfen özel mesajla bana ulaşın. Teşekkürler...
  15. yugun

Kampa Girmek, Bedelini Ödeyerek Paylaşmanın Yasal Ve Olağan Yoludur.

Kampa girmek, Bedelini ödeyerek paylaşmanın yasal ve olağan yoludur. Kampın bedelini öder ve suyu paylaşırsınız, elektriği paylaşırsınız, katı atık bertaraf sistemini paylaşırsınız. Kanalizasyonu paylaşırsınız. Bir yasal adresi paylaşırsınız. Çamaşır makinesini paylaşırsınız. Paylaşırsınız da...

16. yugun

Ruhumu Yükselten Aktivitem! Kamp Ve Karavancılık...

Arkadaşlar benim aktivitem kendi ruhumu yükseltmek için yapılıyor. Benim hayatımı kazandığım bir işim zaten var. Ne karavan yapıp satanlardanım, Ne de etkinlik düzenleyip bir kazanç elde edenlerdenim. Benim hobimde parayla olan etkileşimim onu ruhumu yüceltmek amaçlı özgürce harcamaktan ibaret...
  17. yugun

Yaşam Başka Yerde...

Video: https://www.youtube.com/watch?v=DSJoDw2vnEE&list=PLo-Be_tjvZGVQNMZKGFrdSG_Hk4FFN0IA Bu bayramda bir arkadaşımın bahsetmesi üzerine Yaşam Başka Yerde'nin 14 bölümünü birden izledim. Nasıl gözden kaçırmışım böyle bir programı hayret ettim. Çok güzel bir program efendim. Karavancılığı ve...
  18. yugun

Otomobil Kampçılığı Üzerine...

Ben bir kampçı gezginim. Otomobil kampçısıyım. Her sene istediğim kamplara gider tatilimi yaparım. Ayrıca karavanım da var. Ama karavanımla gezip durmuyorum. Ve kampdışı konaklama hadiseleri beni pek ilgilendirmiyor. Gezmeyi severim ama gezmek çok pahalı olduğundan ve ben durmayı daha çok...

19. yugun

Kablosuz Kulaklık (bluetoothlu)

Kamp yerlerinde yan ünitelerle yakınlık dolayısıyla rahat rahat müzik açılıp dinlenemiyor. Ben sürekli birilerini rahatsız edeceğim diye kendim diken üstünde oluyorum. Bu da beni memnun etmiyordu. İşte bu sorunun çözümü için 40 saate kadar batarya ömrü vaad eden JBL Tune 510BT kulaklık sipariş...
  20. yugun

Her Kampçıdost Bir Umuttur Bende...

Her kampçıdost bir umuttur bende... Daha iyi bir Dünya umudu. Yada Dünya'yı olduğundan daha güzel gösterenlerdir benim kampçıdostlarım. Ben dostlarıma böyle bakarım ve bu yüzden de her dostun üzerine titriyorum tabiri caizse.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,005
Kayıtlı Üye Sayımız
166,752
Kaydolan Son Üyemiz
Hüseyinarda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri