Arama sonuçlarınız

1. yugun

Her Zaman Iletişime Açık Ve Pozitif Olmaya Çalış!

Her zaman iletişime açık ve pozitif olmaya çalış! Bu Dünya'nın yükünü yanlız başına çekemezsin. İnsanlara derdini anlatmazsan derman da bulamazsın. Negatif şeyler şizofrenim nedeniyle bana çok bastırıyor. Bana şöyle böyle dediler meselesi yine. Bunları anlatmak için DERDO PAŞAM Zeynel Abim var...

2. yugun

Kampçılık Nedir?

Kampçılık sabit tesisler kurmadan doğada olabilme yetisini kapsayan bir sportif etkinlik ve sanat dalıdır. En temel manada kampçılık budur. Kampçılığın içerisinde yüzlerce farklı dalı ve birbirleriyle bağlantılı da olabilecek fraksiyonları vardır. Sportif Kampçılık, Doğada hayatta kalma sanatı...
  3. yugun

İnsanların Hakkında Ne Söylediği Umrunda Olmasın...

Arkiler güzel bir hayat yaşamak için başkalarını pek fazla takmamanız gerekiyor. Eğer insanları kafaya takarsanız ben gibi şizofren olursunuz. İnsanların özellikle de sizin hakkınızda ne düşünüp buyurduklarını kafaya takmayın. Bırakın size ne derlerse desinler. Zaten bunu asla...

4. yugun

Bütün Dünya'ya Sesleniyorum: Ben Dilediğim Gibi Olur, Istediğim Gibi Yaşarım.

Arkiler, Bazı insanların yaptığı aşağılık bir yalan iftira hadisesi yaşadım. Bana maksatlı karalamak amaçlı yapılan bu pislik sonrasında bile istediğim gibi olup yaşayabilecek özgür bir insan olduğum ve bunlarla da bana hiçbir şey yapamayacakları bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Bütün Dünya...
  5. yugun

Bir Camper Trailer'ci Nasıl Düşünür?

Arkiler, Camper Trailer Dünyasında kamp yapılacak yer belli olmalı. Dosdoğru oraya gidilmeli ve kaç gün kalınacaksa uygun kampçılık aktivitesi yerine getirilip dönüşe geçilmelidir. Camper Trailer bir bedava yaşam aracı değildir. Bununla kamp yapmanın bedeli vardır. Bu bedeli öderseniz çok mutlu...

6. yugun

Mutlaka Daha Iyisi Vardır...

Arkiler, Daha iyi bir karavan daima mümkündür... Camper Trailer'ler Dünyasına böyle yaklaşmak lazım bence...

7. yugun

Pi̇xel 260 Modeli (başkent Karavan)

Arkiler bu aralar PİXEL karavanları hoşuma giderek inceliyorum. Frensiz üretilen bu model benim karavan zevkime uyuyor. Ama frensiz olması soru işareti. Frensiz olduğu için bu karavanın el freni de yok. Acaba eğimli arazide falan sorun yaşanabilir mi? Ne dersiniz? Frensiz PİXEL 260 alınır bir...
  8. yugun

Tada (migros)

Arkadaşlar minik bir Migros kullandığımdan çeşitlerin çok azına erişebilsem de TADA markalı ürünlerin tüketebildiklerimi gayet lezzetli buldum. Birtakım katkı maddeleri içeriyorlar ama ne içermiyor ki? Kampta kolay ve pratik yiyecek Migros'un Tada markalı ürünlerinden temin edilebilir. Ben...
  9. yugun

Kışın Mazotun Donma Riski Ve Olası Problemli Durumlarda Alınabilece Tedbirler...

Arkadaşlar, Mazotu dondurabilecek bir soğuklukla karşılaşmak nadir olsa da bu mümkün. Yazın aldığınız bir mazotu kışın kullanıyorsanız bunun yazlık mazot olup daha kolay donması da mümkün anladığım kadarı ile... Karavanla kamp yaparken yakıtınız donarsa ne yapacaksınız? Bence Uludağ gibi...

10. yugun

Kampçıyız...

Yıllar önce tek başıma çıktığım bu uğurlu yolculukta, Kampçı dostlarım için bir ses ve bir yürek olmaya devam ediyorum. Bizim davamız kutlu bir dava ve bu davada bizim geri vitesimiz yok arkadaşlar. Ne yaptıysak dostluk için sevi için yaptık. Kampçı dostlarımızın iyiliği ve faydasını gözeterek...

11. yugun

Dürüstlük Üzerine Bir Yazı...

Dürüstlük, her zaman ödüllendirilen bir erdem değildir. Hatta çoğu zaman tam tersidir. Dürüst olan kaybeder, eğilip bükülmeyen yalnız kalır. Günümüz dünyasında kurnazlık “akıl”, çıkarcılık “başarı”, yalan ise “strateji” diye yutturulur. Böyle bir düzende dürüstlük gerçekten de çoğu zaman “beş...
  12. yugun

Şöyle Böyle Olmak Ve Kampçılık Hayatı...

Arkadaşlar, Daha tacizler çok küçük yaşlarda başlıyor. Girdiğin ortamlarda sana TOP, Mop şöyle böyle veya falan filan derler ve bu pislik hiçbir zaman son bulmaz. Bulmayacak. Malesef kampçılık hayatımda da bana böyle bir pislik yapmaya çalışan herifler arkadaş veya dost kılığında karşıma yine...

13. yugun

Yücel Gündüz'ün Davası...

Arkadaşlar ben kampçı dostları olan bir insanım. Benim davam kampçı dostlarıma faydalı işler yapma davasıdır. Şimdiye kadar hep bununla uğraştım ve bundan sonra da derneklerim içerisinde hep bununla uğraşacağım arkiler... Başka bir gizli davam veya amacım falan olduğu yok. Ben olduğum gibi...
  14. yugun

Bu Dünya'da Hiçkimse Hiçkimse Ile Kıyaslanamaz, Kıyaslanmamalı

Arkadaşlar herkesin karavancılığını yaparken özel durumları olur. Bunlar çok özel durumlardır ve bu durumlar nedeniyle hiçkimse kendini başkalarıyla kıyaslamamalıdır. Allah her kuluna bir kapı açmıştır. Açmadıysa açacaktır. Halinize şükrediniz. Şükretmek beyinde çok önemli haz süreçlerini...
  15. yugun

Evdeki Kombinin Sürekli Yanması...

Kombimi 50 dereceye alınca kesintisiz sürekli yanıyor. 45 dereceye alınca arada sırada durup bekleyerek yanıyor. Acaba kombi de inverter klima gibii kendini yavaşlatıp sürekli mi yanıyor?

16. yugun

2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Mutlu yıllar dostlar...
  17. yugun

Bu Yılbaşında Büyük Ikramiye Benim Biletime Çıkarsa...

Profesyonel meslek olarak karavanla gezmeye başlardım... Ama nerde bende o şans! :(
  18. yugun

Çayı Termosta Saklamak Ekonomik Bir Çözüm

İki gündür çayımı yeni STEVİG termosumda saklıyorum. İki gün sıcak kalabiliyor ve bunun için hiç elektrik harcanmıyor. Bence bu çok ekonomik bir çözüm. Aslında ben STEVİG'i kamp yerinde ve termoslu gezilerimde kullanmak için almıştım ama artık evde de kullanacağım.

19. yugun

Delikanlılık Nedir? Delikanlı Olmak Zorunda Mıyız?

Delikanlılık erkek egemen toplumun insanlara dayattığı bir ortaçağ mitidir arkadaşlar. İnsanlar üzerinde baskı kurmak gibi amaçlarla kullanılıyor. Erkeğiz diye asla birilerinin belirlediği kalıplara girmek zorunda değiliz. Delikanlı olmak veya adam olmak zorunda değiliz. Biz özgür kampçılarız...
  20. yugun

Kampçılık Hayatınızda Size Gerekli Olmayacak Her Şey Fazladan Bir Yüktür...

Arkadaşlar, Tüketim toplumunun getirdiği tüketme çılgınlığının sonu gelmeyecek gibi. Her yıl karavan fuarında paranızı almak için hazır bekleyen onlarca firma var. Peki buna gerçekten ihtiyacınız var mı? Bunu samimi olarak düşünün. Çünkü insan hayatında her şey sınırlı ve bazı şeylerin sınırlı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,106
Kayıtlı Üye Sayımız
167,014
Kaydolan Son Üyemiz
issan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR