Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Kocaeli’de bulunan Elma Karavan markasına ait Elm1 model karavanlar için uygunsuzluk tespitinde bulundu.
Bakanlık tarafından 26 Mayıs 2025 tarihli kararla, ürünün piyasaya arzı derhal durdurulurken, karavanların geri çağrılması ve piyasadan tamamen çekilmesi...
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Manisa İl Müdürlüğü Resmi ilanı
Güvensiz ürün arz yasağı toplatma ve bertaraf kararı
İLANI GÖRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ
Ne oldu şimdi bu karavanlar neden toplatılıyor..?? Olay patlamış.. Sakıncalı bulunmuş bu karavan demekki.. Konu hakkında bilgisi olan...
O1 Kategorisi Karavan ve Römorkların Tescili Zorunlu Oldu!
Yönetmelik Resmi Gazetede Yayınlanarak Yürürlüleğe Girdi.
O1 kategorisi karavan ve römorkların tescil edilerek plaka ve ruhsat çıkarılması gerekliliği Araçların Satış, Devir ve Tescil İşlemlerinin Yürütülmesi hakkındaki yönetmelikte...
Değerli arkadaşlar forumdaşlar.. Çok dikkatimi çekti malum sitede çekme karavan ilanlarına bakarken 4200 adet ilanın 4000 adedi 2019-2024 model karavanlara ait..
Sadece 200 adet karavan ilanı 2019 öncesine ait.. Aklıma da bir soru geldi.. Neden bu kadar çok yeni sayılabilecek karavan 2. elde...
Şu an avrupa tarafındayım.. İstanbuldan anadolu tarafına geçerken 15 temmuz köprüsü çekme karavanlara yasak sanırım.. Fatih Sultan Mehmet Köprüsünden ceza yemeden geçmek mümkünmü..??
Karavanım 750 kg. altı olup, üzrinde çektiğim otomobilin plakası takılı durumda.. Daha olmadı Yavuz Sultan...
Avrupa çekme karavan aldım, lastikleri söktüm göbekleri gresle yağladım. Gözüm amortisörlere takıldı.. Amortisörler hiç oynamıyor herhangi bir yaylanma sözkonusu değil.
Sanırım her ikiside pörtlemiş.. Amortisörlerin nasıl çalıştığını anlayamadım.. Her iki tarafta var amcak çok küçükler ve...
Başlıkta herşey yazıyor.. Böyle bir çalışma varmı..?? varsa ruhsatsız 750 kg. altı karavanların durumu ve avrupa ruhsatsızn karavanların durumu ne olacak..??
Ruhsatsız karavanlara bir şekilde hepsine topluca ruhsat verilecek mi..?? MUAYENE ve VERGİ durumu değişeçek mi..??
Konu hakkında...
karavanvirüs
daha çok karavanı olmayanlarda yer yer etkili olan, enfekte olma durumunda kurbanına ne pahasına olursa olsun karavan satın aldıran, özellikle emeklilerde ve 50 yaşından sonra son derece tehlikeli olan virüs tipidir. son derece bulaşıcıdır.
DİKKAT: filtreli yada filtresiz maske...
Merhaba;
Ben karavan almaya karar verdim.
AVRUPA KARAVAN 730kg Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 776157053
malum sitede bunu gördüm. 730 kg yazıyor. bu karavan kaç para yapar. piyasası nedir? buraya yazmadan almak istemedim. daha önce bir karavan deneyimim yok.