Arama sonuçlarınız

1. RÜZGAR

Asya Kamp Karavan Derneği 3.genel Kurulu

Asya Kamp Karavan Derneğinin 3. olağan genel kurulu Ümraniye Rescate otelinde yapıldı. Van'lı İlhan bey tarafından organize edilen nefis bir Van kahvaltısında üyeler ve aileler samimi bir hava içerisinde sohbet edip anıları tazelediler. Derneğimize yeni üye olan Bora Gürel ve eşi küçük bir...

2. RÜZGAR

Yeni Yılda Rüzgar'dan Esintiler

Yeni yılda Rüzgar’dan esintiler Sayaç bir tık daha atıyor.. Yılbaşı gecesi kamburu çıkmış üzerinde 2012 yazan ak sakallı dede yavaş yavaş gözden kaybolurken yerini pespembe yanakları, yumuk yumuk elleri ile üzerinde 2013 yazan güleç bir küçük çocuğa bırakacak her yıl olduğu gibi.
  3. RÜZGAR

Katlanabilir Kamp Sandalyesi

Resimde görülene benzer kaliteli malzemeden (aliminyum ) yapılmış kamp sandalyesi arıyorum. (25-30 TL. lik uzak doğu malları hariç) Yurt içinden sağlayabileceğim yerlere ait bilgi rica ediyorum. Teşekkürlerimle,

4. RÜZGAR

Gelişmemiz Dizilere Kaldıysa...

19.Şubat tarihli Hürriyet Gazetesinden alıntı.. Televizyon dizileri yaradı günlük karavan kirası 2500 liraya kadar çıktı Meltem KARA 19 Şubat 2012 Yaz dönemlerinde tatil amaçlı kullanılan karavanlar, dizi setlerinde de oyuncuların ve set ekibinin hazırlanması için kullanılıyor...
  5. RÜZGAR

3. Geleneksel Maltepe Buluşmamızın Ardından (11 Aralık 2011)

Biraz önce eve döndüm Maltepe sahilinden.. Sert bir sonbahar günü ile ılık bir kış günü arası, zaman zaman güneş ama çoklukla lodos,yüzleri yalayan serinlik... Neredeyse üşünesi bir gün.. Ammaaa... Sanki bir avuç kor atılmış Maltepe sahiline..Isıtıyordu, yakıyordu insanı sıcak ilgi...

6. RÜZGAR

Karadeniz- İç Anadolu İzlenimleri - 2011

Karadeniz - İç Anadolu İzlenimleri-2011 16 Haziran 9 Temmuz arasında, Karadeniz kıyılarından Hopa ya kadar gidiş ,sonra Ünye ye kadar sahilden dönüp içeriye Niksar- Tokat-Amasya-Polatlı-Eskişehir rotasını izleyerek İstanbul’a dönüş... Bu rotamızdaki izlenimlerimizi her zamanki gibi “ Gezi...

7. RÜZGAR

Haydi Pelepones'e

Sonbahar Leylekleri Çimenlere uzanmış üzerimde dolanan sonbaharın hüzün veren göçüne hazırlanan leyleklerine bakıyorum. Gökyüzünü neredeyse kaplayan kocaman bir daire çizerek toplanıyorlar, dönüyorlar, dönüyorlar, döndükçe büyüyorlar neredeyse gökyüzü görünmez oluyor binlerle kanatlı...
  8. RÜZGAR

Karavan Yaşamında Eşlerimiz Haklı mı?

Karavan Yaşamında Eşlerimiz Haklımı ? Eşlerimizin karavancılığa sıcak bakmaması deneyimsizler için bir "ön endişe" denemişler için ise bir "kötü deneyimdir" genelde. Bizler bütçemizin elverdiği olanaklara uygun bir klaravan alırız,teknik olarak hazırlarız , direksiyon kullanıp bir kamp yerine...
  9. RÜZGAR

Cumhuriyetin İlk Öğretmenlerinden Refet Angın'ın Ardından

Cumhuriyetimizin ilk öğretmenlerinden Refet Angın hocamı 1.Ocak günü ebediyete uğurladık. 1957 yılından liseyi bitirene dek aralarında benim ve A.Güven Gürkan, Doğu Perinçek,Uğur Mumucu gibi vatansever arkadaşlarımın da tarih öğretmenliğini yapan hocamız bizleri bir çok yurt gezisine...

10. RÜZGAR

Altın Camp'tan Acı Haber

Burhaniye/Ören de bulunan Altın Camp'ın kurucusu, ülke kampçılığının yaşayan son duayeni Tahir Altın hoca, 10.Temmuz Cuma günü yarattığı cennette, Altın Camp'da 88 yaşında aramızdan ayrılmıştır. Ülke kampçılığına getirdiği ödünsüz disiplin ile tanınan hocamızın bu çabalarının daha uzun yıllar...

11. RÜZGAR

Bir Yazar Bir Öykü-Hüseyin Pelit (Rüzgar) - CANO

Size Doğu Anadolu gezimden buruk bir esinti sunuyorum. CANO Cano kulübesinin tahtalarının aralığından giren güneşin parıltısı ile gözlerini açtı. “Yeni bir gün, yine durgunluk, sıkıntı” diye düşündü. “ Bu gün bir şey olsa, her günden farklı , herhangi bir şey, ne olursa” . İki çift laf...
  12. RÜZGAR

Bir Yazar Bir Öykü; Hüseyin Pelit- Ah Jülide !..

Ülkemizin içine yuvarlandığı kültür yozlaşmasının giderek yaşantımızı ne denli etkilediğini konu alan bir öykü ; Ah JÜLİDE -Tevfik bey şöyle buyurun efendiim….aman efendim…akça, pakça bir yüz, boy pos fidan gibi, ne güzel de giyinmiş, laciler çekilmiiiş, ayakkabılar pırıl pırıl…Evet koskoca...

13. RÜZGAR

Bir Yazar Bir Öykü; Hüseyin Pelit (Rüzgar) - Kurşun

Kısa Özgeçmişimden Alıntı Hüseyin Pelit nam-ı diğer Rüzgar Hüseyin -1942 Moto-karavanı ile onbeş yılı aşkın bir zamandır sürekli olarak yurt içi ve yurt dışı geziler yapmakta, gezilerinde edindiği sosyal, siyasal gözlemlerini ve karavancılığa ait çeşitli konulardaki anı ve deneyimlerini...
  14. RÜZGAR

Hey Adriyatik Bak Yine Biz Geldik

-------------------------------------------------------------------------------- Sevgili arkadaşlar, 2008 Eylül ayı boyunca Adriyatik kıyılarını izleyerek gerçekleştirdiğimiz geziye ait anılarım artık www.DNM-LER.com adlı e-dergide yayınlanmaya başladı. RÜZGAR'ın GETİRDİKLERİ köşesinden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri