Arama sonuçlarınız

1. Karadeniz Otoyolu

Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli)

Arkadaşlar, aracı bayiden sıfır aldım ve depoyu mazot kapağına kadar doldurdum. Kilometreyi sıfırladım ve her 10 km'de bir cep telefonumla fotoğrafladım. Ama tabi bütün fotoğrafları yüklemeyip sadece yakıt göstergesindeki değişimlerin olduğu anların fotoğraflarını yükledim. Dağlık bir arazide...

2. Karadeniz Otoyolu

Duster için amaca yönelik LASTİK seçenekleri:

Arkadaşlar herkesin kullanım şekli ve amacı farklıdır. Bu kullanım amaçlarımıza göre lastik seçimi yapabileceğimiz bir site buldum: (Benzerleride var tabi bir sürü) http://www.kouki.co.uk/utilities/visual-tyre-size-calculator Araçlarımızın orjinal 215/65 16 lastiğini ben 205/80 16 yapmak...
  3. Karadeniz Otoyolu

Duster Çamurluk Koruma Plastikleri

Arkadaşlar Duster'larda 4 çamurluk için koruma plastiklerini inceleyen var mı? Tamponun kenarından başlayıp, kapı eşiğine kadar inen siyah plastik parçalar. Bunlar bayilerde satılıyormuş ama kapı altı koruyucuları taktırmak istemiyorum. Acaba "sadece" 4 çamurluk için koruyucu plastikleri hangi...

4. Karadeniz Otoyolu

Aralık ayı araç almak için cazip midir?

Arkadaşlar "4x2 klimalı dizel" bir Duster almak istiyorum. Birkaç sorum olacak: 1- Bayiler yıllık satış kotalarını doldurmak için bu son ay internette görülen fiyatları pazarlıkla daha aşağıya çekerlermi? 2- Aralık ayında 2012, ocak ayında 2013 model mi oluyor araçlar? Teşekkürler.
  5. Karadeniz Otoyolu

Ağrı Dağı'nın Zirvesine Bisiklet ile Çıkıldı

Fotoğraflar bu forumdaki "ulasb" (Ulaş Baydar) isimli kullanıcının paylaştığı fotoğraflar. Tebrik etmek lazım... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=63112.new#new

6. Karadeniz Otoyolu

Ford'un ELEKTRİKLİ araçları

Artık resmen trafikte görmeye başlıyoruz! Bir rüya daha gerçek oluyor...

7. Karadeniz Otoyolu

Duster Nasıl Yükseltilebilir?

Duster 4x4 veya 4x2 modellerini yükseltmek için hangi yöntemleri uygulayabiliriz? Lastik yanağını artırarak 2,5 - 3 cm yükseltebiliriz. Helezonlarla, takozlarla veya başka yöntemlerle nasıl biraz daha yükseltebiliriz?
  8. Karadeniz Otoyolu

TDF'nin Sitesi Denetlenmiyor mu?

Allah aşkına TDF 'nin bu resmi internet sitesine Federasyon YÖNETİMİNDEN hiç mi bir Allahın kulu çıkıpta bakmaz? Türkiye Dağcılığının en resmi makamının internet sitesinde "Dağcılık" yerine "Alpinizm" yazıyor YUH! İşin ikinci saçmalığı o yazdıkları "Alpinizm" kelimesi, ingilizcedeki Alpinism...
  9. Karadeniz Otoyolu

İki el telsizi ile Rize Pazar - Sarp Hudut Kapısı 67 km Konuştuk

Pazar sabahı yaptığımız denemede, Rize'nin Pazar ilçesinin Aşağı Soğuksu mahallesinde bıraktığımız el telsizinin diğeri ile yola çıktık. En son çektiği yer ile arasındaki mesafeyi ölçmek için deneye deneye arabayla yol aldık. Göremediği yerlerde (Koy gibi içeriye kavislerde) çekemedi ama sırt ve...

10. Karadeniz Otoyolu

Lada Niva Yenileniyor mu?

Fotoğraftaki araçlar prototip mi, yoksa üretilecek olan yeni Niva'ların fotoğrafları mı? Yeni Niva'lar için bunlardan başka tasarımlar da ortalıkta dolaşıyor.. Yada photoshop'tan öteye gidemeyecek Yeni Niva şehir efsanesi.

11. Karadeniz Otoyolu

Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı

Google Earth uydu görüntüsü üzerinde navigasyon yapmak artık gelişen telefonlar vasıtasıyla yapılabiliyor. Ama devamlı internetten görüntü indirmesi, bunun için yüksek telefon faturaları ödemek işin keyfini kaçırıyor. Bir de telefonun çekmediği arazilerde dağlarda ona da imkan yok. Bu GPS...
  12. Karadeniz Otoyolu

36 Mil diyor - Gerçekten 36 Mil (58 KM) midir?

Arkadaşlar bu telsiz hastalığına yakalanmak üzereyim. Çok ilgimi çekiyor. Midland markasının üzerinde 36 mile range diyor. Gerçekten 58 km içinde bulunan aynı modelden iki el telsizi görüşebilir mi?

13. Karadeniz Otoyolu

NİVA'nın Yakıt Sarfiyatını düşürmek için Öneriler

Arkadaşlar lüks araçların eski ikinci ellerini almaktansa, sıfır Niva almayı düşünüyorum. Aldıktan sonra da dış görünüsünde pek bir değişiklik yapmayı düşünmüyorum. Sadece biraz daha yükselmeli ve teker çapı büyümeli. Sorum şu; tekerlerin çapını biraz daha büyütsem (Çamurluklara değmeyecek...
  14. Karadeniz Otoyolu

Hangi Garmin modellerinde video oynatma özelliği var?

Arkadaşlar Garmin'in hangi modellerinde video oynatma özelliği var? Daha önce uzun yıllar Nüvi 205 kullandım. Uzun yolda araba kullanırken video oynatma özelliğininde olmasını istiyorum. Garminin hangi versiyonlarında var bu?
  15. Karadeniz Otoyolu

Decathlon B'Twin Rockrider 5.2

Arkadaşlar Decathlon B'Twin "Rockrider 5.2" modelini almayı düşünüyorum. Alan, binen, kullanan var mı? http://www.xudisa.com/forum/index.php?topic=95.0

16. Karadeniz Otoyolu

Lada Niva İçin Trafik İzinleri

Üstatlar, Lada Niva'ya sonradan eklemeyi düşündüğüm; 1- Ön - Arka tampon 2- Vinç 3- Çeki demiri 4- İç kabine koruma barları 5- En üste sepet 6- Yedek Lastiğin arka tampon üstüne monte edilmesi 7- Sis lambalaı 8- Çift renk uygulaması Bu maddeler tarafik muayeneleri veya emniyet kurallarından...
  17. Karadeniz Otoyolu

Nüvi 200 ile 205 'in farkları nelerdir?

Arkadaşlar, bugün içinde hemen siparişi vericem. Garmin Nüvi 200 ile 205 arasındaki farklar nelerdir? 200 gittiğimiz yolu kaydediyormu? Eve gelince Google Earth'e aktarabiliyormuyuz? Kayıt yapıyorsa eğer Yükseklik ölçümlerinide kaydediyormu? Hafıza farklılığı varmı? Lütfen acele yardım...
  18. Karadeniz Otoyolu

Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Buraya bende katılabilirim!

19. Karadeniz Otoyolu

GPS'lere Uydu Fotoğrafı Yükleme (Resimli)

Aşağıdaki resimlerde Garmin'lerin harita uzantısı olan .img formatında kaydedilmiş Google Earth uydu görüntüsünün GPS cihazı içine yüklenmiş halini görüyorsunuz. Google Earth veya herhangi bir uydu görüntüsünün yerine istenilen topografik harita veya uçaktan çekilen aerial görüntüler de...
  20. Karadeniz Otoyolu

Garmin Nüvi'ye Birden Fazla Harita Yüklemek

Garmin Nüvi'ye birden fazla harita yüklemek için SD kart kullanmamız şart mı? Yoksa kendi içerisindeki hafızasında bunu yapabilirmiyiz?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR