Arama sonuçlarınız

1. ilker 06

yedek parça yardım=_????

arkadaşlar bende 1993 model otomatik vites1.6 jlx full enjeksiyon japon 5k suzuki vitara sidekick var.aşırı derece de krank ön ve arka keçelerden yağ kaçakları var.ayrıyeten bujilerin içleri yağ dolu bu sebeple motoru indirip komple keçeler contalar sibop lastiklerini ve triger setini...

2. ilker 06

Frene Basınca Vuruntu Ve Ses

Arkadaşlar bende 93 model 5k otomatik 1.6 jlx var.dün sabah arkadaşlarla dere içinde bir çaydan geçtik.su içinde 10m ilerledik su yüksekliği 40 cm kadardı.cayı geçtikden sonra 8 km kadar ilerledik.daha sonra 4 saat kadar aracı kullanmadık.ve arabayı tekrar çalıştırıp ilerlediğimizde ön ve arka...
  3. ilker 06

Ankarada Yedek Parça Tavsiyesi

arkadaşlar 93 model 5k 1.6v otomatik vitarama komple kaborta ve boya yaptırıyorum.bana arka tamponu tutan çamurluk kenarlarındaki saç kulaklardan lazım.bunları bulabileceğim yedekparçacı adresi ve telefon numarası verebilecek arkadaşlar varsa sevinirim.ben ankara ostim ve şaşmazda bulamadım.bu...

4. ilker 06

Suzuki Vitara Yağ Kaçağı

Arkadaşlar öncelikle aranıza yeni katıldım ve bir hafta önce 93 model otomatik vites 1.6 16v jlx suziki vitara aldım.Ama çok geçmeden sıkıntılar başladı.Aracı arkadaş tavsiyesi üzerine aldım ama araç düz yolda ve özellikle yokuşlarda biraz sıkıştırınca egzost üzerine yağ akıtıyor.O da araç...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,870
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri