Arama sonuçlarınız

1. bags78

Subaru Forester Hakkında

iyi günler.98 2000model arası subaru almayı düşünüyorum fakat araç hakkında fazla bilgim yok.aradığım özellikler fiyatı düşük olsun,motor gücü yeterli olsun,vergisi avantajlı olsun,ve kullandıkça başıma dert olmasın. kullanım amacım offroad yarışlarına giderken yarış aracımı römorka bindirip...

2. bags78

kia sportage hakkında bilgi verirmisiniz?

iyi günler.96 97 sportage almayı düşünüyorum fakat araç hakkında fazla bilgim yok.aradığım özellikler fiyatı düşük olsun,motor gücü yeterli olsun,vergisi avantajlı olsun,ve kullandıkça başıma dert olmasın. kullanım amacım offroad yarışlarına giderken yarış aracımı römorka bindirip şehirler...
  3. bags78

Samuraime Hidrolik Direksiyon Montaj Etmek İstiyorum

İyi günler 1996 samuraimi hidrolik direksiyona çevirmek istiyorum.Daha önce böyle bir uygulama yapmış yada hangi aracın direksiyon sisteminin uygun olduğunu bilen arkadaşlardan önerilerini bekliyorum .( 5 sene evvel aldığım nivada mercedes hidrolik direksiyonu vardı ve çok memnundum)

4. bags78

Samurai Şasi Numarası Yeri ?..

iyi günler 1997 samuraimi muayene istasyonuna götürdüm şasi numarasının yerini bulamadığımız için 1.inci kontrolden geçemedik kaput içindeki plakada yazıyor ama vitaralardaki gibi sağ tekerin arkasında aradılar inj.samurai kullanan yada bu şasi numarasının nerede yazdığını bilen varsa...
  5. bags78

Suzuki Vitara Hava Yastığı

iyi günler geçenlerde arkadaşım benim tavsiyem üzerine bir vitara aldılar .araca 15 gün bindikten sonra hava yastıklarının tamirat gördüğünü farketmişler ve servise araçta kaza olup olmadığını tekrar göstermişler ve aracın kazasız olduğunu belirtmişler. aracın eski sahibine geri döndüklernde...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.