Arama sonuçlarınız

1. Tyana

Mini Fan Çalışmıyor

Merhabalar. Karavanda serinlik olsun diye soğuk su buharı üfleyen mini fanlardan aldım. Evde telefonun adaptörüyle prizde denediğimde hiçbir sorun olmadan çalışıyor. Karavanda ise ne güneş enerjisinden ne de kampingden çektiğim elektrikle prizden çalışmıyor. Sadece USB çıkışında çalışıyor. USB...

2. Tyana

Zeminde Gıcırtı

Merhaba, geçen ay karavanımı fabrikasına götürdüm, şasesini biraz yükselttik. bu işlemden sonra zeminde gıcırtı başladı. Yürüdüğüm anda laminant yüzey gıcırdıyor. Bu sesi geçirmenin bir yolu varmıdır yada zamanla geçermi. Teşekkürler.
  3. Tyana

Hidroforum Su Kaçırıyor.

Merhabalar. Tüm musluklar kapalıyken hidrofor durduk yere çalışmaya başladı. Açıp baktığımda böyle bir manzarayla karşılaştım. Vidalı kapağın kenarından tazyikli bir şekilde dışarıya su fışkırtıyor. Ne yapabilirim daha önce böyle bir durumla karşılaşan varmı. Video yükleyemiyorum umarım fotoğraf...

4. Tyana

Karavan Üzeri Branda

Merhaba, karavanı pek kullanmadığım kış aylarında yoğun kar yada yağmur sonrası olası sızdırmalara karşı karavanımın üzerine branda yaptırmayı düşünüyorum. Bir çadırcıdan güneş panellerinin üzeri şeffaf malzeme olacak şekilde karavanın tavanını kaplayacak şekilde bir branda için teklif aldım...
  5. Tyana

Güneş Enerjisi Hakkında Yardım Ve Hata Kodu

Merhaba, Karavanımın güneş enerji sistemiyle ilgili olarak kafama takılan birkaç şey var size danışmak istiyorum. -Karavanı aldığımda "karavanı kullanmadığım zamanlarda güneş enerji sistemini kapatmama gerek varmı" diye sorduğumda "en azından buzdolabı çalışsın ki enerji sirkülasyonu devam etsin...

6. Tyana

Destek Tekeri Tavsiye

Merhabalar. Çekme karavanımı ilk kullandığımda acemiliğime geldi seyahat esnasında destek tekerini tam kaldıramamışım yolda kasislerden geçerken tekeri çarpıp parçaladım. Ankarada bu tekeri nerde taktırabilirim bildiğiniz bir yer var mı? İnternetten sadece tekeri alıp takmak istemiyorum...

7. Tyana

Batı Karadeniz Kamping Tavsiyesi

Merhabalar. Önümüzdeki hafta Ankara çıkışlı batı karadeniz bölgesinde deniz kenarında kamp yapmayı düşünüyorum. Bu mevsimde denize girilmez tabi ama en azından deniz manzarası alalım dedik :) Bartında North Point Kuzey Noktası Camping diye biryer var yorumları da güzel. Deneyen giden var mı...
  8. Tyana

Webastoda Kalan Mazot Boşaltılmalı Mı?

Merhaba dün gece ilk defa dizel ısıtıcımı çalıştırdım 1-2saat çalıştıktan sonra kapattım. Bugün kamptan ayrılıyorum. Aklıma takılan mazot deposundaki kalan mazotu boşaltmamız gerekiyor mu. Kalsa bir sakıncası varmıdır?
  9. Tyana

Destek Ayakları İçin Matkap Ucu

Merhaba, karavanın destek ayaklarını açıp kapatmak için şarjlı matkaba uç almak istiyorum ama karavan için diye satılan uçlar gereksiz pahalı. matkaplara takılan tekli lokma uçları satılıyor onlar işimi görür diye düşünüyorum ama hangi boyutu almam gerektiğini bilmiyorum. Karavan da yakınımda...

10. Tyana

Antalya'ya Hangi Yoldan Gitmeliyim?

Merhabalar. Yarın sabah çekme karavanımızla Ankaradan Adrasana gideceğiz. İlk uzun yolumuz olacağı için biraz tedirginim açıkçası. Navigasyon iki rota öneriyor. Süreler hemen hemen aynı olduğu için uzun yol daha rahat olur mantığıyla ben 50-60 km uzun olan yolu ( Afyon - Sandıklı- Dinar-...

11. Tyana

Stabilizatör Hakkında.

Merhabalar. Yeni bir karavan aldım ve bu işlerde acemiyim. Stabilizatör mutlaka olmalı diyen de var gerek yok diyen de. Ben işleri sağlama alma tarafındayım. İnternetten 3 lü setleri araştırıyorum. Tecrübelerinizden yararlanmak için bir kaç sorum olacak. - Benim karavanın şasi hariç tüm...
  12. Tyana

Çeki Demiri Konusunda Yardıma Ihtiyacım Var

Merhabalar. Jeep Renegade 1.6 Dizel aracım var ve çeki demiri taktıracağım. Ben al tak kullan diye düşünüyordum fakat o kadar basit değilmiş. Proje falan çizilmesi gerekiyormuş sanırım. Siz nasıl yaptınız bu işlemi ve maliyeti tahminen ne kadardır? Bir de Ankarada tavsiye edeceğiniz bir yer...

13. Tyana

Bu Karavanı Tavsiye Eder Misiniz?

Merhabalar. Yeni bir çekme karavan alarak aranıza katılacağım. Tecrübelerinizden ve bilginizden yararlanmak isterim. Birkaç gündür çekme karavanları araştırıyorum. Üreticiler en az 5-6 ay sonrasına teslimat verdiği için bu yaz tatile gidebilmek için hemen teslim araçlara bakıyorum ve aşağıdaki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri