Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben garmin ve magellana orman meşçere haritalarını ve diğer haritaları yükleyebiliyorum üstelik kendi renklerinde. Yüklemek isteyen arkadaşlar için facebookta kurduğum CBS ORMAN grubuna bekliyorum. Orada nasıl yüklediğimi gösteren videolar ekledim. Grubun linki aşağıdadır...
Ben garmin ve magellana orman meşçere haritalarını ve diğer haritaları yükleyebiliyorum üstelik kendi renklerinde. Yüklemek isteyen arkadaşlar için facebookta kurduğum CBS ORMAN grubuna bekliyorum. Orada nasıl yüklediğimi gösteren videolar ekledim. Grubun linki aşağıdadır...
Elimde amerikadan aldığım garmin oregon 550 gps var. Geçen gün internetten güncelleme yaptım. Daha sonra gps i açmaya çalıştığımda açılır gibi yapıyor sonra hemen kapanıyor. Bir türlü açılmıyor. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilecek arkadaş varmı?
Yurtdışından bir arkadaşım magellan triton 1500 gps aldı. Yalnız bir sorun var menü Türkçe değil. Ayarlardan Türkçe dili yok bulamadık. Acaba bu gğs i Türkçe menü yapabilirmiyiz nasıl yaparız yöntemi nedir bilen var mı? Yardımcı olabilirmisiniz?Şimdiden çok teşekkür ederim.
Selamlar ben bu siteyi yeni buldum.Siteyle yeni tanıştım.Benim sorunum bendede GARMİN GPSMAP 60CSX var.Elimde Arcgis te hazırlanmış sayısal haritalar var.Bu haritaları gps atmak istiyorum .Ama bunu nasıl yapacağımı bilemiyorum.Yardımcı olabilirmisiniz.
Selamlar ben bu siteyi yeni buldum.Siteyle yeni tanıştım.Benim sorunum bende GARMİN GPSMAP 60CSX var.Elimde Arcgis te hazırlanmış sayısal haritalar var.Bu haritaları gps atmak istiyorum .Ama bunu nasıl yapacağımı bilemiyorum.Yardımcı olabilirmisiniz.