Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pandemi nedeniyle sokağa çıkma yasaklarının daha da arttığı bu dönemde, çekme karavanlarımız ile kamp yaparken izlememiz gereken prosedürler nelerdir? Hangi belgelere ihtiyacımız var?
Benim öğrenebildiklerim şunlar:
1) Otel rezervasyonunuz var ise yasak saatlerinde de seyahat edebiliyorsunuz...
Merhaba,
Bu haftasonu Gelibolu ve Gökçeada'da kamp yapmayı düşünüyoruz. 2 kişiyiz.
Tavsiye edebileceğiniz kamp alanı varsa çok sevinirim.
Öncelikle tesisli bir kamp alanı düşünüyorum. Fakat izole, ıssız kamp alanlarına da açığım.
Hafif, kompakt ve düşük derecelerde kullanabileceğim bir uyku tulumu arıyorum. Maksimum bütçem 250TL.
Evolite Cocoon Kaz Tüyü Uyku Tulumu özellikleri ve fiyatı ile dikkatimi çekti.
1 kg civarında ağırlık.
Kaz tüyü dolgu.
-5 C derece konfor sıcaklık değeri.
15cm x 23cm civarında kompakt...
Şu ana kadar 2 bölümü yayınlanmış olan 60 günlük, izole bir adada yaşam idame macerası.
http://dsc.discovery.com/tv-shows/naked-castaway/videos/naked-stranded-alone.htm
Tüm gezenbilir.com üyelerine selamlar.
İlk mesajım, böyle güzel ve dolu bir paylaşım ortamından nasıl haberim olmadı diye kızıyorum kendime.
26 yaşındayım, ismim Erhan. Kış sporlarıyla ilgileniyorum. Sık sık Kartepe, Uludağ ve Kartalkaya'ya giderim.
Aracım ise 2007 Suzuki Swift 4x4.
Hem...