Arama sonuçlarınız

1. tolgameltem

Satılık 2004 Grand Vitara

İkinci sahibinden düzenli bakımları yapılmış,sorunsuz,problemsiz bir arazi aracıdır.Sol arka çamurluk ve bagaj kapağı boyalıdır.Aracın özellikleri aşağıda belirtilmiştir - Teleflex marka lpg. - Alt koruma - Alt tarafı komple würth marka pütür ile korozyona karşı kaplanmıştır - 3 inç teflon...

2. tolgameltem

5X139.7/ 16 JANT ARIYORUM.

G.Vitara için 5.139.7/16 ebatlarında 4 adet jant arıyorum.
  3. tolgameltem

SATILIK G.VİTARA

Arkadaşlar aracım temiz ve bakımları özenle yapılmıştır.

4. tolgameltem

Satılık Tavan Sepeti

Arkadaşlar G.Vitara tek kapı aracımdan çıkan tavan sepetini satıyorum.Sadece sepete 500, lambaları 150 tl'ye mal olmuştu.Fiyatı siz belirleyin,önemli olan birinin işine yaraması.Resimleri gönderiyorum.
  5. tolgameltem

ANDOFF ve GEZENBİLİR Kar'a Merhaba Gezisi (17 Ocak 2010)

Gezi Haberleri 1/8/2010 2:42:33 PM KARA MERHABA GEZİSİ ANDOFF 17- OCAK -2010 Pazar günü Ankara’ya 90 km mesafedeki AŞAĞIOVACIK YAYLASINA günübirlik bir gezi düzenleyecektir.Hareket Andoff Kulüp binası saat 09.00 hareket edilecektir. Aşağıovacık Yaylası Gerede nin...

6. tolgameltem

G.Vitara Get İle Yükseltme ve Alt Koruma

Kayın peder(Yılmaz Usta) ,Kayın birader(Mehmet Usta),Geleceğin forveti (Erdal Usta) ve ben (Çırak) yılın ilk günlerinde tatili de fırsat bilerek get ile yükseltme ve alt koruma sacı yaptık.Buyrun resimler. Bu resimler standart hali işlem başlamadan önce

7. tolgameltem

3 Kapı Grand Vitara Modifiye

Arkadaşlar 2004 G.Vitara 3 kapılı aracıma get ile yükseltme ve alt koruma yapmak istiyorum. Daha önce bu model vitaraya bu işlemleri yapan var mı? Ölçüler varsa fotoğrafları Ayrıca da maliyetleri konusunda yardımcı olursanız memnun olurum teşekkürler.
  8. tolgameltem

Grand Vitara Alt Koruma Tavsiyesi

Arkadaşlar önümüzdeki haftasonu 2004 3 kapı G.Vitara aracıma alt koruma ve yükseltme yapmayı düşünüyorum.Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan tavsiye istiyorum.Eğer resim de eklerseniz çok memnun olurum.Aracı takoz ile yükseltmek istiyorum.Sizce kaç cm.uygun olur? Katalitik konvektörü iptal...
  9. tolgameltem

Plakalık Tavsiyesi

Arkadaşlar bir konuda tecrübelerinizi paylaşmanızı isteyeceğim.Aracım ile geçen gün yaptığımız bir gezide çamura batmıştım büyük ihtimalle de plakamı o çamurda bıraktım.Neyse soruma gelince araçlarınızda çamur ve su geçişlerinde plakaların düşmemesi için nasıl bir işlem yapıyorsunuz? Eğer...

10. tolgameltem

Ankara'da Off-Road Arazisi

Ankara Büyükşehir Belediyesinin yaptığı alt geçitlerden çıkan toprakları döktüğü bir arazi var.Burası belediye otobüs parkının hemen yanında,Dikmen'in tepesi ve Oran şehrinin başlangıç yerinde.Konum olarak çok rahat ulaşılabilecek bir bölümde.Acaba modaretörlerimiz belediye ile konuşsa yada...

11. tolgameltem

Ankara Yakınlarında Off Road (14-15 Kasım 2009)

Yağmur yağdı her yer çamur ve su içinde ;) Eğer Ankara yöneticilerimiz de uygun görürse bu hafta sonu bir yerlere gidelim mi?
  12. tolgameltem

Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Yardım

Arkadaşlar bir arkadaşım Dubai'ye gidecek.Kendisine bir fotoğraf makinası ve full HD kamera aldıracağım. -Siz olsaydınız hangi modelleri isterdiniz? Neden? -Dubai ile Türkiye arasında çok fiyat farkı var mıdır? Teşekkür ederim.

13. tolgameltem

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "Ankara" (29 Ekim 2009)

Resimler geliyor :)
  14. tolgameltem

Kazalar

:o :o :o http://www.youtube.com/watch?v=8WBMTfLQtE8
  15. tolgameltem

Kaza Videosu

:o http://www.youtube.com/watch?v=_YQlXwJ7mr4

16. tolgameltem

Suzuki Buluşması Hk. Fikirleriniz

Arkadaşlar bizim niçin böyle geleneksel bir buluşmamız yok :-\ Ya da var da ben mi bilmiyorum? ??? Peki varsa ne zaman oluyor? ;D Olsaydı ne güzel olurdu değil mi? ;) Ne olur böyle birşey yapalım :'( Hadi yapalım diyenler el kaldırsın ;D Hatta belki sponsor bile bulabiliriz ;)
  17. tolgameltem

Route 66

Arkadaşlar Route 66'nın Mart 2009'dan sonra yeni yazılımı çıktı mı? Çıktysa Navigasyona nasıl yüklerim?
  18. tolgameltem

Bizim Neyimiz Eksik

Bizim bu Suzuki'cilerden neyimiz eksik? Hadi bizde gezi yapalım artık. http://www.youtube.com/watch?v=v1X0LzZn3Y4

19. tolgameltem

Su Altında Off-Road

http://www.youtube.com/watch?v=3EgFTeRRP5w
  20. tolgameltem

Bu Cihaz hakkındaki Düşünceleriniz

Bu cihazı arkadaşımın deposunda bulduk.Sizce nasıl bir cihazdır.Gezilerde işe yarar mı? Birde Ankara'da bu cihazı monte edebilecek bir yer biliyor musunuz?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri