Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar,
başlıktanda anlaşıldığı gibi samuraimizin arka şaftını hafta sonu emekliye ayırdık. elinde çıkması olan arkadaşlarımız varsa veya başka bir aracınki uydurulabiliyorsa..yada daha iyi bir fikri olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.
şimdiden teşekkürler..
merhabalar,
91 model samuraimin 1 biston hiç 1 piston yarım çalışıyor.buji-kablo-ateşleme normal problem yok.kompresör ölçüldü normal ,subablar sıkı değil normal,büyük ihtimal conta yanık diyorlar. kapak söktürmeden sizlere sormak istedim başka bakmamız gereken bir yer varmı fikir...
arkadaşlar merhaba,
bu siteye yaklaşık 3,5 yıl önce vitara mı aldığım zaman üye olmuştum .aktif olarak bir çok konuda fikir yürütmesemde ,çok konuda bu site sayesinde fikir sahibi oldum.
bir çoğunuz gibi ağır off road yapmıyorum.eşime yeni bir araç aldığım dan dolayı vitaramı sattım... ama...
arkadaşlar merhaba,5.7.2010. tarihinde saat 19 civarı arı kovanı yüklü bir transit yanlış yola döndüğü için ana yolun ortasında durdu. 10 metre arkasında durmak zorunda kaldım çünkü sağında solunda geçiş şansım yoktu .adam geri vitese taktı, korna çal sellektör yap ne fayda geldi güüüm bizim...
Arkadaşlar merhaba, sitemizin araçlar bölümünü incelerken birşey dikkatimi çekti. açılan konu başlıklarının sayısına dikkat ederseniz 1. sırayı 873 konu ile JEEP 2.sırayı 719 konu ile SUZUKİ .3.sırayı 664 konu ile LAND ROVER yer alıyor. sizce bunun sebebi ne olabilir siz konuya hangi açıdan...
merhaba,vitaram dan soğumaya başladığım şu günlerde sizlerin vereceğiniz fikir desteğine çok ihtiyacım var. kısaca konuyu anlatayım: 25.4.2009 da değiştirdiğim arka salıncak fişekleri 9 ayda ömrünü yedi. aynı tarihte değiştirdiğim debriyaj seti bilyası ses yapıyor.fişekleri kollarla takım almak...
arkadaşlar merhaba, yaklaşık 8 ay önce değiştirmiş olduğum debriyaj setinden bugünlerde debriyaja bastığım zaman şşşşrrrrr diye ses gelmeye başladı. bir kaç bilen arkadaşa danıştığımda sesin bilyadan geldiğini söylediler. debriyaj setinin 2 yıl garantisi var.Fakat seti tamircim almıştı. olayı...
ava giderken köpeklerimi taşımak için yeni bir aparat yaptım.başka amaçlarla kullanılabileceğinden fikir nermesi için fotoları sizlerle paylaşmak istedim.
merhaba arkadaşlar ava giderken köpeklerimi koymak için kendime bir aparat yaptım . başka amaçlarda da kullanabileceğinizde fikir versin diye fotoların sizlerle paylaşmak istedim
merhabalar,ruhsatta işli olan çeki demiri römork takmak için yeterlimidir.soru ilk baktığınızda saçma gelebilir ama şöyle anlatayım ben avcı olduğum için vitaramın arkasına bir tampon ve bu tmapona uygunj seyyar bir köpek kulübesi yapdırdım. kulubenin boyu aracın tavan yüksekliğiyle aynı.kafama...
merhabalar,bugün işten gelirken check engine ışığının yandığını farkettim. elektirkle ilgili bir problem olduğunu tahmin edip farları ve sinyalleri kontrol ettim ve sol kısanın patlak olduğunu gördüm.sanayiye gidip ampulü değiştirdim. ama ikaz ışığı sönmedi. Usta ampullerin amperi farklı...
kısa bi aradan sonra tekrar merhabalar...uzun süre binek bir araç kullandıktan sonra ilk arazi aracıma alışmaya çalıştığım şu sıralada vitaranın arazide kullanımının asvaltta kullanımının çok daha rahat olduğunu hissettim yada bana öyle geliyor şöyleki araç asvaltta biraz bozuk yollarda içeri...
merhabalar arkadaşlar yeni bir suziki ci olarak aranıza bir kaç sefer bazı problemlerimle katılmaya çalıştım. gönül isterki uzun süreli muhabbetlerdede aranızda olmak. ama bazı nedenlerden dolayı siteye sıklıkla giremiyorum. kısa kesiyim benim bir ufak bir problemim daha var ve sizlere...
tekrar merhabalar,umarım bizler yani aranıza yeni katılanlar böyle ufak tefek problemlerle ustalarımızın vaktini aldığımız için kızmıyorlardır. yeni aldığım aracımı sizlerin desteğiyle tanımaya çalıyorum. benimm düşüncem suziki kullanan bazı üstatlarımızın normal bir oto tamircilerinden daha...
sevgili abilerim kardeşlerim, herkese selam eder aranıza katılmaktan gurur duyarım eğer kabul ederseniz. 2 senelik bir araştırma sonucu yaklaşık 3 hafta önce 2000 model 86 binde bir 5 kapı vitara aldım. 2. ci hafta aracım hoşgeldin deyip debriyaj, salıncak burçları ve orta rotu 800 tl ye...