Arama sonuçlarınız

1. dura

Viyana,Bratislava Gezisi

Merhaba Arkadaşlar, Bu yıl gezi rotam Viyana ve Bratislava.Bana önereceğiz,unutma dediğiniz konular varsa ,yazarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim. Selam ve sevgilerimle...

2. dura

Berlin Gezi Notları

Merhaba Arkadaşlar, Berlin'e gezi yapacağımı 4 ay öncesinden sizlere duyurmuş,katılmak isteyenlere buyrun demiştim.İşte o gezi notlarımı burada sizlere yazmanın keyfi içersindeyim.Bazı arkadaşlarımın (fikirlerine saygı duyuyorum)olumsuz görüş bildirmelerine rağmen Sunexpres Hava Yolları tam...
  3. dura

Safranbolu

Kıymetli Arkadaşlarım, Safranbolu'yu gezip ,görmek isteyen arkadaşlarıma duyurmak isterim.Eğer gelirseniz,beni arayabilirsiniz.Her türlü sorunuza cevap vermeye hazırım.Safranbolu'da da size eşlik eder ,gereken bilgileri verebilirim. Beni arayın lütfen. Sevgi ve saygılarımla.Esen kalın.

4. dura

Berlin Gezisi

Arkadaşlar, 15 Mart 2010--20 Mart 2010 tarihleri arasında Berlin gezisi yapıyorum bana katılmak isteyen olursa buyursun.Sunexpress promosyon uçak biletleri satıyor..Gidiş dönüş 175TL bilgi vereyim dedim. Hoşça kalın,yanıtlarınızı bekliyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR