Arama sonuçlarınız

1. general lee

Uygun Fiyata Profesyonel Slr Fotoğraf Makinası Arıyorum

Tercihen Nikon D 90 ve onun ayarında olan makinalar ilginiz için şimdiden teşekkürler. :)

2. general lee

TROFF ; Trabzon - Santa Harabeleri Gezisi (14 Mart 2010)

çok yorucu bir gündü emeği geçen herkese teşekkür ediyorum bütün TROFF ailesine.. Tayfun C. BİRİNCİOĞLU Mahmut CİVELEK Hasan BAYRAMOĞLU Yavuzhan ÖZKURK Salih BAYRAMOĞLU Abdullah İsmet YÜRÜK Kerim TOSUN Uğur GÜNNAR Veysel ŞAHİN Yusuf GÜNAYDIN Bayram YAVUZ Enes KİTAPÇI Yaşar UZUN Emir SÖZEN...

3. general lee

Troff; Maçka - Sümela Gezisi (Unutulmaz Bir Gündü) (28 Şubat 2010)

Evet yine TROFF ve yine güzel bir gezi ve sizle paylaşmaktan büyük gurur duyarak....Toplanma yerimiz yine aynı yerdi,Trabzon Çimento Fabrikasının arkasındaki tırların genelllikle park yeri olarak kulandıkları sahil yolunun ceb'iydi...
  4. general lee

Troff...Trabzon Haçkalı Baba Yaylası Karla Kaplı Yollarda (31 Ocak 2010)

Zorlu karla kaplı yollarda ilerlemek göründüğü kadar kolay değildi ama herşeyden önemlisi dostluk ve yardımlaşma ön plandaydı.

5. general lee

Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi

karadeniz bölgesindeki tüm offroad hastası arkadaşları artık trabzon offroad klübü çatısı adı altında toplamak için atılan en büyük adım tüm gönül veren arkadaşlar davetlimizdir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri