Arama sonuçlarınız

1. E

Ağrı Dağına Yalnız Çıkabilmek

selam arkadaşlar ağrı dağına bireysel olarak çıkabilirmiyim yardımcı olursanız sevinrim

2. E

arazide ipad kullanımı?

ipad veya bazı tabletlerde bulunan gps modülü arazide işe yarar mı? şehir içinde sağladığımız topografik görüntü gibi arazi üzerindede yerimizi bulabilirmiyiz? selamalar..
  3. E

laptop+gps+google earth uydu görüntüsü

laptop google earth ve gps üçlüsnü kullanarak gerçek görüntülü navigasyon sağlamaya çalışıyorum ancak kullanacağım gps markasından tutun bunları uygulayacak proglamlara kadar bir cok bilgiye ihtiyacım var

4. E

mercedes gd 300 hakında?

selamlar sadece sehir içi ve uzun yollarda kullanmak üzere, 86 model 5 kapı gd serisine yakıt ve performans açısından en uygun motor hangisidir?
  5. E

Düşük Dadyasyon / Motorola mpx200

dünyadaki en az radyasyon yayan modeldir http://www.mobile-phones-uk.org.uk/sar.htm temizdir çalışmasında herhangi bir problem yoktur dış kapak üstünde küçük bir çatlak var şarjı 1-1.5 gün gidiyor ürün beklediğiniz gibi değilse kargo size ait olmak şartıyla 1-2 gün içinde geri...

6. E

Altimetre (Yükseklik Ölçer)

selamlar altimetreler hakkında bilgisi olan varsa paylaşımını bekliyorum yanılma payları varmıdır varsa nekadardır? güvenilir markalar? dijital güvenilir olurmu? vs.

7. E

Mercedes G ve Peougeot 307 Takas

merhaba abilerim bende gd sevdalısı oldum. Ancak pek bilgim olmadığı için sizin tecrubenize danışmak istiyorum. bende 2006 model 1600 motor 90 hp kazasız servis bakımlı peougeot 307 hdi (turbodizel) comfort var arabamı tek kapılı mercedes gd ile takas etmek istiyorum. Benim aracımın pıyasası...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri