Arama sonuçlarınız

1. Y

Rover 416 Sİ Otomatik

1998 model 166.000km de orjinal boya bir rover 416 Sİ otomatik araç var.22 Tl fiyat istiyorlar.Bu araçlar hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi.Şimdiden teşekkürler.

2. Y

Mercedes 300SE

Merhabalar.1989 model Mercedes 300SE almayı düşünüyorum.Bir tane buldum kasası on numara ancak defransiyelinde sıkıntı var.Ötme yapıyormuş.Çıkmasının fiyatı 1.250 TL.Ancak bilyaları değişirsede oluyormuş.Buna mütakiben şanzıman da ayar istiyormuş.Toplam kaç TL masrafı olur bilgisi olan varsa...
  3. Y

Mercedes 300SE

Merhabalar.1989 model Mercedes 300SE almayı düşünüyorum.Bir tane buldum kasası on numara ancak defransiyelinde sıkıntı var.Ötme yapıyormuş.Çıkmasının fiyatı 1.250 TL.Ancak bilyaları değişirsede oluyormuş.Buna mütakiben şanzıman da ayar istiyormuş.Toplam kaç TL masrafı olur bilgisi olan varsa...

4. Y

KARŞILAŞTIRMA

ARKADAŞLAR ŞU AN 1997 MODEL NİSSAN MAXİMA QX ARACIM VAR ÇOK BAKIMLI BİR ARAÇ.BENİ HİÇ ÜZMEDİ.ANCAK 1990 MODEL BUİCK SKYLARK 2.5 CUSTOM BİR ARAÇLA TAKAS ETME DURUMUM VAR BUİCK HAKKINDA ÇOK BİLGİ SAHİBİ OLMADIĞIMDAN BANA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.TAVSİYE EDER MİSİNİZ?AYRICA TÜRKİYEDE GALİBA ÇOK AZ...
  5. Y

Cam Otomatiği Düğmesi

1990 model 3 kapı Vitaramın sol taraf cam otomatiği düğmelerinden sadece şoför mahali camını açan düğme çalışmıyor.Diğer sağ taraf düğmesi cam kilit düğmesi ve kapıların kilit düğmesi çalışıyor.Sağ kapıdaki düğmedede sorun yok açıp kapıyor.Bana yol gösterebilir misiniz?Zannedersem komple...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri