Arama sonuçlarınız

1. S

Alınık G Vitara 3 Kapı Otomatik

Arkadaşlar herkese iyi günler eşime bi araç almayı planlıyorum G vitara 3 kapı otomatik 2004-2005 gibi mümkün olduğunca temiz ve az km li olursa sevinirim bu arada kısıtlı bir bütçeye sahibim (21.000) . 05058254191

2. S

Fotoğraf Makinam Açılırken Ses Çıkarıyor?

Herkese iyi günler benim olympus c480 z marka ve modelli bir makinam var. Sorunum şu uzun zamandır makinamı bi çok iklim şartında kullandım ama bu ğün İstanbul Topkapı sarayı gezim esnasında makina açılırken vede zoom yaparken acayip sesler gelmeye başladı, işleyişinde fotograf çekiminde bi...
  3. S

Olympus C480 - Ses Problemi

Herkese iyi günler benim olympus c480 z marka ve modelli bir makinam var. Sorunum şu uzun zamandır makinamı bi çok iklim şartında kullandım ama bu ğün İstanbul Topkapı sarayı gezim esnasında makina açılırken vede zoom yaparken acayip sesler gelmeye başladı, işleyişinde fotograf çekiminde bi...

4. S

Acil Yardım LR Ambulans Hakkında

Arkadaşlar aranıza yeni katılan bi üyeyim başlıktanda anlaşılacağı gibi şu ambulans LR yi Ostimde babamla otomobiline (skoda 120L)parça ararken tesadüfen gördük hemen yanına gittik bide baktıkki 4 tane ambulans 1 tanede Türk telekomdan çıkma bi araç onda winç vardı bide giriş kapısında...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri