Arama sonuçlarınız

1. S

Termal(ısı Yalıtımlı) Bot Tavsiyesi İstiyorum

Arkadaşlar piyasada kolay bulabileceğim mümkünse colombia markası dışında,kaliteli termal bot tavsiyelerinizi bekliyorum...

2. S

Mitsubishi l 200 balata markası nedir?

Mitsubishi l 200 servisin değişimde kullandığı ön balata markası nedir?
  3. S

2011 l200 instyle aldım...

ilk kez pickup kullanıyorum ancak umduğumdan fazlası var bu araçta,uzun yolda karşılaştığım diğer pickuplarla performans karşılaştırması yaptım(amarok,hilux vs...) çok açık şekilde önde...Kullananlar eski magnum ya da ralliartlardan farklı ve performansının çok üstün olduğunu söylemişti...

4. S

Araç tavsiye istiyorum...

Çoğunlukla şehir içi kullanacağım araç için tavsiye istiyorum,daha önce pajero 3.5 ve vitara jlx kullandım,vx100,l200,actyon sports derken kafam baya karıştı aradığım şey tek araç olarak kullanılacak,karizmatik,uzun yolda güvenli,bakımı sorunsuz,arazide ağır şartlara girmesede grup gezilerde...
  5. S

l200 donanım farkları

2. el L200 almak istiyorum ancak bana otomatik vites,sunrooflu,kumaş döşeme,astcli bi araç lazım bu donanımda araç varmıdır bilen varmı yüksek beygirli olmasıda tercih sebebi olacaktır...

6. S

2001 vitara jlx...

Araç 2001 model 2. sahibiyim,avuç içi kadar boya yok,2" yükseltme 5 adet kumho kl71 lastik,sac alt koruma,difransiyel yağ değişimleri dahil zamanında yapılmıştır,arazi sistemi dahil mekanik bir sorunu yoktur,uzaktan kumandalı merkezi kilit,2 orjinal anahtarı verilecektir.Lpg sistemi 1(bir)yıl...

7. S

kia retona

Aracı görür görmez burda paylaşmak istedim,bir kaç video izledim bence Türk offroad severlere iyi bir alternatif olurdu,bu araç Türkiye'de tek sanırım... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-kia-oguslar-group-tan-kia-2-0-4x4-dizel-72447585/detay
  8. S

2001 Model Hatasız 158000 Km. Vitara 1.6 JLX

Aracım hatasız 158 000 km de 2. sahibiyim,üzerinde 30,9.5,15 kumho kl 71 5 adet lastik var,hiç sorunu yok,2" yükseltme var,motor durumu çok iyi uzun yolda düz yolda 140 km hızı görüyorum...Ayrıca lpg sistemi yaklaşık 10 000 k...m oldu takılalı ve ruhsata işlidir...En ufak bir masrafı,arızası...
  9. S

Toyots LJ 70 hakkında bilgi istiyorum...

toyota lj 70 alma niyetim var ama daha önce kullandığım 99 3.5 pajero da yaşadığım parça sorunlarını yaşama korkum var,forum üyelerimizden bu araçla ilgili özellikle ülkemiz şartlarında kullanımı ile alakalı bilgi rica ediyorum...

10. S

spender hero-x4

bu telsiz hakkinda bilgi istiyorum,gmrs frekansinda gorusme yaparmi,ilgili arkadaşlara teşekkürler. http://www.amateurgroup.net/main/content.php?page=product&category=10&id=127

11. S

Süper Görüntü (VW - Amarok)

12. S

suzuki vitara tavan sepeti,4 adet hella 1000 black

4 adet hella 1000 black ampulleri ve orjinal hella kapakları ile satılıktır fiyat adet:110 TL dört adet alana 400 TL Ayrıca özel yapım tavan sepetide satılıktır fiyat: 600 komple seti alana fiyat 900 TL... gezenbilire özel fiyattır sifir ayarindadir,bana maliyeti 1600 tl yi bulmustur...

13. S

vitara 1.6 jlx ayna mahruti değişikliği ile alakalı..

Aracımda get yükseltme 30,9,5 15 kumho kl 71 lastikler var 5.72 oranlı ayna mahruti geçişi yaparsam aracımın uzun yolda çıkabileceği son hız ne olur ?mevcut durumda düz yolda 120 km yokuş aşağı 140 km hızı yapabiliyorum...tecrübe ve bilgi sahibi arkadaşlardan paylaşım bekliyorum...
  14. S

vitara aks körüğü sorunu...

1,6 jlx aracımdan genel olarak çok memnunum yalnız bir tek sorunum var,getle yükseltmeden sonra iç aks körükleri dayanmaz oldu araziye girmediğim dönemlerde bile hemen her hafta aks körüğünde yırtılma oldu gözlemlediğim kadarı ile körüğün kısa oluşundan kaynaklanıyor ve araç artikülasyondayken...
  15. S

Satılık - 2001 Model 1.6 JLX Vitara

Emsalsiz temizlikte,aracı bu av sezonu için yaptım,sezon henüz başlamadı satmak durumundayım,bu temizlikte bir aracı bu fiyata mal edemezsiniz ilgilenenler için kaçırılmayacak bir fırsat...

16. S

98 1.6 jlx vitara "Böylesi zor bulunur"...

Bu aracı ilandan almadık,sahibi bayanı yolda durdurup satın alma isteğimizi bildirdik 1.5 ayda zor ikna ettik ve alabildik sonra sahibi arkadaşım kalktı ben uğraşamam hazır yükseltilmişini yapılısını alacam dedi bunun kıymetini bilenlere gün doğdu arkadaşlar...bu araç gezenbilirde kalsın...
  17. S

Tavan sepeti tamam...

4 adet hella black 1000 ile yurttel adem ustanın çalışması bir araya geldi,ortaya böyle bişi çıktı...
  18. S

Aranıyor - Orjinal Suzuki Stepne Kılıfı

30,9.5,15 lastik için orjinal görünümlü stepne kılıfı bulabilirmiyim?

19. S

94 3 Kapı Manuel Vites Vitarada Orjinal Difransiyel Oranı ?

94 3 kapı manuel vites vitaralarda difransiyel oranı kaçtır ve bu araca standart difransiyelle,3" yukseltmeyle takılabilecek ve sorunsuz kullanılabilecek en büyük lastik ebadı nedir?
  20. S

Suzukimi Aldım ve Değişim İçin Startı Verdim...

1 yıl 99 3.5 5 kapı pajero kullandıktan sonra,nihayet aradığım vitarayı buldum,ilk başta araca alışamadığım için satmayı düşündüm,michelin marka asfalt lastikleri ile çankırı dağlarında traktör izleri üzerinde 4 kişi ile tırmanışımı sorunsuz tamamlayınca bu dusuncemden vazgectim,aracımı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri