Arama sonuçlarınız

1. konuralp_niva

4 runnere hangi ebatta lastik tavsiye edersiniz?

4ruunerime bf goodrich takmak istiyorum 15 jant ama hangi ebatta takmam gerektiğini bilmiyorum yardımlarınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkürler... :) :) :)

2. konuralp_niva

land crusier 4runner hakkında.

merhaba bugün land crusier 4runner 1996 model sahibi oldum ama aracım hakkında hiç bir bilgiye sahip değilm sadece 3.0 v6 olduğunu biliyorum bu araç hakkındaki yorumlarınızı dikkat etmek gerekenlerini ve özelliklerini paylaşırsanız çok memnun olurum saygılarımla.Konuralp BUCAK
  3. konuralp_niva

Kırmızı Keçi Satılık (Lada Niva)

lada niva 1992 model lpg li (ruhsata işli) çeki demiri (ruhsata işli) monza spor koltuklar,arka deri koltuk,sunroof,arka renkli cam,ön arka demir tamponlar ,0 ayarında ok144 lastik,komple yürüyen aksam 0 ,motoru çok iyi durumda tüm bakımları zamanında ve servisinde yaptırılmıştır,arazi vitesleri...

4. konuralp_niva

filtre yağlanması...

ramzey cross umun filitresini 2 hafta önce temizlemiştim bugün tekrar söktüğümde filtrede yağlanma gördüm bunun sebebi ne olabilir nasıl çözebilirim sorunu yardımcı olursanız sevinirim saygılar ...
  5. konuralp_niva

Niva'ya Çelik Jant ve Lastik...

orjinal cantları kia sorento jant larıyla değiştirdim ok144 lastikleride marshal powergrıp kc11 205 75 r16 kar lastikleriyle değiştirdim aracın yol tutuşunda ciddi bir değişiklik oldu paylaşmak istedim saygılarımla...

6. konuralp_niva

Bu da Benim Kırmızı Keçim (54 AZ 160)

benim için değerli yorumlarınızı bekliyorum :) :)

7. konuralp_niva

Kızım Laila ve Lena

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,114
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman