Arama sonuçlarınız

1. bigfoot

ZJ Emniyet Kemeri Hakkında Yardım

arkadaşlar merhaba, 93 model 5.2 gc.aracımı geçen hafta muayeneye soktuk. araçta 3 kalem sorun çıktı -bagaj amortisörleri değişecek (maslakta değiştirildi) -motor numarası yetkili servis tarafından onaylanacak.motor numarası direksiyon pompasının arkasında kaldığı için tüv'deki arkadaşlar o...

2. bigfoot

Grand Cherokee 5.2 Lpg Yardımı

arkadaşlar merhaba. 1993 model 5.2 gc'me kavuştum.Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum bir iki ufak sıkıntısı var.Gerçi şanzıman ile ilgili bir sıkıntımda var ama cumartesi Master Servise gideceğim orada daha geniş bilgi sahibi olacağım. Aracımda Atiker sıralı sistem mevcut.Sıkıntım parketme ve...
  3. bigfoot

1993 zj 5.2 satılık

merhaba arkadaşlar, 1993 model 5.2 grand cherokee 187000 mil aciliyetten sebeb 11000 tl istiyorum. aracın 2600 tl vergi borcu var. vergiyi ödeyecek durumum yok. sıkıntı çözülürse aracı satıştan çekeceğim. aracın genel kondisyonu çok güzel. lpg mevcut sıralı sistem. ön kaput sol ön çamurluk...

4. bigfoot

Meraklısına Sadece Offroad Amaçlı Samurai

merhaba arkadaşlar, aracım 1996 model 1.3 motor ve enjeksiyonludur. -önde çelik tampon -arkada çelik tampon -önde t-max 9500 vinç -arka diferansiyelde %100 kilit -hi-jack -benzin bidonu -araç içi telsiz -şanzıman 5 vites ve özel yapım -ön ve arka şaftlar kalın borudan özel yapıldı. -2 adet...
  5. bigfoot

Tekirdağ Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

merhaba arkadaşlar. çerkezköyde bulunan arkadaşlar ufak bir tanışma faslına ne dersiniz. sayfayı biraz hareketlendirelim.

6. bigfoot

grand cherokee yükseltme kiti

merhaba arkadaşlar, 93 model grand cherokee' me yükseltme kiti arıyorum. kendi aracımdaki standart parçalarla takas yapabilir veya direk alabilirim. ilgilenen arkadaş var ise mutlaka görüşelim. saygılar

7. bigfoot

Dışarıdan Off-Road Yapanlar Hakkında Neler Düşünülüyor

herkese selam. bu konu beni her zaman rahatsız etmiştir.kiminle konuşsak bizler için genelde aynı cümleleri kullanıyorlar.kimi '' sizde çoook para var '' kimi ''bırakın yahu çamura girmek araçları kırmak adama ne kazandırır'' gibi söylemlerde bulunuyor. bu konunun çok ciddi olduğunu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri