Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar 2001 model suzuki vitaramı sattıktan sonra 1996 model grand cherokee almaya karar verdim bi araç buldum aslında kadıköyde galeride sahibinden ilan no 45008710 bu araç hakkında görüş ve önerileriniz nelerdir fiyat iyimidir.Birde istanbul anadolu yakasında bu aracı...
Aracım 1600 motor 2001 suzuki vitaradır.Araç orjinaldir.Boyası döşemeleri çok temizdir.4 çekeri sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.Araç düz vitestir.Brc marka sıralı sistem lpg mevcuttur ve ruhsata işlidir muaynesi daha yeni yapılmıştır 2011sonuna kadar geçerlidir.4lastik yenidir Goodyear...
Merhaba arkadaşlar suzuki jimny almayı düşünüyorum 2006 model üstü öncelikle bu araçlar sürekli 4 çekermi yada 4h 4L konumları bulunuyormu arazide nasıldır off road için uygunmudur.Yakıt sarfiyatı nasıldır yardımlarınız için teşekkür ederim.
Kemerburgaz yukarı ağaçlı köyünde bir orman yolunda arkadaşım ve ben gezimizi yapıyorduk.Çok keyifli bir şekilde gidiyordu tabi aracımız çamura saplanıncaya kadar aracımız çamura saplandı ve arkadışım ve ben traktör aramak için yola koyulduk yukarı ağaçlı köyünde bir traktör bulduk ve aracımızı...
Merhaba arkadaşlar 2001 model suzuki vitarama arazi koşullarına uygun bir lastik takmayı düşünüyorum.Hangi lastik uygun olur.Çamurda iyi olmasını istiyorum.İstanbulda oturuyorum ve bu lastikleri nereden temin edebilirim yardımlarınjız için teşekkürler.
Arkadaşlar arcımı çamura batırdım çamurda biraz zorladım aracı daha sonra traktör yardımıyla aracı çektik çıkardık ancak araç otobanda 100 km hızda ve daha yukarısında titreme yapıyor bu neden olabilir.çamura batmadan önce böyle bir durum yoktu.Yardımlarınız için teşekkürler.
Herkese selam arkadaşlar 2001 model suzuki vitara sahibiyim.Aracım hareket halindeyken 1-2dakikada bir bazen daha sık km hız göstergesinin altında kırmızı bir ünlem yanıp sönüyor bu ne anlama gelebilir acaba yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar 2001 model 1.6 suzuki vitara 5 kapı sahibiyim aracımı satıp land rover freelander almayı düşünüyorum freelander düşünmemin sebebide vitaradan konforlu olmasıdır.freelanderların yakıt tüketimi hakkında yardımcı olursanız sevinirim frrelanderı td4 alıcam 2000-2002model arası bide araç...
merhaba arkadaşlar 2000-2001 land rover freelander triptronik vites araçlar 4 çeker moduna nasıl geçirilir yada sürekli mi 4 çekerdir 4 çekerinde kaç mod vardır?yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar
Suzuki Vitara aracımın önüne resimdeki gibi bir demir bar koymak istiyorum, İstanbulda oturuyorum, bunu nerde temin edebilirim.?
Yardımlarınız için teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar 2001 model Suzuki Vitaram 100 km hızın üstüne çıktığında yolda aşırı derecede dalmalar yapıyor aracıma Goodyear Wrangler/4 mevsim lastik taktırdım, taktırmadan önce böyle bir sorunum yoktu, acaba lastiklerden kaynaklanıyor olabilir mi? yada neden kaynaklanıyor olabilir.
Merhaba arkadaşlar 2001 model Vitara jlx sahibiyim, aracımın bagaj kapağından hareket halindeyken sürekli ses geliyor. Bunu nasıl önleyebilirim ? yardımcı olursanız sevinirim.