Arama sonuçlarınız

1. GokhanUzun

Küçük Demirkazık - Güneybatı Duvarı Tırmanışı (03 - 04 Ekim 2009)

Tarih : 03 - 04 Ekim 2009 Ekip : Ibrahim Akcay Ozgur Capraz Gokhan Uzun Rota : Kucukdemirkazik Dagi Guneybati Duvari rotasi Kullanilan Teknik Malzeme : 50 m 10,5 mm ip , stoper seti , 3 adet hegzantrik , yayli takoz seti , muhtelif ebat ve tipte sikkeler , kask...

2. GokhanUzun

08 - 09 Eylül 2007 Kaldı Tırmanışı

Merhaba :) Uzun bir aradan sonra tekrar bir faaliyet raporu ekleme fırsatım oldu. Ekip arkadaşım Selçok Tüzün tarafından kaleme alınmış yarı şaka yarı ciddi bir anlatım ;D Herkese selamlar "Uzun süren grup toplama faaliyetlerinden sonra kala kala üç kişi kalmıştık. Yücel, Gökhan ve Selçok...
  3. GokhanUzun

Kadınlar Günü Tırmanışı (Erciyes)

Her ne kadar epeyce bir süre dağlara gidemeyeceğim demiş olsam da ani bir kararla aşağıda hikayesi bulunan klüp tırmanışına katıldım :) Krampon ve tırmanış ayakkabılarımı evden çıkarken hatırlayıp yanıma aldığım ve en aceleye gelmiş tırmanışımdır ;D Istanbuldan 9 mart gecesi 14 kisi yola...

4. GokhanUzun

Hadımköy - Karaburun - Hadımköy Turu 25.02.2007

2 hafta aradan sonra tekrar bisiklet üzerindeydim. İşlerin yoğunluğundan dolayı dağlara gidemediğim için günübirlik bisiklet faaliyetleri ile birikimimi boşaltmaya çalışıyorum. Ekip arkadaşı bulamadığım için bugün yalnız pedalladım. Saat 11 gibi arabamı Hadımköy'e park edip yola revan oldum...
  5. GokhanUzun

Eğirdir - Antalya Turu

2004 yılında yaptığımız bir bisiklet turu. Aynı zamanda benim ilk uzun mesafeli turum. İşte bu tur bana dağcılığın yanında bir de bisiklet virüsü bulaşmasının yegane sebebidir ;D İstanbul'dan yola çıkışımız tam bir sinir harbi oldu. Bagaj ücreti ödememek için bisikletlerimizin tekerleklerini...

6. GokhanUzun

Kısa Bir Faaliyet

Uzun bir aradan sonra 10 şubat cumartesi günü tekrar ikitekerlek üzerindeydim. Mustafa , bir yıl kadar önce ayağını kırmış (Üstelik 2 ay arayla 2 kez ve aynı ayak :o ) ve kendini yeni yeni toparlıyor ; Tolga ise bisiklet faaliyetlerine yeni başlıyor. Biraz da kısa kış günlerinin etkisiyle...

7. GokhanUzun

Haritayı Saklayabileceğin En Güvenilir Yerin Yüreğindir

Umarım beğenirsiniz. Haritayi saklayabilecegin en guvenilir yerin yuregindir. Dostum, gunese bak, topraga bak, suya bak, buluta bak fakat, arkana bakma. Kimin geldigi onemli degil, kimin gelmedigi de... Unutma, yolcu degisir, yol degisir, ama menzil degismez. Yolcuya bakip, yolunu tanima...
  8. GokhanUzun

Ağrı Dağı Kış Tırmanışı (01-04 Ocak 2007)

Demirkazık Dağı kış tırmanışında hayatlarını kaybeden ODTÜ DKSK mensubu arkadaşlarımıza ve bayramın birinci günü hayatını kaybeden AKUT Bingöl Birimi Başkanı M.Veysel Aksoy’a Allah’tan rahmet , acılı ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileklerimizle... AĞRI DAĞI KIŞ TIRMANIŞI (01.01 –...
  9. GokhanUzun

Ağrı Kış Tırmanışı

Merhabalar , Tırmanış iznimizi aldık. Bir aksilik olmazsa 30.12.2006 cumartesi İstanbul'dan yola çıkacağız. 31.12.2006 pazar Doğubeyazıt'a varış. Dağa girişimiz 01.01.2007 pazartesi olacak. Herhangi bir aksilik yaşamazsak 03.01.2007 çarşamba günü zirveye varmayı umuyoruz. Kötü hava şartlarına...

10. GokhanUzun

Dağcılık Kitapları

Hem dağcılık konusunda kaynak arayan yeni arkadaşlara yardımcı olması için hem de haberdar olmadığımız kitapları öğrenmek için bildiğimiz kitap isimlerini buraya eklemek faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Herkes bildiğini yazarsa imece usulü güzel bir liste oluşturabiliriz. Bunlar bendekiler...

11. GokhanUzun

Ne Tür Bisiklet Faaliyetlerini Tercih Ediyoruz?

Benim tercihim her zaman kamplı ve uzun mesafeli faaliyetlerden yana olmuştur ama bu tip faaliyetleri de istediğim sıklıkta yapma şansım olmuyor maalesef. Bisikletten uzak kalmamak için Vize - Kıyıköy - Vize , Hadımköy - Karaburun - Hadımköy , Aytepe - Orhangazi benzeri günübirlik uzun mesafe...
  12. GokhanUzun

Ağrı Dağı Kış Tırmanış Denemesi

Zirve ile taçlandıramadığımız bir tırmanış ... Olsun dağda olmak her zaman güzeldir :) Ekip : Yücel Bağatur Gökhan uzun Mehmet Aksoy Ekip Lideri: Yücel Bağatur Bölgenin Adı: Doğubayazıt / Ağrı Hava Durumu: 09 / 10 Ocak 2006 :1.850 –...

13. GokhanUzun

Aladağlar'da Bir Hafta

Aşağıdaki faaliyet günlüğünü üyesi olduğum dağcılık klübünün mail grubuna hitaben yazmıştım. Kişiler yabancı gelecek ama raporda revizyon yapmak için vaktim yok kusuruma bakmayın :) Bu faaliyeti 07 - 15 Temmuz 2006 döneminde Aladağlar'da yapmıştık. Epeyce bir süredir Yücel ile aramızda...
  14. GokhanUzun

Balıkesir - Manisa Bisiklet Turu

Merhabalar , 19 - 21 Mayıs 2006 tarihleri arasında yaptığımız bir bisiklet turunun hikayesi. Umarım beğenirsiniz. Bu faaliyette yanımızda sadece video kamera olduğu için ekte fotoğraf gönderemiyorum. Ekip : Yücel Bağatur Selda Üstündağ Selçok Tüzün...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,112
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR