Arama sonuçlarınız

1. serbetcim

2005 Terrano Ii 3.0d Yükseltme Kiti

2005 model 3.oD araç satın aldım. Şimdi aracı toparlayacağım. Resimlerini paylaşacağım. Şimdi sorum şu Aracı yükseltmek için kit öneriniz varmı? Araç 17 jant MT lastik almak istiyorum, öneriniz ne olur? Ebay de bulunan bu kit için fikriniz nedir. TR ye 350€ maliyeti olacak. 2inch 5cm...

2. serbetcim

2016 L200 Blizzard 4x4 At Offroad Modifiye Için Bilgi

2016 L200 Blizzard 4X4 aracımızı extreme Offroad aracı olarak hazırlamak istiyoruz. Zayıf yönleri nelerdir. Nasıl bir yükseltme kiti kullanmamız gerekir. Arka kasayı kısaltıp kesmek istiyoruz tavsiyeleriniz nelerdir. Kasa kesilince şaseden de kesmek gerekirmi?
  3. serbetcim

Rrc 3.9 Ateşleme Sırası Resimli

Arkadaşlar merhaba bugün[attach=1] ihtiyaç olması üzerine araştırıp bulduğum RRC Ateşleme Sırasını aşağıda yayınlıyorum. Motora karşıdan bakın. Yani motora bakarken şofor tarafı sağda yolcu tarafı solda kalsın Ateşleme sırası: 1-8-4-3-6-5-7-2 sağda tek 1-3-5-7 Solda 2-4-6-8. Krank...

4. serbetcim

Lt 230 Arazi Şanzımanı

RRC için temiz ve çıkma 1.41 HI dişli oranlı LT230 arazi şanzımanı arıyorum.
  5. serbetcim

1990 Rrc Hızlanmıyor Gaz Yemiyor

1990 model Range Rover Classic (3.9 L V8 - otomatik şanzuman) sahibiyim. Aracı alalı 1 ay kadar oldu. Atiker klasik lpg takılı (sıralı sistem değil) araba kalkışta çok ağır hızlanıyor. her türlü yolda asfalt arazi yokuş yaklaşık 1900 rpm'e kadar çıktıktan sonra (yaklaşık 40 km hıza)...

6. serbetcim

Acil 1990 Rrc

Arkadaşlar herkese merhaba; 1990 offroad altyapılı RRC alınırmı. Sahibinden.com sitesinde bir araç buldum. Sahibi çok överek anlattı. ;) Gerçekten övülecek bir araçmıdır. Çok masraf açarmı. Bu araç yerine Discovery1 mi almalı. Araç hakkında bilgisi olan varmı. Fiyatı iyimidir. Ayrıca bu...

7. serbetcim

Offroad İçin Hazırlamayı Düşünüyorum Bu Araç Hakkında Bilgisi Olan Varmı?

Bu araç hakkında bilgisi olan varmı? Alırsam Aracı offroad için hazırlamayı düşünüyorum sizce ne kadar maliyetim olur. Hard offroad için uygunmudur yada doğru seçimmidir. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-discovery-ii-sahibinden-120604242/detay
  8. serbetcim

Disco I Mi? Disco 2 Mi?

Arkadaşlar merhabalar, Zaman zaman çok ağır ve sert etaplarında bulunduğu gezilerimiz olmakta. Discovery çok sevdiğim bir araç. V8 almak istiyorum. Gücü hissetmek ve grupta bulunan yüksek motorlu cherookeler le baş edebilmesi için. Ancak karar veremiyorum. Disco 1 yada Disco 2. Bana söylenen...
  9. serbetcim

Yardım Lütfen Sizce Hangisini tercih etmeliyim

Herkese merhabalar; İlk offroad aracımı almaya hazırlanıyorum. Bir çok araştırma yaptım. Gönlüm hep discovery 2 lere kaydı. 2 araç arasında kaldım doğrusu. Ama teknik bilgimde çok yok. Yaklaşık 2 aydır arkadaşlarımın araçlarıyla her hafta sonu çıktık. Ve araç almaya karar verdim. Ancak...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR