Arama sonuçlarınız

1. tindersticks

37 İnch Super Swamper Tsl

37/12.5 R17 Lastikler 1 yıllık. 5 adet istepnsi hiç kullanılmamış.... 2,5 cm diş derinliği.. Kullanıma bağlı izler mevcut... Jantlar 4 adet 17 inch 5x139,7 ( Tant genişliğine bakamıyorum ama sanırım 9-10 inch Lada, Suziki, Kia, Dodge modelleri ile uymlu) AT 35 inch BFG lastiğe geçileceği için...

2. tindersticks

Defender toplarken şase değişimi...

Garaj bölümünde Gezgin bir defender'ın re-birth hikayesi başlığı altında benim kocaoğlanın restorasyon sürecini siz değerli gezenbilir ailesi ile paylaşıyorum... Orada takıldığım fikir almak danışmak deneyimlerden yararlanmak istediğim konularda sorular soruyorum... Yine böyle bir konuda...
  3. tindersticks

Die Cast Land Roverlarımız....

Arbamızı seviyoruz... hatta o kadar çok seviyoruz ki o markanın die cast / model arabalrını bile topluyoruz... bütün model arabalarımızın resimleri buraya...

4. tindersticks

Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...

İzmirden Ankaraya İstanbula Antalyaya gittikten, Aliağa, Seymen ihalelerini, Tasiş, Milli Emlak ihalelerini takiple geçen 2 yıllık bir arayıştan, sonra sahibinden.com da ilanın çıktığı 45. dakikada aldım bu aracı.... İlk gördüğümde anladım ilk görüşte aşk gerçekten varmış... Ekimden beri...
  5. tindersticks

Defender Restoresinde Motor Maliyetleri Hakkında Bilgi Paylaşımı

Merhabalar.... Bir 2007 Freelander Land Kullanıcısı olarak, Ailecek (Eşim ve kızım da dahil) artık gerçek bir Land alma vaktinin geldiğini düşünüyorum... 2 aydır araştırmalar yapmaktayım... Gezenbilir'deki pek çok yazıyla birlikte yabancı sitelerden de çok yazı okudum.... Bir yol ayrımına geldim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

SON KONULAR

Geri