Arama sonuçlarınız

1. incvz67

2013 Ramazan Bayramında Kaçkarlara Yolculuk (9-15 Ağustos-2013)

arkadaşlar bu yıl ramazan bayrımın 2. günü trabzon otogarı -havaalanında başlayan buluşma ile bir hafta sürecek etkinlik detayı haritada görüldüğü gibidir..fakat .2 seçenek üzerinde kesin karar verilmemiş olmakla beraber gezi planlamı yapmaktayım. 4 yıl yaptığım kaçkarlara yolculuğum ve 3...

2. incvz67

kaçkarlara yolculuk planlaması 20-25 ağustos 2012

arkadaşlar 2008 yılından beri heryıl düzenli olarak doğu karadenize gidiyorum..2010 yılında aybars arkadaşımla yaptığım turu ve zirve tırmanışını unutmam mümkün değil.... aslında nasıl vakit ayırabilirim diye düşünürken son ana kadar kesin kararımı veremedim...ve sanki bu yıl gitmeden...
  3. incvz67

Eylül 2011 Rize Yaylaları Gezisi

gezimize..31 ağustos(ramazan bayramın 2. günü trabzon otogarında buluşması) ile başladık.... önce gıda alışverişi için markete gittik...sonra otogara dönüp..pazar ilçesine hareket ettik.2 saatlik yolculukla pazara geldik ve iner inmez ayder dolmuşlarına binerek ...çamlıhemşin ilçesinde...

4. incvz67

31.ağustos-08 eylül 2011 doğu karadeniz yaylalarına yolculuk

programımızı gezi planları kısmında yaptık...arkadaşların önerisi ile etkinlikler kısmında da bulunmasında için bu sayfadan llink açtık.. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72656.0
  5. incvz67

2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum...

arkadaşlar 2008 de başlayan doğu karadeniz tutkum ve bağımlılığım geçecek gibi değil.... 20011 ramazan ayının ağustosa denk gelmesi sonucunda bayramın 2. günü bu geziye başlamayı düşünüyorum muhtemelen 30 ağustos tarihinde... o kadar çok gitmediğim yayla varki hala bitmiyor.. muhteşem...

6. incvz67

2011 Ağustos-Eylül Doğu Karadeniz Yaylaları Gezi Arkadaşı Aranıyor

arkadaşlar 2008 de başlayan doğu karadeniz tutkum ve bağımlılığım geçecek gibi değil.... 20011 ramazan ayının ağustosa denk gelmesi sonucunda bayramın 2. günü bu geziye başlamayı düşünüyorum muhtemelen 30 ağustos tarihinde... o kadar çok gitmediğim yayla varki hala bitmiyor.. muhteşem...

7. incvz67

2010 Kaçkarlar'da Translar - Kavrun Derebaşı Soğanlıgöl - Zirve - Dilberdüzü - Ogunlar

kaçkarlara bu yıl 3.gidişim. önceki raporlarımda zaten burada var. ilk tanışmam bukla tur sayesinde oldu..2.ye iki arkadaş çıktık kuzeyden zirve yaptık, veeee bu yıl 05-11 ağustos 2010 yine kaçkarladayım. siteden gezi planlarım bölümünden tanıştığım aybars arkadaşımla planladığımız gezimiz...
  8. incvz67

Kaçkarlara Yolculuk (1 Ağustos 2010 Civarı)

arkadaşlar kaçkar bölgesine 2008 ve 2009 yıllarında gittim...ama hala bitiremedim.bitirsem bile o bölge insanı kendine çekiyor zaten acaip bir bağımlıllık yapıyor...bu yıl yayla gezisi ağırlıklı bir format düşünüyorum ah araçla gidebilsem keşke o bölgeye de daha fazla yer görme imkanım olurdu...
  9. incvz67

Macahel, Kaçkar Zirve Bölgesi ve Yaylalarına Yol Arkadaşları Aranıyor (Ağustos 2010)

arkadaşlar iki yıldır kaçkar bölgesine gidiyorum. 2008 de macahel yusufeli olgunlar dilberdizü deniz gölü,kaçkar zirve, naletleme geçidi ,çeymakçur ayder pokut sal hazindak rotası yaptık.. 2009 yılında siteden tanıştığım yol arkadaşım kerem ile ayder kavrun mezovit kuzeyden zirveye çıktık ama...

10. incvz67

Kaçkar Kuzey Rotası Palovit Vadisi (2 Ağustos 2009)

arkadaşlar gezimizi bitirdik .nasıl söylenir bilmiyorum.bölgeye 2. gidişim...... tek kelime ile muhteşem bir coğrafya , şansımızında güzel seyretmesi ile foto çekimi için bu bölgede az bulunan güneşli günlerede denk gelmek harikaydı.anlatılacak o kadar çok şey varki. resimleri bi düzene koyup...

11. incvz67

Kaçkar Kuzey Rotası Palovit Vadisi (2 Ağustos 2009)

Kaçkar Kuzey Rotası Palovit Vadisi (2 Ağustos 2009) etkinliğimiz aşağıda ki linkimizdedir http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35459.0
  12. incvz67

Kaçkar Kuzey Rotası Palovit Vadisi Duyurusu (2 Ağustos 2009)

arkadaşlar 2ağustosta 2009 trabzonda başlayacak etkinliğe kerem arkadaşımızla çıkacağız,umarım bir aksilik olmaz.tahmini rotamiz şu şekilde, ayder,kavrun ,mezovit düzlüğü kamp alanı ;zirve tırmanışı muhteşem kaçkar zirvesi,sonrada palovit vadisindeki yaylaları takip ederek ,trovit samistal...

13. incvz67

Karadeniz Fırtına Vadisi Yaylaları, Kaçkar, Macahel Gezisi (Ağustos 2009)

arkadaşlar bu güzergahta ağustos ayı için plan yapan gezenbilir üyeleri varmı.geçen yaz başladığım doğukaradeniz gezime bu yaz ticari turlar dışında devam etmeyi çok istiyorum,mesajlarınızı bekliycem.
  14. incvz67

Kdz Ereğli'den - Alaplı, Yığılca Yedigöller Etkinliği Duyurusu (19 Mayıs2009)

arkadaşlar yedigöllere hep bolu güzergahından gidilmiş,biz alaplıdan köy yoluna girerek yığılcaya ve yedigöllere farklı bir rotadan gitmeyi palanlıyoruz .iki arkadaş sabah 06 da yola çıkıyoruz. .turumuzun tarihi işimiz dolayısı ile 18 mayıs olarak değişebilir .
  15. incvz67

20 Haziran-30 Haziran Arasında Trekking Etkinliği Var mı?

arkadaşlar sitenin yeni üyelerinden olduğum için bu konuyu açtım gördüğüm kadarı ile bi çok üye birbirini tanıyor.çok güzel paylaşımların olduğu bir site hatta harika. 20 haziran ile 30 haziran arasında nerede trek olur sorusuna kendim cevap veriyorum, tabiki karadeniz bölgesinde. işte...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,059
Kayıtlı Üye Sayımız
166,806
Kaydolan Son Üyemiz
keremmerall

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri