Arama sonuçlarınız

1. Dream_Rocker

1996 Zj Vic Ekranı Aranıyor

Merhabalar, Elinde çıkma, çalışır durumda vic ekranı olan var mı? Benimkini tamire vermiştim ancak 3 ayaklı bir komponentin üstünde yazan rakamlara rağmen bulunmaması sonucunda tamir başarısız oldu. Diğer yandan çıkmacılar 750-800 TL'lerden açıyor kapıyı. Ebay'de birkaç ay evvel 50-70$...

2. Dream_Rocker

2019 Tüvtürk Maceraları

Merhabalar, Güncel muayene raporumu, başıma gelenleri paylaşmak istiyorum, günlerce araştırma yaptım ve istediğim bilgilere tam olarak ulaşamadım, belki birinin işine yarar. Aracım 1996 5.2 Zj +Ön camımda çatlak olduğu için öncelikle ön camı değiştirmekten başladım. Çift renk camlar 600-650...
  3. Dream_Rocker

96 Grand Cherokee & Hurda Yasası

Merhabalar, Uzun araştırmalar sonucunda daha önce de niyetlenmiş biri olarak, 96 model bir Grand cherokee alacağım. Hatta bu heves için motosikletimi bile sattım. :) Forumda alırken dikkat edilecek maddeleri de tek tek okudum, bir çıktısını aldım. Şimdi beni tedirgin eden nokta da şu ki; bu...

4. Dream_Rocker

Ne kadar bakım ne kadar masraf?

Herkese merhabalar... 2013 yılının başlangıcında küçüklüğümden beri hayalim olan grand cherokee'yi artık almak istiyorum. Sanırım benim bütçeme 93-94 model arası 5.2'ler uyuyor. 15-17 bin tl'lik bir bütçem, ve aylık bir gelirim var. Bu fiyatlara alınacak aracın gaz-benzin harici yıllık bakımı...
  5. Dream_Rocker

Kişisel Galeri (Onur)

Öncelikle herkese merhabalar :) Uzun zamandır Gezenbilir forumunu takip ediyorum, çok faydalı/eğlenceli paylaşımlar var. Bende bundan cesaret alarak ufak albümümü paylaşıyorum.. Ekmekten Ekmeğe Yeter ! Ekmek için alın teri, Ter için çaba, Çaba için arzu, Arzu için açlık, Açlık için...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri