Arama sonuçlarınız

1. Makrakanta

Buzdolabının Etrafını Straforla Kaplamanın Faydası Ne Kadar Olur..

Karavanımda kullanacağım voltaj 12 v olacak.O nedenle de 12 v kompresör dönüşümü yapılmış büro tipi bir buzdolabı aldım.Buzdolabı sadece kahvaltılıklarımı muhafaza etse yeterli benim için.Buzdolabını ara sıra tamamen kapatıp buz kutusu gibi kullanmayı düşünüyorum.Buzdolabının etrafını - altını -...

2. Makrakanta

Erba 5,25 Ile Başlangıçtan Sonra Alınabilecek Çekme Karavan Tavsiyesi

Kim ne derse desin Erba 5,25 en başta fiyatı, performansı ve tekrar satılabilirliği nedeniyle başlangıç için iyi bir çekme karavan.Şimdi ben Erba 5,25 mi satmadan yeni bir çekme karavan arayışındayım bir tık yukarı çıkmak istiyorum.Bütçem 50.000 tl ye kadar.Boy olarak 4,50 boyutlarında bir...
  3. Makrakanta

Çekme Karavan Ile Geri Manevra Ve Park Sorunu

Merhaba arkadaşlar,karavanım Erba 5,25.Yeni aldım ve çok fazla seyahate çıkmadım,çıktığım bir kaç seyahat sonrası karavanı evin arkasında yoldaki kaldırımın kenarına sıfır yanaştıramadım,trafikte veya gittiğim yerde manevra yapmak zorunda kalırsam diye ödüm kopuyor.Bu nedenle önceden geçeceğim...

4. Makrakanta

5,25 Erba Karavan Denizli De ....

Yıllardan beri karavan merakım var.Yıllardır karavan konusunda araştırma yaparım,forumları okurum.Eşimin amaan ben o daracık kutuda yaşayamam deyip karşı çıkması yüzünden hep hayallerimi ertelemiştim.Biraz özele girecek ama günümüzde artık normal bir olay gibi karşılandığından ve birazda burayı...

5. Makrakanta

100000 Km Altında 2004 - 2005 5 Kapı Grand Vitara Arıyorum

2004 - 2005 Kasa 2000 motor Grand Vitara arıyorum.Malum siteyi takip ediyorum ama belki satma düşüncesi olupta henüz tam karar vermemiş arkadaşlar olabilir diye buraya da yazayım dedim. -KM 100.000 in altında olursa hele 50-60-70 olursa daha iyi olur. - AT veya manuel farketmez. -LPG takılmamış...

6. Makrakanta

Niva için özel yaptırılmış üst bagaj

Niva aracım varken özel yaptırmış olduğum bagaj satılıktır.Kalorifer borusundan etli borudan özel yaptırmıştım.Siyah fırınlı statik boya attırmıştım.Tavan sisi bağlamak için filan yerleri var.Anbar ile başka şehirlere gönderme imkanım var. Fiyatı 275 tl düşünüyorum.Bu fiyata diğer şehirlere...
  7. Makrakanta

Denizli li Gezenbilir cilerin gezi paylaşımları

Foruma yeni üye olmuş Denizli li bir katılımcının Denizli li gezenbilircileri daha yakından tanımaları ve tanışmaları için Denizli ile ilgili paylaşımlara daha kısa sürede ulaşabilmesi için böyle bir başlık açtım. Forumda Denizli ile ilgili benim göremediğim linkleri sizlerde ekleyiniz...
  8. Makrakanta

ALINIK EL GPS.Garmin HC veya HCX modellerinden

Garmin HC veya HCX modellerinden elinde olupta satmak isteyen arkadaş varsa talibim.

9. Makrakanta

ALINIK EL GPS.Garmin HC veya HCX modellerinden

Garmin HC veya HCX modellerinden elinde olupta satmak isteyen arkadaş varsa talibim.

10. Makrakanta

Google Earth ve garmin etrex HC veya HCX ile realtime navigasyon yapabilirmiyiz.

Amaç Google earth den seçtiğimiz bir bölgeyi arazi aracımızla keşfe çıkmak gezmek fotoğraf çekmek. Google earthden keşfe çıkacağımız bölgeyi gezdik inceledik GE önbelleğe kaydettik.Gideceğimiz arazi yollarını çizerek rotamızı çıkardık. Araziye çıktık.Netbooka Garmin GPS HC,HCX veya 60CSX...
  11. Makrakanta

1994 mod.3 kapı VİTARA aldım.Bi bakıverirmisiniz lütfen.

Lada Niva ile başlayan 4x4 merakım suzuki ile 2.aşamaya geçmiş durumda.1994 model 3 kapı A/T bir suzuki aldım.Her ne kadar bu forumdaki suzuki alırken dikkate alınacaklar bölümünü okusamda alış hikayem biraz ezbere oldu.Kendim Denizli deyim netten İstanbul da bulduğum aracı İstanbul da oturan...

12. Makrakanta

İstanbul Avrupa yakasında Vitara ya baktıracağım bir usta tavsiyesi lütfen.

Suzukici arkadaşlar ben Denizli de oturuyorum.Malum siteden bulduğum 1994 model suzuki jlx i Yenibosna da oturan kayınbiraderime söyledim gitti gördü.Genel görüntüsü iyi dedi.Yarın Suzuki nin her şeyinden anlayan iyi bir ustaya gösteriverecek.Sizlerden Yenibosna ya yakın yada Avrupa yakasından...
  13. Makrakanta

Yurtdışı Gezisine Çıkmak İsteyen Acemi Biri Sorularına Cevap Arıyor

Yaş 45 oldu.İşim icabı hep bulunduğum şehirde bağlandım kaldım.İçimdeki gezme hevesini tatmin etmek için kendime biraz zaman ayırmak istiyorum. Önce vize istemeyen ülkelerden başlamak istiyorum.Yalnız başıma, ekonomik veya lüx değil orta bütçeli geziler planlıyorum. Arkadaşlara sormak...
  14. Makrakanta

Alınık.Renkli ekran ve usb girşli El Gps cihazı arıyorum.

Esas amacım arazide gezdiğim yerleri kaydedip dönüşte Google earth den izleri görmek.Aradığım özellikler... 1-Renkli ekran 2-Türkçe menü 3-Usb girişi 4-Garmin marka 5-Az kullanılmış sağlam olması arızasının olmaması tamir görmemiş olması Olsa iyi olur dediğim özellikler 1-Genişletilebilir...

15. Makrakanta

El GPS Tavsiyesi Yardım Lütfen

Merhabalar.Gps ler konusunda sizlerden tavsiye istiyorum. Arazi aracımla doğa gezileri yapıyorum.Gps den istediğim özellikler: 1-koordinat,pusula,yükseklik vs standart özellikler. 2-Gezdiğim yerleri eve döndüğümde pc de google earth üzerinden görebilme. 3-Araziye çıkarken Pc yi de yanıma alıp GE...
  16. Makrakanta

Çadır Seçimi ve Isınma Konusunda Yardım İstiyorum

Kampçılığa merakım var.Doğada bir göl kenarında çadır kurup gecelemek için çadır ve uyku tulumu almayı düşünüyorum.Yalnız soğuğa karşı hassas bir bünyem var.Uyurken nefes alıp verdiğim ortam 20 derecenin altına düştüğü zaman ağzım burnum tıkanıyor hasta oluyorum.Çadırda bu ısıyı nasıl sağlarız...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,206
Kayıtlı Üye Sayımız
167,073
Kaydolan Son Üyemiz
Mert Baltacı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.