Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim defenderi seçme nedenim diğer arazi araçlarının çıkamadığı ve giremediği yerlere girmesi Yedek parça sorunu olmaması ayrıca çok ucuz parçalar (diğer arazi araçlarına göre)hiç lux olmasa bile kullanması çok keyifli ve sağlam bi araç ustelik ucuz ve uzerinde çok değişiklik yapılabilecek bi...
selam arkadaşlar aracımda 15 yıllık orjinal stepne var rengi baya sararmış ama kullanılmamış kullanmam icap ederse kullana bilirmiyim kullanamasam bile pek atmaya niyettim yok :) ikinci bir stepne mi alsam ne yapsam bilmiyorum
teşekkürler şimdiden
Selam Arkadaşlar
Eskiden dizel motorlara turbo taktırırdık benzinli motora da takılabilirmi yada takan arkadaş varmı 10 15 yıldır arabalardan uzak kaldım kullanmak dışında yani
defender sayasinde artık radyatörden girer yağ pompasından çıkarım :) çok kişinin kafasını şişirecem galiba
yardımcı...
Selam Arkadaşlar
En Çok Merak Etiğim Hangi Modelller Var Ne Zaman Hangi Model Çıktı Ne Gibi Değişiklikler Yapıldı
G1
G2
G3
G4 Aralarındaki Farklar Nelerdir Cevaplar İçin Teşekkürler Şimdiden