Arama sonuçlarınız

1. tikit

Neden Defender ?

Benim defenderi seçme nedenim diğer arazi araçlarının çıkamadığı ve giremediği yerlere girmesi Yedek parça sorunu olmaması ayrıca çok ucuz parçalar (diğer arazi araçlarına göre)hiç lux olmasa bile kullanması çok keyifli ve sağlam bi araç ustelik ucuz ve uzerinde çok değişiklik yapılabilecek bi...

2. tikit

Orjinal Stepne Hakkında

selam arkadaşlar aracımda 15 yıllık orjinal stepne var rengi baya sararmış ama kullanılmamış kullanmam icap ederse kullana bilirmiyim kullanamasam bile pek atmaya niyettim yok :) ikinci bir stepne mi alsam ne yapsam bilmiyorum teşekkürler şimdiden
  3. tikit

Benzinli Motora Turbo

Selam Arkadaşlar Eskiden dizel motorlara turbo taktırırdık benzinli motora da takılabilirmi yada takan arkadaş varmı 10 15 yıldır arabalardan uzak kaldım kullanmak dışında yani defender sayasinde artık radyatörden girer yağ pompasından çıkarım :) çok kişinin kafasını şişirecem galiba yardımcı...

4. tikit

Defender Özellikleri

Selam Arkadaşlar En Çok Merak Etiğim Hangi Modelller Var Ne Zaman Hangi Model Çıktı Ne Gibi Değişiklikler Yapıldı G1 G2 G3 G4 Aralarındaki Farklar Nelerdir Cevaplar İçin Teşekkürler Şimdiden

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri