Arama sonuçlarınız

1. imposi

Dalış Kursu Hakında Yardım İstiyorum

arkadaşlar mersin hatta varsa silifke yakınlarında dalış kursu arıyorum sitede araım birşeyler bulamadım dalış kursları nekadar sürüyor ve fiyatları tahminen nekadardır ve dalış malzemeleri nasıl temin ederim kurstan veriliyormu yoksa kendimizmi alıyoruz

2. imposi

samurai (sj413) motor modifiyesi neler yapılabilinir?

arkadaşlar aracımın motorunu biraz güçlendirmek istiyorum ilk etapta basit olarak neler yapabilirim yardımıcı olursanız sevinrim
  3. imposi

Sahibinden Bakımlı, Sorunsuz SJ413

linkte ayrıntılar yazıl arkadaşlar tüm bakımları yaptırılmış sorunsuz bir araç http://www.sahibinden.com/4x4_sorunsuz_samurai_duz_duvara_tirmanir_-47WQQaXQQ19093453WQQpXQQdisplayitem ilandaki numara babamın 0545 843 60 99 bu da benim ikisindende ulaşabilirsiniz ilandakai ilk resim temsili...

4. imposi

sj413 e motor swap yapan varmı

92 model suzuki sj 413 üme motar atmak istiyorum daha önce bunu yapan varmı hatta dizel motor istiyorum birazdaha güçlü ve torklu bir motor aslında aracımın motorundan memnunum ama biraz daha güçlü bir motor istiyorum vitaralardaki dizel motoru düşündüm ama o uyarmı sj nin şanzımanıyla uyum...
  5. imposi

Ankarada 2 El Suzuki Parçası satan yer varmı?

tüm yıldız sanayiğini altüst ettim hiç bir şey bulamadım ufak tefek eksiklikleri olan aracıma parça bakayım dedim hiç birşey bulamadım suzuki parçası satan hiç yok heleki samurai parçaları bildğiniz parça aldığınız yer varmı sıfır parçlarını birtek kanguruda buldum ama biraz daha maliyeti...

6. imposi

Sj 413 Şanzımanın Dişlileri Küçültülebilir mi?

ilk açtığım konuda belirtğim gibi aracımı yeni aldım 92 model sj413 ama bunun son sürati biraz yavaş geldi uzun yolda özelikle uzun düzlüklerde 70 ile 80 ile gitmek bana çok zor geliyor aracımın son süratini biraz artırmak istiyorum bunun için aklıma gelen ilk olarak en basit iş şanzımanın son...

7. imposi

SJ 413 Hakında ?..

sayın tecrübeli arkadaşlar :) aranıza yeni katıldım ve şu sıralar bir off road aracı arayış içerisindeyim kısmetse 2 gündür sj413 le pazarlık içerisindeyim ama bu aracın araştırdığım kadarıyla ş.içinde 100 km de 10 litre gibi yakıt yaktığını gördüm yabancı sitelerden ve pek inanamadım sonuçta...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri