Arama sonuçlarınız

1. E

Aracımın On Diferansiyeli Değiştim,sallantı Var. Nasıl Dizelir

1996 pw 250 aracımın on diferansiyeli değiştirdim. düz yolda sıkıntı yok ama hafif bi çukura vs girince kafa atıyo. sebebi nedir ? nasıl düzelir? yardımcı olursanız sevinirim

2. E

En İyi Araba Boyası

merhaba arkadaslar. kaliteli auto boyası bilen varmı. hem marka hem uygulama olarak onerilerniz nelerdir?
  3. E

arkadaslar 8 bijon jant lazım

8 bijon jant arıyorum . pw 250 için . internette model bakmak istedim ama dogru durusut bisey bulamadım . nette bakıp secebilcem bi site biliyomusnuz

4. E

yeni enerji yasasında nasıl bi durum ortaya çıkcak

arkadaslar bu çıkarmaya çalıştıkları yasada 15 yasından buyuk araclar için vergi arttırımını öngören madde nasıl sonuclar cıkarcak ?. ya offroad cuların cogu eski kasa arabaları seviyo . yine olan doğacılarmı olcak
  5. E

PW 250 Arazi Şanzımanının Yedek Parcalarını Arıyorum

arkadaslar pederin pw 250 docu var. arazi şanzımanının gobek kapagı catlamıs. yenisini bulamadık . alimunyum bi kapakmıs. temin edebilcegim yerler hakkında bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim.

6. E

Ic Bj 60 Serisinde G Ne Anlama Geliyor?

merhaba toyotacılar . ya bj60 serisinde aracın camurluguna yakın g yazan arac gordum . burdaki g ne anlama geliyo bilen var mı acaba ? tesekkurler

7. E

toyota teknik resim

toyota hilux,bj60 ın temiz teknik resimlerni nerden bulabilirim arkadaslar. nette bi kac tane buldum ama boyutları hem kucuk hemde resimler kotu. elinde olan yada bulabilcem bi yer bilen varsa yardımcı olabilir mi
  8. E

Isuzu Sıfır Motor

arkadaslar sıfır ısuzu fiyatlarını nerden elde edebiliriz. d-max deil . s100 e ısuzu motor takmak ne gibi sorunlar olusturur sizce . d max ın motoru arazide kucuk gelir sanırım,s100 buyuk oldugu icin. 4HK1 - TCC EURO4 motor hacmi buyuk ama .bu motoru taksam ne gibi duzeltmeleri yapmam gerekir.
  9. E

dodge s100 e ısuzu motor

arkadaslar s100 4x4'e ısuzu motor takmak istesek ne gibi sorunlr cıkabilir? istanbulda bu degişikligi yapabilcek usta bilen var mı ?

10. E

çekme belgesi

merhaba arkadaslar . cekme belgeli araclar hakkınmda biraz bilgi verebilecek olan varmı ? cekme belgeli aracın trafik kaydı olmadıgı icin . trafige cıkarken yeni araca gibi mi cıkıyor. yeni kanunda benzinli araclara dizel motor takılmıyor. cekme belgeli benzinli araca dizel motor takıp trafige...

11. E

s100 on ızgara ve tampon

arkadaslar kendi yaptıgım bi cizimi . s100 alıp degisiklik yapcaklar icin biraz fikir olsun die buraya atmak istedim . daha cok cizmem gereken noktalar var . yanlar, arka tampon vs. bos kaldıkca yaptıgım bi cizimdi bu . ben tek kabin sevsemde ellerinde cift kabinlerin yandan arkadan tam cekilmis...
  12. E

Pw 250 Diferansiyel Sorunu

arkadaslar pw 250 nin ön ve arka diferansiyelleri ni biln varmı ? ben önler dana 44 arka dana 60 biliyorum. difreansiyelle ilgili bi sorum daha olcak. bu numaralar önler ve arkalar icin ayrımı yoksa ornegin ben önede dana 60 difereansiyel taktırabilirmiyim. önler bize biraz zayıf geliyo. ne gibi...

13. E

S100 ve PW250 (Tek Kabin) Teknik Resimleri ?..

merhaba arkadsalr foruma bu aksam katıldım ve ilk mesajım bu . bilgi ve deneyimlerinize ihtiyacım var. öncelikle pw 250 ( tek kabin ) ve s 100 (tek kabin) teknik resimleri elinde olan varmı yada ulasabilcegim bi yer blen varsa sevinirim. daha sahip olmadım ama alıncaya kadar ön hazırlık yapmam...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri