Arama sonuçlarınız

1. L

Toyota'ya geri dönüş yapmaya karar verdim...

Merhaba Arkadaşlar 87 model Toyota kullandıktan sonra bir süre yeni kasa L 200 kullandım...Ama aklım hep Toyota'da kaldı ve aracımı sattıktan sonra yine arayış içerisine girdim sitede bakınırken linkteki araca takıldım..Bu aracı gören yada evveliyatı hakkında bilgisi olan var mı ? Görüşleriniz...

2. L

Manuel vites 4X4 L 200 Vites kollarının olduğu alan çok ısınıyor....

Merhaba Arkadaşlar Benim aracımda çok uzun mesafeli yol yapmasam da vites kollarının bulunduğu bölgede aşırı ısınma oluyor...Bu durum normal mi yoksa şanzuman arızasının bir habercisi mi ? Değerli görüş ve yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
  3. L

L 200 CD okumama ve Air Bag zembereği problemi ?

Merhaba Arkadaşlar Uzun bir zamandandır takip ettiğim sayfanızdan sonra 2007 model 4 x 4 L 200 Araç alarak aranıza katılmış oldum...Fakat küçük bir iki sorunum var.İstanbulda problemlerimi giderecek usta konusunda tavsiyelerinize ihityacım bulunmaktadır. * CD okumasında problem var...(Radyoda...

4. L

Land Defender 110 Alıp Toplamak İstiyorum.....

Merhaba Arkadaşlar Bende Defender 110 toplamak istiyorum ama bu konuda daha önce bu işe kalkışıp toplatmış bir çok araç olduğunu siteden yakinen takip ediyorum... Sizlerden ricam İstanbul ve civarında önerebileceğiniz bir usta varmıdır ? Çevremden duyduğuma göre Adapazarında bu işi yapan iyi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR