Arama sonuçlarınız

1. radicale262

Sahibinden Satılıklar

5.7 v8 350 cuinç motor (yanında 1 takım conta ve 2 adet egzost manifoldu verilecektir) + 4 ileri manuel arazi şanjımanı (sm465) +arazi şanzımanı (np 208) + orjinali 8 bijon olan sonradan 6 bijona çevrilmiş olan 14 bolt (dana70) arka diferansiyel + orjinal gm 10 bolt (dana 44 ayarında) ön...

2. radicale262

Suburban Blazer K5 İçin Ön Cam Güneşlik, Ön Panjur, Ayna, Torpido Ve Göstergeler

orjinal usa menşei UND marka (yerli imalatlarla karıştırmayın lütfen) ayrıca araca ait kaporta ve mekanik parçaları irtibat tel 05434775264 Erdinç KULAÇ
  3. radicale262

Satılık 5.7 V8 Motor (350 Cbi)

arkadaşlar aracımı trafikten çekiyorum parça parça satılık. ayrıca 3 ileri manuel şanzıman sm 465, arazi şanzımanı np 208, dana 70 arka dif (özellikle diyorum ki mevcutların en sağlamı) 41.10 dif dişli oranları araçta bulunan aklınıza gelebilecek herşey satılıktır. Motoru alan arkadaşa 1 takım...

4. radicale262

Satılık Jant Lastik Takımı

Arkadaşlar aracımın üzerinde bulunan 6x139,7 bijon aralığına sahip üzerinde silverstone extreme 117 lastikler olan (35X11,50X15 ebatında) içlerinde magnum balans topu olan, takım satılıktır. daha detaylı bilgi için 05434775264 nolu telefondan tarafıma ulaşabilirsiniz. Erdinç KULAÇ AYRICA SON...
  5. radicale262

Hazır yapılmış Otobüs KARAVAN

1981 Model Motoru sıfır yapılı, kromdan temiz su, atık su depoları bulunan jeneratörü ve vebostası(baglı değil haricen verilecektir) mevcut, 6 lastik yeni, duş.WC, ve mutfağı olan 4-6 kişinin rahatlıkla konaklayabileceği,ayrıca 4 kişilik oturma kapasitesine sahip haricen dışarıdan takılan...

6. radicale262

kar lastiği

honda crv den çıkma sadece 1 kış kullanılmış pirelli scorpion modeli 235 70/18 ebatlarında 4 adet lastik satılıktır. lastikler 0 ayarında diyebilirim. fiyatı 800 TL.

7. radicale262

Kara Şövalyenin günlüğü

Selamlar Yaklaşık 3 yıl önce depreşmeye başladı içimdeki Amerikan aşkı yeniden. Yeniden diyorum çünkü daha önce de Amerikan otolarım olmuştu fakat türlü nedenlerden dolayı ayrılmıştık onlarla. Çevremdeki arkadaşlarımda bir 4x4 hastalığı yayılmaya başlamıştı o yıllarda tabii bana da aynı...
  8. radicale262

Karadeniz Off-Road Birliği 4. Kampı (Ordu Çambaşı Yaylası) 17-18 Temmuz 2010

arkadaşlar şenlik ile ilgili görüşlerinizi ve fotoları lütfen bu başlık altında toplayalım.
  9. radicale262

Karadeniz Off-Road Birliği 4. kampı (Ordu Çambaşı Yaylası)

Karadeniz Offroad Birliği Kulüpleri 17-18 Temmuz 2010 tarihleri arasında Ordu'da buluşucak.Ev sahipliğini Ordu Offroad Kulübü'nün yaptığı Alicin Deresi Kampı , Ordu Çambaşı Yaylası Alicin Deresi Mevkiinde yapılacaktır.Etkinliğin 2. gününde Off-Road oyunları yapılacaktır.Birlik kampına katılmak...

10. radicale262

Yakıt Karşılaştırması

Lütfen cevaplayınız. Yakıt Anketi

11. radicale262

37'' veya 38'' mt lastik (alınık)

aracımda kullanmak için 37 veya 38 inç lastik arıyorum bulabileceğim adresler hakkında bilgilendirirseniz memnun olurum. bu arada lastikleri 15 inç jantlarla kullanacagım. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  12. radicale262

Doktordan Değil, Hastasından Satılık CJ7

Aracımız 1977 model olup cj7 kupasına sahiptir full krom aksesuarlı olup hardtopu mevcuttur ağır arazi şartlarında ve off roadda kullanılmamıştır. Hidrolik direksiyon olur aynı zamanda debriyaj sistemide hidroliktir. Komple deri döşeme mevcuttur.araç şu an kullanılmadığı için vizesi...

13. radicale262

Satılık Krom Jant

6x139.7 bijon aralığında 7 inç genişiliğinde 15 jantlar satılıktır. 4 adet jant fiyatı 300 tl dir
  14. radicale262

Sahibinden Satılık Orijinal Cj7

[size=10pt]1978 model orijinal cj7 meraklılarına duyurulur fiyatı 18500 TL. gezenbilir üyelerine ikram olacaktır.aracıdaha detaylı olarak sahibinden.com sitesinde inceleyebilirsiniz. alacak olan arkadaş kesinikle ve kesinlikle pişman olmayacaktır.[/size]
  15. radicale262

Ordu Off-Road Kulübü'nün Irmakta Bir Günü (01 Şubat 2009)

Sevgili Gezenbilir ailesi bu hafta sonu ORDU OFF-ROAD kulübü üyeleri olarak derneğimize eğitim parkuru ve kamp alanı olarak bulduğumuz Merkez Dedeli Köyü Civil ırmağı kenarındaki araziyi incelemek ve çamura bulanmak için 1 Nissan Patrol, 1 Chevy Suburban, 1 Nissan Terrano II, 4 Cj, 1 Xj, 1...

16. radicale262

Ordu Off-Road Kulübü 2007 Videolar

sevgili gezenbilirciler kış ayları yaklaşırken 2007 yılında çekilen görüntüler sizlere sunulmuştur. http://s355.photobucket.com/albums/r449/radicale262/?action=view&current=VADI1.flv
  17. radicale262

Ağabey ve Kardeş Irmakta Oynarken

değerli gezenbilir ailesi ırmakta oynarken çekilen videolar sizlerle paylaşılmıştır. http://s355.photobucket.com/albums/r449/radicale262/?action=view&current=1BOLUM.flv
  18. radicale262

Rancho Amortisör Kiti

değerli gezenbilir ailesi chevy suburban için rancho amortisör kiti arıyorum. kimle4rle irtibata geçebileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler telefonum: 05434775264 email:erdinckulac@hotmail.com

19. radicale262

Chevy Suburban İçin Kilitli Diferansiyel Arıyorum

chevy suburban için kilitli diferansiyel arıyorum. ön ve arka her ikiside olabilir elinde olan arkadaşlar mesaj bırakırsa memnun olurum.
  20. radicale262

Chevy Suburban İçin Jant ve Ayarlı Direksiyon Borusu Arıyorum

değerli gezenbilir üyeleri yeni aldığım suburban için 6X139.7 bijon aralığında en az 10'' (inç) genişliğinde olmak kaydı ile 15 jant arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. bunun yanında elinde ayarlı dirersiyon borusu olan arkadaşlar varsa lütfen 05434775264 nolu telefonuma çağrı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR