Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar biliyorum benimkisi hiç akıllıca değildi zaten akıllı da değilim Mete Abinin dediği gibi hepimiz cennetliğiz bende başladım projeye bakalım ne olacak dilerim yüzümüzün akıyla çıkarız bir kaç ufak tefek dokunuş yapmak istiyorum.
Buradaki dostların yardımlarına ve tecrübelerine çok...
Ağalar sanırım ben cennetlik oldum ya da kafayı iyice sıyırdım ve deli bir projeye girişmek üzereyim şu an şase halde bulunan 67 model bir wagoneer pickup için elimde çiçek çukulata gittim vatandaşın birine biraz sıradışı bir restorasyon planlıyorum bu makine için ama elimde doğru dürüst resim...
Baktık hava güzel değerlendirelim dedik ve Kılıçlar Köyü Piknik alanına gittik o kadar insan piknik yapar karnı doyarda şöyle arazi araçlarıyla salına salına dolanmadan durabilirmi bizde duramadık az biraz salındık şimdilik bir kaç aparatif diğerleri upload ediliyor
Arkadaşlar,
Ankaradan çıkıp Bafra - Hopa - Erzurum - Gaziantep - Muğla ve Çanakkale üzerinden Ankaraya döneceğim gezi ile ilgili nacizhane bir iki kelamımı ve tabiki görsellerimi buradan paylaşmak istiyorum şu an Erzuruma ulaştım aklımda kaldığınca seyahatimin bu güne kadar olan kısmını...
En sonunda benim de CB ciler kervanına katılmam nedeniyle ZJ aracıma telsiz anteni takmak farz oldu Cumartesi günü sabah soluğu bizim serviste aldık Serdar Ustaya derdimizi anlattık sağolsun tüm gününü benim için harcadı ama ortaya harika bir şey çıktı hem anten çok sağlam bir bağlantı ile araca...
Dediki offroad un ihtiyar heyeti eğer adam gibi bir CB telsizin olmazsa seni araziye almayız asvaltlarda çürür gidersin
Bende büyüklerimi kızdıracağıma telsiz aldım
Aslında bu konudan fazla da anlamıyorum ama donanım şöyle President Jackson telsiz Super Santiago 1200 anten montajı yarın...
ZJ için 235/60R16 DUNLOP GRANDTREK SJ6 4*4 KIŞ LASTİGİ almayı planlıyorum bu konuda görüşlerinizi alabilirmiyim ya da bu lastiği kullanan varmı
Peşin Teşekkürlerimle
Arkadaşlar aylardır forumda dolanıp duruyorum ama hiç denk gelmedim demekki yok böyle bir soru.
İki sorum var
1. Soru 96 ZJ ler arıza tespiti için bilgisayara bağlanıyormu
2. Eğer var ise bu soketin yeri nerdedir ve bu soketin resmi olan varmı (kendimi çok kötü hissediyorum ama sordum işte...
Forum içerisinde aramama rağmen bulamadığım için mecburiyetten konuyu açtım eğer varda ben görememişsem peşinen özür dilerim
Arkadaşlar belirli periyotlarla otomatik şanzuman yağının değişmesi gerektiğini biliyorum yanlış hatırlamıyorsam da bunu 40,000 km civarında yapmak gerekiyor buraya kadar...
Arkadaşlar
İstanbulda deplasmandayım ve benim nazlı ZJ min aks körüğünün yırtıldığını gördüm gelelim sorularıma
1- Bu aks körükleriyle Ankaraya gidebilirmiyim (muhtemelen gidebileceğimi düşünüyorum)
2- Aks körüklerini İstanbuldan alayım Ankarada kendi servisimde taktırayım diyorum Arabam...
Arkadaşlar malum pek çok oto test servisinin dyno test ünitesi 2 çeker araçlar için ama ZJ ler sürekli 4 çeker ben aracımı dyno ya sokmak istiyorum merak ettim kaç HP üretiyor ama Ankarada 4 çeker dyno yapan yere denk gelmedim bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Arkadaşlar
Az önce internette gezinirken gittigidiyorda ultrasonic buji diye bir ürün gördüm kullanıcı yorumları ürünün iyiliği yönündeydi (791 olumlu 8 nötr 0 olumsuz) acaba zj sinde bu ürünü kullanan arkadaş varmı kullanan ya da bu konuda fikri olanların görüşlerini bekliyorum her ne kadar...