Arama sonuçlarınız

1. alb

1974 Model Orjinal Mercedes 280 S

Merhaba arkadaşlar.Aracımı satmak veya takas etmek istiyorum.Malum sitede dahil olmak üzere hiç bir yerde ilanı bulunmamaktadır.Sadece gezenbilir de satılık ilanı verdim. Aracım orjinal bir araçtır.Göğüsü ve döşemeleri orjinaldir sonradan değiştirme ve oynama yapılmamıştır.Ben...

2. alb

93 3K KARBÜRATÖRLÜ OTOMATİK VİTARA YAKIT SORUNU

İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR.1993 MODEL OTOMATİK ŞANZIMAN KARBÜRATÖRLÜ 3K VİTARA ALDIM.YANLIZ YAKITI BİRAZ FAZLA GİBİ GELDİ.ŞEHİR İÇİ 353 KR.YAKIYOR.KARBÜRATÖRLÜ OTOMATİK VİTARASI OLAN ARKADAŞLAR VARSA BURADA BİZİMLE PAYLAŞABİLİRLERMİ .AYRICA BU BİR SORUNMUDUR? YOKSA NORMAL...
  3. alb

MİTSUBİSHİ PAJERO 2.6 EKSANTRİK MİLİ VE İTİCİSİ

İyi günler yeni aldığım aracımın eksantirk mili ölüymüş eksantirik mili iticileriyle takım halinde oluyor yoksa tek bulunabilirmi.Ayrıca elinde olan yada temin edebileceğim bir yer varsa yardımcı olurmusunuz.

4. alb

"DODGE RAİDER"BU ARAÇ HAKKINDA ACİL BİLGİ LAZIM

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-pajero-1989-model-baska-temizi-varsa-hediye-ederim-34672729/detay Araç DODGE RAİDER diye geçiyor fakat mitsubishi pajero 2.6 ile aynı özelliklere sahip kasasıda dahil olma üzere bu araçların neden bu şekilde geçtiği hakkında...
  5. alb

Bu Sezonda Bu Fiyata Bu Araç !!!

Aracımı model değiştireceğim satıyorum.Hiç bir eksiği ve sorunu yok. Detaylı bilgi için link aşağıda; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62793.new#new http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-off-road-a-hazir-suzuki-vitara-1-6-jlx-35102648/detay

6. alb

Kahramanmaraş Ahir Dağ,Milcan ,Yedi kuyular Keşif Gezisi

Sabah 08.30 da 15 offroad aracı ve 45 kişilik katılımcıyla yola çıktık.

7. alb

Frontera Sport

Satmak isteyn yada tanıdığı yerlerde fronterası olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirlermi.Suzuki 1.6 jlx aracım var satıp frontera sport almayı düşünüyorum.
  8. alb

MİTSUBİSHİ PAJERO 2.6 TEK KAPI

Arkadaşlar MİTSUBİSHİ PAJERO 2.6 TEK KAPI araç arıyorum.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
  9. alb

Off-Road a Hazır Suzuki Vitara

Aracımdan çok memnunum.Satma nedenim tek kapı Mitsubishi Pajero 2.6 almak.Başka herhangi bir nedeni yoktur.İç döşemeleri çok temizdir ve yırtık sigara yanığı v.b. bişey yoktur.Tek kapı Mitsubishi Pajero 2.6 takas yapabilirim.Arazi vitesinde ve alt takımlarında hiç bir sorun yoktur.Aracımın...

10. alb

Suzuki Vitara Jlx 1,6 - Yorumlarınızı Bekliyor

Sizlere devamlı soru sorduğum aracım değerli yorumlarınızı bekliyorum.

11. alb

Yükselteme + Lastik seçimi

İyi günler aracımı 7cm yükselttim ve çok hoş oldu çok memnun kaldım.Sıra lastiklere geldi fakat size danışmadan almak istemiyorum.Üzerinde Lassa competus 195/80/15 var.16 jant atsam ne gibi zararları yada faydaları olur.Aracı fazla zorlamadan lastik ebatını kaça kadar yükseltebilirim.Mt lastik...
  12. alb

ŞNORKEL UYGULAMASI İÇİ YARDIM

94 model 3k Suzuk vitaram var ve şnorkel taktırmayı düşünüyorum.Yalnız kafama takılan bir kaç soru var. 1- Aracım tüplü şnorkel takıldığı zaman tüp ayarı devamlı bozulur mu? 2- Araca hava girişi aracın hızına bağlı olduğu için tüplü araçlar takılabilir mi ? daha önce taktıran varsa veya bu...

13. alb

Acil Yardımınıza İhtiyacım Var??

Uzun zamandır suzuki Vitara arıyorum.Beğendiğim ve temiz bir araç buldum.Almadan önce sizin çok değerli fikirlerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.Araçta harttop var.Sizce harttop olmasının ne gibi eksileri var.Dha önce kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi.Fiyat olarak nasıl...
  14. alb

ORJİNAL VX 80

Aracım orjinaldir.Erzurumda makam aracı olarak kullanılmıştır.Kazası ve boyası yok.Model değiştireceğim için satıyorum.280.000 km de arazide çok az kullanılmıştır.Fiyat olarak 33.750tl ,Gezenbilir üyelerine fiyatında ve diğer konularda yardımcı olurum. İrtibat numarası : 0532 2674470 Murat Zabun...
  15. alb

SUZUKİ VİTARA 1.6 4 KAPI ARIYORUM

ARKADAŞLAR 4 KAPI SUZUKİ ARIYORUM.FİYAT ARALIĞIM 9.000-11.000 ARASI İLGİLENEN ARKADAŞLAŞLAR OLURSA İRTİBATA GEÇEBİLİRİZ.

16. alb

Vitara Arıyorum, Yardım Edermisiniz...

Uzun zamandır vitara arıyorum fakat kafama göre olanı bir türlü bulamadım sizce bu araba nasıl model 1989 artısı eksisi nedir.Yardımcı olurmusunuz http://www.sahibinden.com/acilen_satilik-50WQQaXQQ19227222WQQpXQQdisplayitem
  17. alb

CJ-5 ve M38-A1 Arasındaki Fark

Öncelikle cj-5 sevdalısı olarak bu siteye emeği geçen herkese tşler.CJ-5 e gücüm yetmediğinden dolayı willys M38-A1 almaya karar verdim.Görüntü olarak CJ-5 e benzediği için.Üzerinde orjinal motoru var 2500cc 4 silindir.Sormak istediğim 2sinin arasındaki farklar nelerdir.Bu konuda yardımlarınızı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,629
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri