Arama sonuçlarınız

1. M

SATILIK 4X4 ACTYON SPORTS-OFFROAD DONANIMLI

Arkadaşlar 2008 model 60 bindeki çok sevdiğim aracımı ev alacağım için satıyorum. Aracımı , sahibinden com ilan no 75523458 dan görebilirsiniz. Km si orijinaldir. Bakımları yetkili serviste yapılmış olup kesinlikle sorunsuz bir araçtır.Üzerine yaklaşık 10 bin TL harcanmıştır ve bu masraftan...

2. M

SATILIK 4X4 ACTYON SPORTS-OFFROAD DONANIMLI

Arkadaşlar 2008 model 60 bindeki çok sevdiğim aracımı ev alacağım için satıyorum. Aracımı , sahibinden com ilan no 75523458 dan görebilirsiniz. Km si orijinaldir. Bakımları yetkili serviste yapılmış olup kesinlikle sorunsuz bir araçtır.Üzerine yaklaşık 10 bin TL harcanmıştır ve bu masraftan...
  3. M

Satılık Off-road Donanımlı Ssangyong

Arkadaşlar çok sevdiğim aracımı satıyorum, SSANGYONG ACTYON SPORTS - 3 inc yükseltme - alt korumalar - arka tanpon güçlendirme - yan barlar - Özel yapım yaklaşma açısını iyileştiren Off-road tamponu - 12 binlik vinç - ön kaydırıcı sacı - yan tente - bagaj (tavan sepeti) - arka...

4. M

-Smyrn@ff- Karagöl Keşif Gezisi (29-01-2012)

Arkadaşlar herkese selam ve saygılar. 29 ocak pazar günü Karagöl ve civarı keşif gezimiz vardır, herkes davetlidir.Rotamız belli değil, kararlaştırırız çıkarız biryerlerden. saygılar.. 1- Mehmet YILDIZ 2-

5. M

İzmir'de Hafta Sonları Off Road ve Keşif Etkinlikleri

Merhaba arkadaşlar,ismim Mehmet Yıldız. Epey zamandır araziye korkusuzca çıkabileceğim ve yeni yerler gezip keşfederken beni yarı yolda bırakmayacak bir makine istiyordum.Ancak bu şekilde sizlerle birlikte gezilere çıkabilir,tanışabilirdim;bu yüzden bugüne kadar hep sustum ;D Sonunda eksikleri...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR