Arama sonuçlarınız

1. Y

lpg'nin süpap ayarını bozmasının temel sebebi.... buyrun.....

süspap aşınmasıyla ilgili sorunu araştırırken başka bir forumda bir bilir kişi bu şekilde bir açıklama yaptı ve bana sorarsanız yapılan bu açıklama çok ama çok mantıklı geldi bana... yani süpapla sorunumuzun çözümü yok değil, burada yazanlara ek olarak ateşlemeyide biraz güçlendirmek verimi...

2. Y

Lpg Zamlarından Sonra

lpg zamlarından sonra 50 tl ile kaç km yol gidebiliyorsunuz?
  3. Y

Forester LPG'de 0-100

http://www.streetfire.net/video/subaru-forester-0100_2175651.htm evet arkadaşlar sonunda aracım istediğim modifikasyonlara kavuştu ve sizinle paylaşmak istedim.... aracıma yaptığım modifikasyonlardan şimdilik detaylı bahsedemiyecem çünkü araç ocak ayı TR Tuning degisine çıkacak, eğer bilgileri...

4. Y

Forester için Özel Üretim Yay

uzun süre kullandıktan sonra aracımdaki coilover'ların sertliğinden sıkıldım, orjinal süspansiyonlara geri dönecem, ancak orjinal yaylarla araç arazide hem yere yakın duruyor hemde aşırı yumuşak olmasından dolayı yolda biraz keyifsiz olabiliyor... çözümü ise avusturalyalı firma olan...
  5. Y

İsteyene Forester Yan Basamaklar..

aracımın kapı altlarındaki yan basamakları, fazla hoşuma gitmediği için bedelsiz olarak isteyen bir forester sahibiyle basamakların yerine takılan parçalarla takas etmek istiyorum... normalde üstüne para istemem gereken çok pahalı bir aksesuardır, 98,99,00,01 foresterlara uyumludur diğer...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri