Arama sonuçlarınız

1. diablo2barbar

Ankara Son Mahalli

.

2. diablo2barbar

Yeni Makinem Ve Şekil Değişimi

Yeni L200 me ufak tefek oynamalara başladım. Şimdiye kadar yaptıklarım ve maliyet listesini yayınlıyorum: ARAÇ BEDELİ 32.260,00 ₺ NOTER 109,00 ₺ SİGORTA 280,00 ₺ LASTİK 2.100,00 ₺ KABİN 1.000,00 ₺ AKSESUAR -nikelaj 500,00 ₺ ÇEKİ DEMİRİ...
  3. diablo2barbar

B.a.g.

ANDOFF - Bizim ATV ciler grubu...

4. diablo2barbar

2014 Türki Off Road Şampiyonası 1.yarış Şampiyonu L200

1.Yarışı L200 den yaptığımız araç kazandı...
  5. diablo2barbar

2014 Türkiye Off Road Şampiyonası - 1.ayak

2014 Türkiye Off Road Şampiyonası 1.Ayağı Kulübümüz ANDOFF tarafından 1-2 Mart tarihlerinde Ankara - İncek de organize edilecektir. Adrenalin tutkunu tüm off road severleri yarışımıza bekliyoruz.

6. diablo2barbar

Sütçülüğe Dönüş Yaptım

Daha öncede kullanıp keyf aldığım L200 e geri dönüş yaptım.

7. diablo2barbar

Satılık 1996 Explorer

FİYAT :25.000 TL - HİÇ TÜP TAKILMAMIŞ.200.000 KM DE. ORJİNAL...
  8. diablo2barbar

Satılık 10 Numara 5 Yıldız

SATILIK ÖZEL YAPIM
  9. diablo2barbar

Dev Tahoe Satılık

Özen ile toplanılmış A dan Z ye her aksesuarı ve ağır hizmet şanzumanı Amerikadan getirtilmiş dev Tahoe satılıktır. İlgilenen arkadaşlar mesaj atabilir.

10. diablo2barbar

Cherokee Off Road Team 3.gezisi - Orman

3.Gezimizi kamplı olarak ormana gidiyoruz.

11. diablo2barbar

Cherokee Off Road Team 2.Gezisi - Çamur Gezisi

Cherokee Off Road Team 2.Gezisi Ayaş-Güdül-İnönü Mağaraları-Kızılcahamam tarafına 27.Ocak.2013 Pazar günü yapılacaktır. Bol Çamurlu bol karlı bol off road lı gezimize tüm Cherokee sahibi ayrıcalıklı arkadaşlar davetlidir.
  12. diablo2barbar

Cherokee ler Türkiye Kamplı Buluşması - Yer

Kamplı Cherokee gezisi için yer sizce neresi olmalı ?

13. diablo2barbar

Cherokee ler Türkiye Kamplı Buluşması

Cherokeelerin Kamplı gezisini planlıyacağız ve katılım ile anket cevaplamanız bizim için değerlidir.
  14. diablo2barbar

Cherokee Off Road Team

Cherokee Off Road Teamın ilk gezisi 23.Aralık.2012 tarihinde Karagöl Evci yaylasına yapıldı. Grubumuzun amacı Cherokee lere gönül vermiş off road düşkünlerini bir araya toplamak, sıkıntı ve problemlerini paylaşmak, satılık - alınık Cherokeelerin doğru kişilerin elinden doğru kişilerin eline...
  15. diablo2barbar

ANDOFF 2012 ANKARA SON MAHALLİ-BALLIKPINAR

Kulübümüzün düzenlediği 2012 Ankara Off Road Kubası son yarışı Chalenge şeklinde 9-Aralık Pazar günü Ballıkpınarda koşulacaktır. Tüm off road severler yarışımıza davetlidir.

16. diablo2barbar

Cherokee ler Ankara Buluşması

Slm Zevk sahibi yani Cherokee sahibi arkadaşlar :) Aralık ayının 22-23 ünde Ankara daki Cherokee ler olarak bir gezi planlıyoruz.Katılımın çok olması ve herkezin işini bu haftasonuna göre rahat ayarlayabilmesi için tarihi ileri tuttuk. Bir Cherokee hayranı olarak cherokeelerin toplandığı bir...
  17. diablo2barbar

Büyük TOSFED

10 Kasım 2012 Tarihinde TOSFED in genel seçimleri yapılacak.Seçimlere şu ana kadar adaylığını koyan tek isim Satvet Çiftçi. Sn.Satvet Çiftçi nin seçilmesi halinde uygalamayı düşündüğü yeni bir yönetim sistemi var planlarında. Planında olan bu BÜYÜK TOSVED hareketinde TOSVED i bölümlere ayırıp...
  18. diablo2barbar

Türkiye Off Road Şampiyonası 4.Yarışı

2012 Türkiye Off Road Şampiyonası 4.Yarışı kulübümüz tarafından 29-30 Eylül tarihlerinde Kızılcahamam da organize edilecektir. Ayrıntılı bilgi için www.andoff.net veya facebook ANDOFF....

19. diablo2barbar

Gerede Off Road Şenliği

Panayırın 3.günü Gerede Off Road Tutkunları Gerede de Off road şenliği düzenliyor. Etkinlik 23.Eylül Pazar günü yapılacaktır. Meraklılarına duyurulur :)
  20. diablo2barbar

Güdül - Sorgun Göleti Gezisi / ANDOFF

14.Temmuz C.tesi günü Sorgun göletine kamplı gidiyoruz. Gezi Saat 15:00 da İstanbul yolu Taymek de buluşulacak ve 15:30 da hareket edilerek başlayacaktır. Gezi ile ilgili soru ve düşüncelerinizi bana atabilirsiniz. Görüşmek dileğiyle..... Andoff Gezi Komitesi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR