Arama sonuçlarınız

1. taylan67

Grand Cherokee ZJ kasa 30x9.5 R15 lastik Acil yardım...

arkadaşlar 94 model Grand Cherokee Zj kasa aracıma 30x9.5 R15 uygun fiyata yokohama geolander lastik buldum..yükseltme yapmadan veya tamponu kesmeden lastik araca olurmu? acil yardım

2. taylan67

Grand Cherokee 5.2 94 model O/D off düğmesi?

Slm yeni aldığım aracımla yolda giderken yanlışıkla O/D off düğmesine bastım ve motordan çok yüksek bir ses çıkmaya başladı ve korkudan hemen kapattım :D O/D off tuşu ne işe yarıyor roket gibi birşeymi???
  3. taylan67

Grand Cherokee 5.2 94 model Arazi kolu Nerde kalıcak?

Yeni aldıgım aracımla ilgili sizlere bir soru daha sormak istiyorum bunu ben hariç bütün jeep ciler bilir herhalde :) arazi kolunun üzerinde 4W N 4LO yazıyor araç aldıgımdan beri 4WD burda durmasımı gerekiyor 4LO nun ağır devir oldugunu biliyorum ortada kalan N bölümü ve 4WD bölümü ne işe...

4. taylan67

Klima sorunu?

slm aranıza yeni katıldım..Jeep konusundan deneyimli arkadaşlarıma birşey sormak istiyorum..klima soğuk üflemiyordu bende klimacıya gittim kllimanın gazı bittiğini söledi ve klimaya gaz bastı..ama araba yinede soğuk üflemedi ve elektirkle ilgilibi arızası oldugunu sölediler.araba klimaya...
  5. taylan67

95 model 5.2 Limeted Daha güçlü defransiyel ?

95 model sevgili kara yılanıma uyumlu daha güçlü sağlam bir kilitli defransiyel arıyorum.. acaba hangi araçların defransiyelleri uyar? hangisi off road .için daha iyi performans .gösterir..??????

6. taylan67

Ankara'da Jeep'ten Anlayan İyi Bir Usta Var mı?

Grand Cherokee 5,2 den anlayan ankarada iyi bir usta varsa bakıma getirmek istiyorum.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

7. taylan67

5,2 Cherokee Çalışmamazlık Yapıyor ?..

Benim derdime tek çare siz olabilirsiniz Derdime çare bulun Grand Cherokee 5,2 var bende sabahları araba çalışıor 2 saniye sonra istop ediyor araba yerinden bile kalkmıyor eve akşam gidiyorum marşa basıorum çalışıor.ama sabah yeniden deniyorum çalışım hemn istop edio bir kaş ustaya gösterdim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri