Arama sonuçlarınız

1. PajeroCat

SATILDI - 1986 Model Nissan Patrol

Arkadaşlar merhaba; iki sene önce almış olduğum ve geçen sene full restorasyonunu tamamladığım aracımı üzülerek ve gerçekten tadına varamadan satma kararı almış bulunuyorum. iş ve şehir değişikliği nedeni ile aracımın restorasyonu bittikten sonra ben izmire yerleştim ve aracımı Karadeniz Ereğli...

2. PajeroCat

Sahibinden 1988 Model Nissan PATROL -SD33 Turbo

Arkadaşlar çok yakından tanıdığım ve sözü özü bir kişi olan değerli Hakan abimin isteği üzerine bu ilanı sizlere görseller eşliğinde sunuyorum. Araç 1988 Model Turbo SD33 Motora sahip ve tamamen her aksamı ile orjinal bir araçtır..Aracı bizzat kendim Ankara da kullandım.. Ve araç ile ilgili...
  3. PajeroCat

Mersin’de 5 caretta sahilde ölü bulundu

Mersin’in merkez Akdeniz ilçesinde 5 Caretta caretta ölü olarak sahile vurdu.. Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından deniz kaplumbağalarının üreme ve koruma alanı olarak belirlenen Kazanlı sahilinin devamında yer alan Adanalıoğlu Mevkii’nde, yaklaşık 3 kilometrelik sahilde gezintiye çıkan...

4. PajeroCat

Nissan Team sticker..

Nissancılar olarak bir sticker olsa arkadaşlar.. Ve hepimiz bu stickerları kullansak araçlarımızda nasıl olur..
  5. PajeroCat

Türk bilim insanı yılın "yeni kaşifi" seçildi

Türk bilim insanı Doç. Dr. Çağan Hakkı Şekercioğlu, National Geographic dergisince 2011 yılının "yeni kaşifi" seçildi. Utah Üniversitesi Biyoloji Bölümü öğretim üyesi, Kars Kuzey Doğa Derneği Başkanı, kuş bilimci ve ekolog Şekercioğlu, derginin, 2011 yılının genç, öncü ve vizyon sahibi...

6. PajeroCat

2011 Teorisi..

Bizler bu yıl pek kolay görülmeyen tarihler yaşayacağız, 1/1/11, 1/11/11, 11/1/11,11/11/11 olarak. hepsi bu kadar değil tabii ki, doğum tarihinizin son iki rakamını alın, buna bu yıl olacağınız yaşınızı ekleyin , herkes için sonuç 111 olacaktır !!! Bu yıl Ekim ayı içerisinde 5 cumartesi 5...

7. PajeroCat

Çılgın Proje ve Gerçekler..

Beni bu köşede hep tozların etkileri veya meteoroloji ile ilgili haberler ile tanıdınız. Ama benim asıl uzmanlık alanım deniz bilimleridir. Uzmanlığım da Türk Denizleri özellikle de Marmara Boğazlar ve İstanbul Haliç'i dir. Yani bu konularda uzmanım, konuşabilirim hem de göğsümü gere gere...
  8. PajeroCat

Dev Akvaryumun Ölüm Vakumu..

İstanbul Florya'daki dev akvaryumda, Volkan ERBEY' i (Dalgıç) yutan ölüm vakumunun üzücü haberi.. http://www.haberturk.com/yasam/haber/622599-dev-akvaryumun-olum-vakumu
  9. PajeroCat

Ah Şu Kadınlar...............

Ah şu kadınlar ahhhhhh..................... Güney Afrika’da sürekli sevgilisiyle kavga eden 40 yaşındaki bir adam timsahlarla dolu nehre atlayarak intihar etti...

10. PajeroCat

Yaralı Vaşak Kurtarılamadı:(

Nekadar üzücü bir olay.. Ne kadar vurdumduymaz, kendini bilmez insanlarımız var... >:( >:( Gerçekten çok acı ve üzücü bir haber..:( http://www.erzurumgazetesi.com.tr/default.asp?page=haber&id=51075

11. PajeroCat

Kırsal Motorinsiz ne yapalım..

Merhaba arkadaşlar, Konu haberi elbet sizde duymuşsunuzdur... Anadolu ajansının haberini copy-paste ile paylaşıyorum.. Kırsal motorin yarından itibaren yasak! Giriş Saati : 31.03.2011 10:57 Güncelleme : 31.03.2011 10:58 Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) Avrupa Birliği müktesebatına...
  12. PajeroCat

Marmaray Kazılarında 8500 Yıllık Mezar..

istanbul' un tarihine ve belkide ilk yerleşim zamanlarına ışık tutacak bir haber.. Marmaray kazılarında 8500 yıllık mezarlar bulundu.. http://timurugan.wordpress.com/2011/03/27/istanbulun-ilk-sahiplerimarmaray-kazilarinda-8500-yillik-mezarlar-bulundu/

13. PajeroCat

Yabancılaştıramadıklarımızdan mısınız !!!!!!!

Nereye gidiyoruz.........!!! Sade bir vatandaşın günlüğü......!!! T.C Vatandaşı Sabah Saat 07.00'de *Casio** masa saatinin alarmıyla gözlerini açtı. *Puffy** yorganını kaldırdı. *Hugo Boss** pijamalarının altına *Adidas** terliklerini giydi. *WC** 'ye uğradıktan sonra banyoya...
  14. PajeroCat

Yıldırım GÜNGÖR-10 Yaşında Bir Çocuk

T24.com internet Gazetesinde 21.11.2010 Tarihli Yıldırım GÜNGÖR yazısı gerçekten çok ama çok hoşuma gitti arkadaşlar... Paylaşmak istedim.. Antik çağın merkezi Miletos’tayım. Kentin 2500 yıl önceki görkemi bu günde yerinde desem pek de yalan olmaz. Kentin ayakta olduğu dönemi düşünmek bile...
  15. PajeroCat

Ruhumdaki eGem..

Ruhumda yaşayan ve yaşattığım Ege ile ilgili birşeyler karalama ve paylaşma vakti geldi çattı sanırım dostlarım ve sevgili günlüğüm..Uzun süredir aklımda olan Ege ile ilgili bildiklerimi, hislerimi ve belkide görsellerimi bu başlık altında paylaşmayı uygun gördüm.. Ülkemizin her karış...

16. PajeroCat

Land Rover Ayakkabı

İlanlar sayfasına eklediğim Land Rover Marka ayakkabıyı gerçekten Land Rover sahibi bir arkadaşın almasını istiyorum ve konu linki buraya da ekliyorum arkadaşlar. Sevgilerimle http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69083.0
  17. PajeroCat

Land Rover Ayakkabı

öncelikle böyle bir ilanı buraya verip vermeme konusunda kararsız kaldığımı ve forumun bu bölümü ile ilgilenen çok değerli moderatör arkadaşlardan özür diliyorum.. Konu ürünün Land Rover kullanan bir arkadaşa gitmesini ve aracı ile beraber kullanmasını istediğimden buraya yazıyorum.. Eğer bir...
  18. PajeroCat

225/55/16 Kumho Kışlık Lastik

4 adet sadece bir sezon kullanılmış, en ufak bir problemi olmayan 225/55/16 Kumho Marka Kışlık Lastik.. Fiyat 500 TL. Murat AYRAL Karadeniz Ereğli 0532 687 64 07

19. PajeroCat

Naturel sıkma zeytin yağı

Nerde o eski ayakkabı tamircileri, el emeği ve alın teri ile demir döven ustalar nerede.. Bunlarla ilgili güzel bir haberi sizlerle paylaşmak istedim..:) Antalya'nın Demre ilçesi Beymelek beldesinde yaşayan, her ikisi de 73 yaşındaki Hatice ve Mehmet İnceoğlu çifti, gelişen teknolojiye...
  20. PajeroCat

Satılık 30x9,5/15 MT Lastik

Satılık 4 adet goodyear wrangler lastik (30x9,5/15 MT) Kondisyonları fena değil..Fiyat olarak 450 TL düşünüyorum. ikinci el lastik arayan arkadaşlara duyurulur. 0532 687 64 07 Murat Karadeniz Ereğliden sevgiler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri