Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Makyaj yapılacağının en önemli ispatı olan casus fotoğraflar nete düştü.
Anlaşılan Duster dıştan küçük bir makyaj geçirecek.
İç makyaj nasıl olacak hala soru işareti.
Anladığım kadarıyla Dacia Duster yakında İngilterede satışa sunulacak.
İngiliz duster için ön sipariş almaya başlamışlar. Sağdan direksiyonlu Dacia Dusterın konsol görüntüsü benim gibi aylardır makyajlı Dusterı bekleyenleri heyecanlandıracak.
Daha önce buna benzer konsolu Renault Dusterda...
Artık devlet daireleri de malum sitede ilan veriyor. İlgilenen olursa diye linki buraya kopyaladım:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-ankara-defterdarligi-satilik-1998-model-land-rower-93100398/detay
Ülkemizin en çok satan pickup modellerinden biri olan Isuzu D-max yenilendi!
Yepyeni tasarımını Chevrolet Colarado ile paylaşan modelde 2.5 litrelik 115 ve 136 hp güç üreten turbo dizel motorlar ve bir de 3.0 litrelik 177 hp güç üreten dizel motor görev yapacak.
Amarokun Türkiyedeki ilk testi yayınlandı.
Onun yeri asfalt… diyorlar.
İşte testin linki
http://www.arabam.com/test/-VW-Amarok-20-BiTDI-Highline/Detay-292747?vzn=1
Volkswagen'in ilk pick up modeli olan Amarok Türkiye’de de satışa çıktı. Çift turbo şarjlı 163 beygir güç üreten 2.0 BiTDI motoru ile pazara sunulan Volkswagen Amarok’un anahtar teslim satış fiyatı 50 bin 950 TL’den başlıyor.
Volkswagen Ticari Araç Genel Müdürü Kerem Güven, Amarok’un bir çok...
Bu gün fuarda Kyron'u inceleme şansı buldum. Aracı genel olarak çok beğendim. Özellikle bagaj hacmine bayıldım.
Bu araçta kafama takılan en önemli sorun (broşüründeki belirtilen ) şehir içi 100 km de 11,7 litre mazot harcaması.
Bu değer bana biraz çok geldi. Gerçekten bu kadar yakıyor mu bu araç ?
Bildiğiniz gibi yeni ruhsatlarda (Araç Tescil Belgesi ) araç sınıfları kodlarla belirtiliyor.Örnek verecek olursak M1 sınıfı: 8 kişiden az kişiyi taşımak için kullanılan araçlara yani bildiğimiz otomobillere deniyor. N1 sınıfı ise 3,5 tondan hafif, yük taşımada kullanılan araçlara deniyor...
2013 yeni Land Rover Defender
61 yıldır yollarda olan Land Rover modeli Defender bir kez daha yenileniyor ve modernize ediliyor.
En son 1983 yılında kasa değişikliğine uğrayan Land Rover Defender, 2013 yılında yeni yüzüyle aramızda olacak. Geçen yıllar içinde Türkiye dahil pek çok ülkenin...