Arama sonuçlarınız

1. yunusure

Bu Araç Hakkında Bilgisi Olan

Arkadaşlar selam aşağıdaki araç hakkında bilgisi ve tavsiyesi olan varmıdır.Daha önce sürekli amerikan kullanan birisi olarak,hiç bir bilgim yok.Ama bu araç hem düzgün gibi dursada fiyatı bana çok makul geldi...

2. yunusure

Suzukim Satılık

Arkadaşlar herkese selemlar 1995 model 1.6 16 valf klimalı suzikim satılıktır. Aracım çok temizdir.Çalışmayan hiç bir aksamı yoktur.Aracı bu sene içinde sitemiz üyesi koray yamacı(yüzen adam)dan aldım.Kendisi özenle hazırlamış.Ekstra benim yaptığım hijack ve optima redtop akü takmak oldu.Satma...
  3. yunusure

icom ic m-401e

Arkadaşlar telsiz konusunda hiç bir bilgim yok.Bu gün bir arkadaşımdan hediye olarak aldığım icom ic m-401e modeli ve glomex marin anten aldım.Amacım bunları aracıma takmaktı.Biraz araştırdıktan sonra anladımki yanlış yoldayım. ;D.Bu cihazlar hiç bir işime yaramıycak. Amacım normal aracıma...

4. yunusure

Satılık Defender Ambulans

Arkadaşlar araç 1991 model defender beyaz ambulans kasadır.Ben bu aracı yaklaşık 4 sene önce,meraklı bir abimize satmıştım.Kendisi çok yakınım olduğu için noter satışı yapmamıştık.Araç halen benim üzerimedir. Aracın genel görünümü kondisyonu gayet iyidir.Yaklaşık 1 senedir yatmaktadır.Lpg...
  5. yunusure

CJ den artan parçalar

Arkadaşlar yeni toparladığımız aracımızdan artan jant ve lastikleri,orjinal nato kancası,arkada tampona bağlı benzin bidonlukları satılıktır. Jantların durumu gayet iidir.Lastiklerin durumu çokta ii değil ama idare eder.Jant lastik 4 adet takım.1 adet stepne vardır.Fiyat olarak gezenbilir...

6. yunusure

CJ restorasyon bilgi?

Arkadaşlar herkese selamlar.Bir ZJ macerasından sonra CJ merakım arttı.Yıllarca garajımızda tozun içinde unuttuğumuz cj yi ayaklandırmaya karar verdik.Ancak CJ hakkında pek teknik bilgim yok,ilk olarak aklımda ve pazartesi sipariş vereceğim parçalar hakkında yardımıznıza ihtiyacım olacak...

7. yunusure

Tekrar satılık GC zj 1996 Acil!!!

Aracım tekrar satılıktır.İhtiyaç dolayısı ile fiyatını baya düşürüp ilanı veriyorum.1996 model kazası değişeni boyası kesinlikle yoktur.Tüm aksamları sorunsuz çalışmaktadır.Motoru şanzumanı herşeyi ile kusursuz bir araçtır.Ben ikinci sahibiyim.4 lastiği sıfır alınmıştır.Aracım gerçekten çok...
  8. yunusure

Satılık 1996 Grand Cherokee 5.2

Selamlar Aracım 1996 model gayet temiz ve sorunsuz bir jeeptir.Kesinlikle kaza bela boya v.s sıkıntıları yoktur.Motoru şanzumanı çok sağlıklı ve temizdir.Tüm bakımları yağ ve lpg bakmları yeni yapılmıştır.LPG tartarini marka sorunsuz çalışmaktadır.80 tl lpg ile 260 km yol gidiyorum.(normal...
  9. yunusure

Acaba işe yararmı?

Selamlar internette gezinirken denk gelen bu aletin,ne kadar işe yarayacağı hakkında bilgisi olan varmıdır?Bana pek güvenilir gibi gelmedi şayet satan arkadaş pek iddalı yazmış. :)...

10. yunusure

Port Bagaj İmalatım.

Arkadaşlar bir süredir aklımda olan port bagaj imalatına bugün başladım.Biraz zahmetli bir iş ama sonuçlarıı keyifli :) İmalat için gereken 3 boy yarım parmak boru,tüm demircilerde bulunur.1 boy 6 metre,fiyatıda 10 tl geresi işcilik.Ben boruları arkadaşın atölyesinde kıvırttırdım.Boya işlemleri...

11. yunusure

Kaza Sorgulama Artık Çok Kolay

Arkadaşlar daha önce konu açılmışsa affola :) Artık kaza sorgulama işlemleri Turkcell yada Vadofone hatlarından yapılıyor.Aracın plakasını yazıp 5664 mesaj atıyosun tüm bilgiler cepte ;) link:http://www.otokontrol5664.com/
  12. yunusure

Yıllanmış CJ

Evet arkadaşlar uzun yıllardan beri güneş yüzünü çok nadir gören bir CJ sizlerle paylaşmak istedin.11 yıldan beri çalıştığım firmanın deposunda yatan bir jeep. Bugün sağlam bir akü ve bir bidon benzinle açık havada harikalar yarattı. ;D.En son 2 sene önce komple boyandı.Koltukları,direksiyon...

13. yunusure

laredo hakkında

Arkadaşlar herkese çok selam...Aşağıda linkteki aracı bir arkadaşıma almak istiyoruz.Jeep istanbulda araç hakkında bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim. :)...
  14. yunusure

ZJ Difransiyel Yağ Değişimi

Arkadaşlar dün ön difransiyel yağımı değiştirmeye karar verdim ve servise gidip MOPAR yağ,conta ve katkısını aldım.Bugün jeepime zaman ayırıp yağı değiştirdim.Bir kaçta foto çektim.Tabi değişim burada okuduğum bilgiler sayesinde oldu. :) Yağ değişimi için gerekli malzemeler: -Mopar difransiyel...
  15. yunusure

2006 G.C 3.0 CRD servs yardım

Arkadaşlar yarın Aydına bu ilandaki araca bakmaya gidicez.http://www.sahibinden.com/jeep_grand_cherokee-50WQQaXQQ22753856WQQpXQQdisplayitem acaba aydında yetkili servis varmıdır?Yada yakın illerde bildiğiniz servis varsa yazarsanız sevinirim.Bir aracı yakın bir arkadaşıma bakıyoruz.Kesinlikle...

16. yunusure

ZJ'mi Sonunda Buldum

Öncelikle herkese selamlar.Bu sitede çok araştıdığım ve sonunda almaya karar verdiğim ZJ yi buldum.1996 model 5.2 cherokee.Arabanın kazası belası yok.Siyah renkte içi krem döşemeleri herşeyi göz dolduruyor.Doğrusu bu araçlardan pek anlamam sadece bindim kullandım benim anladığım kadarıyla...
  17. yunusure

ZJ hakkında küçük bir soru?

Bugün izmirde galeride 96 model bir ZJ ye baktım.Aracın motoru şanzumanı yürüyeni diksiyonu çok güzel ve çok beğendim.Fakat aklıma takılan bir durum var.96 model bu jeepte sanroof yok.Merak ettiğim konu acaba bu özellik standartmı?Yoksa farklı bir versiyonumu?Benim araştırdığım kadarıyla...
  18. yunusure

95-96 Model zj arıyorum...

Arkadaşlar şunda 95 96 model zj 5.2 cherokee arıyorum.Herkesin aradığı gibi temiz ve en ekonomik olanından :D.İzmirdeyim şehir dışında olabilir.Araç için bütçem 15 -17 arasıdır.Şimdiden teşekkür ederim.Saygılar.

19. yunusure

Grand Cherooke 5.2 Hakkında Yardım

Herkese selamlar...Bu sıralar aklımda grand cherooke 5.2 almak var.Sizlerin bu konuda bana yardımcı olabileceğinizi düşünerek bu konuyu açıyorum.Şimdiden çok teşekkür ederim. Aslında şu anda kullandığım aracım bmw şuan sahibinden com. da satılık (...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri