Arama sonuçlarınız

1. başkan1

İğneada Kamplı Gezi (5 Haziran 2010)

05 HAZİRAN 2010 CUMARTESİ GÜNÜ KIYIKÖY ÜZERİNDEN KUMSAL VE ORMAN YOLLARINI TAKİP EDEREK PANAYIR VE POLİÇE LİMANLARI ÜZERİNDEN İĞNEADA SAHİLİNE ULAŞILACAKTIR. KONVOY HAREKET SAATİ: 14:30 AVANTAJ AVM (05.06.2010) NOT 1: KAMP VE GEZİ AİLELERE AÇIKTIR. ...NOT 2: STANDART VEYA DONANIMSIZ ARAÇ...

2. başkan1

Vitara Arka Bagaj İçine Vinç Montajı İçin Çizimler Lazım

selam tek kapı vitara arka bagaj içine vinç montajı çizim fotoları elinde olan varsa sevinirim.
  3. başkan1

kırklareli ve lüleburgaz tanışma

selam ben edirne de yaşıyorum burada ve bölgede offroad geziler düzenliyoruz kırklareli ve lüleburgaz da konuyla ilgili arkadaşlarla tanışmak isteriz

4. başkan1

Edirne Lalapaşa Keşif Gezisi

03 01 2010 pazar günü yapacağımız keşif gezimize 4x4 olan arkadaşları bekliyoruz buluşma edirne migros parkı saat 9-30 .
  5. başkan1

vitara sis farı

selam 3 kapı vitara ya kaput üzeri söküp takılabilir sis farı arıyorum bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum

6. başkan1

Edirne Offroad Etkinliği Programı

EDİRNE DE YOLDAN ÇIKIYORUZ.... 4x4 LER EDİRNE DE ERMEYDANINDA, OFF-ROAD SEVENLER,TÜRKİYE'NİN HER TARAFINDAKİ OFF-ROAD TUTKUNLARI.. 4x4 GÜREŞLERİNİ KAÇIRMAYIN... TRAKYA OFF-ROAD KULÜBÜ’ NÜN (TRAKOFF) 19-20 ARALIK 2009 tarihinde EDİRNE ‘ de organize ettiği kamp ve off-road...

7. başkan1

Edirne Gezi Kamp Off-Road Oyunları (19-20 Aralık 2009)

selam 19 20 aralık ta edirne de yapılacak olan aktivite ye doğa severleri ve 4x4 leri bekliyoruz ayrıntı trakoff sitesinde
  8. başkan1

Satılık Suzuki Samurai

1996 model(makaslı) samurai, yükseltme, kısa dif, kilit(arka),9000 tabor vinç, monza koltuk, öntapon ,roll bor, 33 lastik , kesici ,sis farları,sökülebilir metal tavan, arka kasa paslanmaz,kullanma su deposu, aklınıza gelebilecek her yeri elden geçti ,yenilendi yada onarıldı hiç bir masraf...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,870
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri