Arama sonuçlarınız

1. O

Offroad Tamponu Ve Yükseltme Kiti

toyota hilüx (2005 ve üzeri) amartisör üzeri yükseltme kiti... amerikan malı cnc yapımı aleminyum malzeme...2 inch aracınızı yükseltir. bütün parçaları ile paket halinde 2. el. 500 tl Bir çok pickup a uyabilecek 160 cm genişliğinde uzak doğu yapımı ARB tampon sisleri ve sinyalleri üzerindedir...

2. O

lastik ve jant satılık

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79999.0
  3. O

federal mt 265x75x16 jantları ile 6 bijon bütün pickup ve japonlara

Geçen sene 4 adet (kenan çarpışantürk yapımı) saç jant (8 cm offsetli) ve yaklaşık 4000 km kullandığım federal MT 265x75x16 lastiklerimi jantlardan ayırmadan satmak istiyorum. Lastikler ve jantlarda hiç bir falso yoktur. Balans ayarları yapılıdır. Takıp kullanılabilir. Offsetsiz bir jant...

4. O

Nissan pickup hararet problemi !

Bir konuda bir şey danışmak istiyorum. Bende bir hararet problemi başladı...Servis sebebini bulamadı .Hertürlü testler yapıldı endeskopi ile silindir içlerine bile sisteme basınç verilerek bakıldı. Araç normal kullanımda hiç sıkıntı yaşamıyor arazidede arazi vitesli tırmanmalardada sorun yok...
  5. O

Satılık AT Lastikler (Depomu Bosaltıyorum)

Arkadaslar elimde Marshall ventura AT 255/70/16 4 adet (10 bin km asvaltta kullanılmış hic patlagı tamiri yok cok temiz) 2009 uretim 200 lira michelin alpın 4x4 (snow) 235/70/16 4 adet (5 bin km de) hic patlagı tamiri yok 200 lira savero 4x4 AT 265/70/16 4 adet...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.