Arama sonuçlarınız

1. moger

JEEP RUBICON İÇİN YUKSELTME KİTİ

2008 MODEL KISA ŞASE JEEP RUBİCON İÇİN 4' SKYJACKER YÜKSELTME KİTİ .. TEL : 0533 570 61 74

2. moger

1955 Chevrolet 3100 Pick-up

2003 Yılında sahip olduğum 1955 model Chevrolet 3100 Pick-up 'ın yeniden hayata geçiş evrelerini sizlerle paylaşmak istedim. Restorasyon işlemi 3,5 sene kesintisiz devam etti. Teknik özellikleri hakkında biraz bilgi vermek gerekirse, Orjinal motoru 6 silindir. 3 ileri manuel şanzuman.. Araç...
  3. moger

TUV TURK Gariplikleri

Üç farklı marka ve modeldeki aracımı 2 ay süreyle aynı muayene istasyonundan muayeneye soktum..Silivri Kavaklı 'daki istasyonda üç aracım da muayeneye girmeden birer kez far ayarına gitti ve muayeneden geçmedi >:(..Üçünü de yetkili servislerinde birer kez daha far ayarı yaptırdım.Ama ikinci kez...

4. moger

MT Lastikler Asfaltta Sağa veya Sola Çekme Yapar mı?..

Asfaltta giderken MT lastikler desen yapısı dolayısıyla sağa veya sola çekme yapabilir mi?
  5. moger

80 Seri için Safari Snorkel

Benim snorkel'le birlikte 3 adet Safari Snorkel gelmiştir.İhtiyacı olan varsa duyrulur......

6. moger

LC 80 Seri İçin Alt Korumalar

Toyota'cı dostlar.... Ersun(OffRoader-EB) aracı bakımdayken,alt kaplamaları sökülmüştü,sağolsun bizi kırmadı ve kaplamaların kalıbını çıkarmak için müsade etti.Bende motor ve şanzuman kaplamalarını alıp soluğu Mehmet Becce'de aldım.Sağolsun o da işinin yoğunluğu arasında bize yardımcı oldu ve...

7. moger

Aranıza Yeni Bir VX 80 Katıldı..

Selam arkadaşlar ...Ben İlker Erdoğan, Gezenbilir Toyota Ailesine, yeni bir evladı bugün itibariyle kazandırdım:) 1998 model 4.5 24 valve 140.000 km de LC 'mi yaz boyunca hazırlamaya çalışacağım. Mercedes Unimog (yeni sattım) , Şu an günlük kullandığım 2008 Jeep Rubicon JK ,şimdi sırada...
  8. moger

Toyota'cılardan Yardım ?..

Arkadaşlar, aşağıda linkini yazdığım LC VX 80 le ilgilenmekteyim.araç Ankara'da olduğundan telefonla bilgi aldıktan sonra kayde değer bir araçsa yakından görmeye Ankara'ya gideceğim. Hepinizin bu araç hakkındaki fikirlerini almak isterim.Özellikle Ankara'da yaşayan gezenbilir üyelerinden bu...
  9. moger

Simit Lpg Tankı TUV'den Geçiyormu?

Simit Lpg Tankı TUV den geçiyor mu? Kullananlar varmı? Bilgisi olanlar bilgilendirirse sevinirim..

10. moger

Asfaltta da Kral !!!

Arşivin de olan vardır ben yine de olmayanlar için ekleyeyim dedim....Arazi performansı tartışılmaz....Bence asfaltta da birçok SUVdan daha gösterişli duruyor...Haksızmıyım ? :)

11. moger

Araç Yükseltme İşleminde Amortisörlere Halka Kaynatmak ?..

Yükseltme kiti montajında, 2' veya daha yukarısı ölçüler için araç üzerindeki orjinal gazlı amortisöre halka kaynatarak yükseltmenin istenilen seviyeye getirilmesi, orjinal gazlı amortisörün çalışma performansını ne ölçü de etkiler? Sizce Türk ustalarının 10 dk da amortisöre halka kaynatarak bu...
  12. moger

Evladımın Kramponları Geldi

Rubimin birkaç pozu ....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh