Arama sonuçlarınız

1. serkan35

CASIO PRT 20

2. serkan35

Satılık Port Bagaj

3 Ay önce aldığım bagajımı araç değişikliği sebebiyle satıyorum ayaklarla satmak istiyorum ayrıcada satailirim 750 tl ye almıştım garantisi devam etmekte 500 tl ye satılıktır sadece karadeniz gezimde eşya yükledim 1 hafta kullanıldı gerçekten sıfır gibidir,
  3. serkan35

Sony DSLR-A290

Merhaba arkadaşlar üniversitede amatör olarak fotoğrafcılıkla ilginmiş birisi olarak ilk DSLR makinemi aldım işin aslı tam olarak bana bu makineyle ilgili bildiğiniz herşeyi anlatırsanız Ayarları ıso enstantane vs.vs.gibi genel bilgiler verirseniz sevinirim, Çok teşekkürler şimdiden,

4. serkan35

Jimny LPG Sorunu

Jımny 2004 otomatik vites aracımda Tartarini sıralı sistem lpg takılı fakat sürekli sorun çıkarı 15 gündür kaç yere ayar yaptırdım bende bilmiyorum,en son kendi servisinde ısı ölçerleri değiştirildi probelmi gazda giderken araç titreme yapıyo ve benzine geçiyo hem benzin hem gaz kıvamında...
  5. serkan35

Karadeniz Yol Tarifi

31/07/2010 sabahı İzmirden hareket edeceğiz eşimle birlikte Artvin Yusufeline kadar gidip dönüşte Rize ,ayder kavrun palovit,Trabzon sümela ,,,gibi dolaşıp sahilden geri dönülcek yolu kısıltarak vakit kazanmak ve görmediğimiz yerleri görmek adına İspir otoyolunu kullanmak istiyorum İspirden...

6. serkan35

Jımny Hararet

Suzukilerin pek hararet sıkıntı olmaz ama benim jımny dün akşam işten eve giderken klıma açık (izmirliler için yazıyorum imamhatip yokuşu)yokuş çıktım ve hareret yükseldi en tepeye değil ama ortada duran ibre birazdaha yukarı çıktı,düzlükte sıkıntı yok hararet normal seviye iniyo ben bunu test...

7. serkan35

Sızdırmazlık Raporu Hakkında

Aracımın emisyon ölçüm süresinin dolduğunu düşünerek yenileme yapmaya gittim ama aracın emisyonu değil sızdırmazlık süresiymiş dolan ,benim bildiğim aracı vizeye götürürken sızdırmazlık alınır diyeydi ama şimdi vizeye 1 YIL var ve sızdırmazlık süresi dolmuş aracın ?ne yapmalı bilen varmı?bunu...
  8. serkan35

İzmir Rally 2010(Seferihisar Beyler Köyü)

Arkadaşlar seferihisar beyler köyünde 8-9 Mayıs tarihlerinde yapılacakmış rally yarışları yapılacakmış dememin nedeni internetten bulamadım yarış takvimini ama köyden gelen haberler o doğrultuda bu arada 8 mayısta yollar kapatılacakmış menderes tarafıda seferihisar tarafıda sanırım erkenden...
  9. serkan35

İzmir' de Suzuki Jimny Servis ve Yedek Parça İçin Yardım

jımny lere parça bulmak çok sıkıntı izmirde servis var ışık oto bornova yolunda ama çok pahalı ön takım parçaları + fren balataları işçilik 1.000 tl tutuyor yan sanayi muadil ürün konusunu araştırıyorum 3.sanayideki ustama fiyat toparlatıyorum bakalım ne çıkçak, bu ve benzeri konularda sıkıntı...

10. serkan35

Jimny Sis Farı Önerileriniz

Suzuki jımny (2004) ön tampona sis farı takmak istiyorum marka model vs.tavsiyelerinizi bekliyorum , Saygılarımla ,

11. serkan35

Suzuki Jimny Rüzgarlık Hakkında.

jımny ye rüzgarlık taktırmak istiyorum izmirde bir kaç yere sordum yok dediler nettende bulamadım bilen varsa çok sevinirim
  12. serkan35

Gt Radial Lastikleri

Jımny marka aracıma lastik arıyorum 205/70/15 orjınali ama ben 215/75/15 almayı düşünüyorum sığarsa araca.. konu başlığı gt radial çünkü sitede pek bahsi yok ben nettede çok araştırdım pek bulamadım,satıcıyla görüştüm(batı lastik)kore malı iyidir falan dedi bildik markalarla arasında ciddi fiyat...

13. serkan35

Standart Jımny Arazide Başarılı mıdır ?

suzıkı jımny sahibiyim formda sürekli tarışılıyo suv arazi diye jımny arazi aracımıdır yoksa suv mudur bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR