Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herşeyden önce Mısırlılar biraz fazla rahat insanlar.
Örneğin uçak kalkarken telefonla konuşmaya devam edebiliyorlar,
hostesler bu duruma çok aldırış etmiyor,uçak kalkıyor kapat şu mereti deseniz bile tamam tamam diyip devam edebiliyorlar.
en son olarak telefonu kapatmasını yoksa yutturacağınızı...
Epeydir kafama takılan ,anahtar içi patlak ampullerin değişimine karar verdim,
Bu kadar ıvır zıvırla uğraşacağımı bilsem hiç denemezdim ;D
Öncelikle uğraştığım araç 99 Pajero,
Anahtarları açarken çok dikkatli olun ,heleki ön sis far anahtarını,
sonra bu yay ve top nereden çıktı nereye takılıyor...
Discovery II lerde
TC adındaki elektronik çekiş sistemini incelerken bir soru aklıma geldi.
Bu araçlar standardında takılı olarak gelmeyen,bir orta diff kilidine sahipler.
Birde anladığım kadarıyla bu kilit taktırılınca çalışması için TC sisteminin devre dışı kalması gerekiyor.
Anlamadığım...
Mitsubishi pajerolarda orta gösterge panelinde bulunan altimetre aynı zamanda barometre olarak ta kullanılır.
Altimetre ,barometrik basınca göre hareket ettiğinden doğruluk oranı her zaman değişkenlik gösterir.
Ayrıca yüksekliği tam olarak ölçmek imkansızdır. ( küçükken çok havuç yiyenler...
Elinizdeki GPS i olan Nokia telefonlarda harita genellikle bulunduğunuz bölgeye göre,Wlan dan veya şebekeden gelmektedir.Bölge değiştikçe Nokia internet bağlatısı bulamazsa sürüş modunda işlemeyebilir.
Çözüm pc nize NokiaMapLoaderi kurmak ve bütün türkiye haritasını telefonunuza yüklemektir...
Selamlar
1999 Pajero 3,5 v6 daki veya benzerlerinde bulunan 2 adet 4L vitesinin ne işe yaradığını merak ediyorum.
bu viteslerden birisi acaba orta dif.kilidimi.
birde bu araçları 90 Km süratle giderken 2H den 4H ye alabiliyormuşuz doğrumudur.
Bu konularda beni bilgilendirirseniz sevineceğim.
Herkese slm benim xj yi değiştirmeyi düşünüyorum.baktığım arabalardan biri de disco II td5.
Aracın hacmi bana yetecek gibi gözüküyor.kamp malzemesi+40kg lık bir iti anca sığdırırım gibi.
düşündüğüm yıl 2000-2002 arası-2003 lerin fiyatları beni aşıyor.şu ana kadar 2 tane 2000 model...