Arama sonuçlarınız

1. T

Geri vites müşürü arızasımı .?

suzukici arkadaşlar hayırlı geceler,aracım 1999 1.6 otomatik lpg li vitara,sorunum geri vitese takınca geri vites lambaları ve park sensörü çalışmıyor ancak vitesi geriye takıp vites kolunu hafifce oynattığım zaman lambalar ve park sensörü çalışıyor.Usta geri vites müşürünün değişmesi...

2. T

satılık vitara v6 için arka amortisor

aracımı sattığımdan dolayı değiştirmek için aldığım arka amortisorleri satıyorum.vitara v6 için son derece zor bulunan monroe marka gazlı arka amortisorler sıfır ambalajında aldığım fiyata satıyorum. 140 tl çifti.
  3. T

vitara v6 tampon arıyorum

bütün arkadaşlara iyi akşamlar.1996 mod 2000 motor v6 aracıma ön tampon arıyorum.servis fiyatı 950 tl.yansanayi çıkma ne olursa razıyım.tşk.

4. T

Sente Atlatma veya Sente Kaçağı?

arkadaşlar iyi akşamlar,sente atlaması nedir ne gibi arızalar verir ve sente noktaları nasıl bulunur .bilgisi olan varsa bilgi verirseniz sevinirim. oğuz bey selamlar.!!
  5. T

İlk Çalışmada Oluşan Benzin Kokusu Ne Olabilir

96 m v6 aracımda ilk çalışmasında yoğun benzin kokusu geliyor .lpg ye geçince koku kayboluyor sanayide bir iki yere gösterdim sebebini bulamadılar rekorlar hortumlar kontrol edildi. bilgisi olanlar yardımcı olursa memnun olurum teşekkürler.

6. T

vitara jant tamiri

Arkadaşlar çelik jant(alüminyum) yanaklarındaki kırılmaların veya doğrultmaların güvenlik açısından zararı hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa ; bilhassa araziye çıkan arkadaşlara çok faydalı olacağını düşünüyorum.Herkese güvenli sürüşler.

7. T

vitara v6 2000 motor toplanması tahmini kaça çıkar?

ustalar iyi akşamlar.vitara v6 aracımda motordan ses gelmekte.usta kol burçlarından geldiğini söylüyor.iki hafta önce zincir seti ,silindir kapağı(subaplar) söküldü bundan dolayı üst tarafı güçlendiği için alt tarafta arıza oluştuğunu söylüyor.motor rektefiyesi kaça malolur, bilgisi olan...
  8. T

Vitara V6'dan 1.6 JLX'e Geçmek Ne Derece Mantıklı?

halen 96 v6 otomatik kullanıyorum ancak işten anlayan usta bulamam ve sık arıza yapmasından dolayı aracımı satıp(aslında istemeyerek) 1.6 almayı düşünüyorum. forumda çoğu yerde karşılaştırmalarıda okudum ancak kafama takılan birkaç ayrıntı var:1-aracımla bağın içinde arkada 1ton yüklüyken römork...
  9. T

Abs Beyin Sorunu (Vitara)

forumda abs ile ilgili başlık göremedim onun içinde yeni bir başlık açmaya karar verdim. sizce abs, vitaralarda ne derece gerekli.mesela benim aracın(96 mod v6) arızalı ve bazen asfaltta bile kızakladığını görüyorum dolayısıyla endişeleniyorum.Acaba arazi kullanımındada aynı sorun ne şekilde...

10. T

Vitara V6 Subap Kaçırma ve Gürültülü Çalışma (Motor Teklemesi) Sorunu?

merhaba arkadaşlar sorunumu iki ana başlıkta belirteyim: 1-iki ay önce motordan ses geldi motorcuya gittim zincirlerden geldiğini...

11. T

1996 v6 vitara jant sorunu

merhaba arkadaşlar.iyiki varsınız,harika bir site,hazırlıyanlar teşekkür ederek ikinc.i girişimi yapıyorum.geçenlerde keskin bir taşın üstünden geçmişim ve sağ ön arka jantlar ezildive kırıldı.yenisini ve çıkmasını bulamadım.tamir ettirdim.ancak araç şimdi çok sallıyor.rot balans defalarca...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri