Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba 2006 grand Vitara kullanmaktayım. Araçta aux yok fakat teypte öyle bir özellik olduğunu gördüm. Ve bağlantıları yaptım. Teyp ekranında TELEPHONE yazıyor Laptop tan müzik açıyorum ses güzel ama ıstedıgım gibi değil. Ses sanki mono gibi. Böyle bir çalışması olan arkadaşlar varsa...
herkese merhaba. 2005 vitara otomatik ile girdik bu arazi tutkusuna. onu sattık şimdi 2006 manuel vitara aldık araç çok güzel ama eskisi daha keyifliydi. bu aldığım araçta 1 ve 2. viteste alt devirlerde bi uğultu ve titreme var özellikle titreme alt devirlerde kasayı titretip rahatsız edici ses...
2006 grand vitara 2.0 5k manuel vites araç aldım. fakat araç ile rampa aşagı 1. vitese saldığımda difransiyel uğultusu gibi ses geliyor. birde gücün daha çok hissedildiği 1 ve ikinci viteste alt devirlerde gaza dokunsam bile araç titriyor karoserden ses geliyor devir az birşey artınca ses...